Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Mint nails!




Έχω λατρέψει αυτόν τον συνδυασμό στα νύχια μου! Τόσο καλοκαιρινό αποτέλεσμα και ταιριάζει με κάθε χρώμα! 
p.s.: Αναδεικνύει υπέροχα χρυσαφί αξεσουάρ στα χέρια!


Χρησιμοποίησα:
  •  Ως βάση το "deyellowing" από τη σειρά "therapy" της Beauty Line Cosmetics
  • To No 517 από την Beauty Line Cosmetics είναι το χρώμα της μέντας που βλέπετε
  • Στο παράμεσο έχω χρησιμοποιήσει από την Avon το "green goddess"
  • Το top coat με εφέ κομφετί είναι από τη Supreme το Νο 24, "sparkling"
  • Ως top coat χρησιμοποίησα το "Fast Finish" από τη Seventeen
Πώς φαίνεται το αποτέλεσμα; Φοράτε τέτοια χρώματα;
Σας φιλώ, beauties!



Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Giveaway από την Dust +Cream - "beauty products and more" (CLOSED)



Ένα ακόμα giveaway έρχεται στο Dream_Of_Beauty σε συνεργασία με την "Dust + Cream" και αυτή τη φορά 9 πολύ όμορφα δωράκια από την Essence, την Beauty Line Cosmetics και ένα άρωμα τύπου από την Dust + Cream θα δοθούν σε έναν/μία νικητή/νικήτρια από την εταιρία.

Δικά μου review για προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να βρείτε: εδώεδώ και εδώ.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
H “dust + cream” είναι μια νέα δυναμική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών,μακιγιάζ και ειδών προσωπικής περιποίησης! 
Η φιλοσοφία των καταστημάτων dust + cream είναι προσανατολισμένη στη σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της όσον αφορά την προσωπική περιποίηση και κάθε άλλο είδος καλλωπισμού. Προτείνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα καλλυντικών ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας και της εποχής.

Τα προϊόντα, τα οποία προμηθεύονται από τη ‘μαμά εταιρία’ είναι ελληνικά. Η CreamTeam έχει δικό της

ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής στην Θεσσαλονίκη. Εκπροσωπούν, επίσης, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους

του εξωτερικού, την εταιρεία essence, η οποία αναπτύσσεται με μεγάλη επιτυχία.

Όλα προϊόντα μας είναι επιστημονικώς ελεγμένα και εγγυημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ.

Ας περάσουμε στους όρους του διαγωνισμού:
1)Να είστε μέλη στο blog μου μέσω Google Friend Connect (GFC)
2)Να είστε μέλη στο blog μου μέσω bloglovin' (κάνετε κλικ εδώ)
3)Να κάνετε like στο facebook στη σελίδα Dust + Cream "beauty products and more" και στη σελίδα Labeland (υπεύθυνη διαφήμισης για την εταιρία)
4)Να κάνετε like στη σελίδα του blog μου στο facebook (κάνετε κλικ εδώ)
5)Να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό 
6)Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση αναφέροντάς μου: το όνομά σας στο facebook, το gfc και το bloglovin', το link της κοινοποίησης και ένα e-mail, ώστε να σας ειδοποιήσω σε περίπτωση που κερδίσετε. 
Όσες/ όσοι έκαναν κάποιες από τις επιπλέον συμμετοχές, θα προσθέσουν το όνομά τους στο twitter και το Google+  και το link της κοινοποίησης ή του tweet.

Προαιρετικά για επιπλέον συμμετοχές μπορείτε:
1)Να κοινοποιήσετε κάποιο από τα posts της σελίδας της Dust + Cream
2)Να με ακολουθήσετε στο Google+ πατώντας στον σύνδεσμο, που βρίσκεται πάνω αριστερά στο  blog μου
3)Να με κάνετε follow στο twitter (κάνετε κλικ εδώ)
4)Να κάνετε tweet για τον διαγωνισμό

Προσοχή! 
Οι πρώτοι 6 όροι είναι απαραίτητοι, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Μην παραλείπετε βήματα, γιατί θα είναι άδικο να σας συμπεριλάβω στην κλήρωση απέναντι στις υπόλοιπες συμμέτοχες που τήρησαν τους όρους. Οι κοινοποιήσεις σας να είναι δημόσιες, ώστε να μπορώ να τις δω. Ευχαριστώ.

O διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουλίου και στις 12 θα ανακοινωθεί ο/η νικητής/νικήτρια.
Καλή σας επιτυχία!

Τα προϊόντα είναι μια ευγενική προσφορά της εταιρίας, η οποία θα αναλάβει και τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή τους. Ευχαριστώ την εταιρία για τη διάθεσή τους στον διαγωνισμό.


It's a review! Dermablend Foundation από τη Vichy




Ένα διορθωτικό foundation, με υψηλή κάλυψη, κατάλληλο για επιδερμίδες με μέτριες και σοβαρές ατέλειες. Πρόκειται για  ένα λεπτόρρευστο προϊόν, με ελαφριά υφή παρά την τόσο αποτελεσματική καλυπτικότητά του (έχει 25% μεγαλύτερη συγκέντρωση χρωστικών ουσιών από άλλα αντίστοιχα προϊόντα), που αφήνει ματ τελείωμα στην επιδερμίδα. Ισχυρίζεται πως η διάρκειά του αγγίζει τις 16 ώρες, ενώ προσφέρει και ισχυρή αντηλιακή προστασία με sfp 35. 


Βρίσκω πως είναι από τα καλύτερα προϊόντα κάλυψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, εάν έχετε ακνεϊκό δέρμα και ανήκει στα best sellers προϊόντα της Vichy. Η σύνθεσή του αφήνει το δέρμα να αναπνέει, χωρίς να φράζει τους πόρους, αφήνοντας ένα άψογο, αλλά έχει βαρύ αποτέλεσμα. Την κάλυψή του μπορείτε να τη χτίσετε, καθώς σας δίνει τα δυνατότητα να απλώσετε και δεύτερη ή ακόμα και τρίτη στρώση προϊόντος, εάν έχετε πολύ έντονο πρόβλημα (αφού πάντα στεγνώσει η προηγούμενη), χωρίς να δείχνετε cakey. Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή / κανονική δε θα χρειαστείτε πούδρα, για να το σετάρετε, αλλά εάν έχετε μικτό / λιπαρό δέρμα, μια ελαφριά στρώση πούδρας στη ζώνη Τ θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα και μέγιστη διάρκεια.

Ακόμα, η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα, δεν περιέχει parabens, είναι υποαλλεργικό, δε δημιουργεί μαύρα στίγματα και είναι εντελώς άοσμο. Βγαίνει σε 5 αποχρώσεις (προσωπικά είμαι στο Νο 15, opal, που είναι και η ανοιχτότερη απόχρωσή του).

Παρότι πολλές κοπέλες το βρίσκουν βαρύ για το καλοκαίρι, προσωπικά θεωρώ πως με μια ελαφριά στρώση δεν το νιώθεις καν στο πρόσωπο, ενώ με δείκτη προστασίας 35 (που είναι ότι καλύτερο έχω δει σε foundation) το εντάσσω στις καλύτερες επιλογές για πρωινή χρήση. Τα τελευταία 2 χρόνια δε λείπει από το νεσεσέρ μου ποτέ και νομίζω πως αυτό σημαίνει πολλά, μιας και το δέρμα μου είναι μικτό με τάση ακμής και κοκκινίλες, οπότε χρειάζεται extra προσοχή.

Έρχεται σε συσκευασία των 30 ml και κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ, ενώ μπορείτε να το βρείτε αρκετά πιο οικονομικά σε on-line φαρμακεία.

Επιπλέον πληροφορίες για τα προϊόντα της Vichy, που γνωρίζω και εμπιστεύομαι χρόνια τώρα, μπορείτε να βρείτε:

Το έχετε δοκιμάσει;
Σας φιλώ, Beauties!



Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Mastic Spa: Review + Giveaway! (CLOSED)



Αξιοποιώντας τις γνωστές από την αρχαιότητα ακόμα ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου, τα Μastic Spa δημιουργούν και προσφέρουν στο κοινό απόλυτα φυσικά καλλυντικά προϊόντα, δερματολογικά ελεγμένα και απαλλαγμένα από κάθε στοιχείο που έχει κατηγορηθεί για αρνητικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρία, που μέσα από κλινικά τεστ και εργαστηριακές έρευνες εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του συνόλου των προϊόντων της, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά, εξειδικευμένη αντρική σειρά, αλλά και βιολογική σειρά. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ελεγμένα και εξαιρετικής ποιότητας και έτσι, πέρα από τη μαστίχα, θα βρείτε προϊόντα που περιέχουν σκόνη διαμαντιών, βιολογικό κανναβέλαιο, ελληνικό ελαιόλαδο, κρασί, ιαματικό νερό, σοκολάτα, βανίλια και μέλι.


Λίγα λόγια για τη μαστίχα:

"Πρόκειται για τον καρπό του μαστιχόδεντρου, το οποίο αναπτύσσεται μόνο στη νότια Χίο και πουθενά αλλού στον κόσμο. Το φυτό της μαστίχας αναπτύσσεται πλήρως σε 40-50 χρόνια, ενώ η ζωή του κάθε φυτού δεν ξεπερνά τα 100. Από τα αρχαία χρόνια της αποδίδονταν ιδιότητες προστατευτικές για τη στοματική υγιεινή, τις στομαχικές διαταραχές, την επούλωση του δέρματος μετά από εγκαύματα, αλλά και την τριχόπτωση. Σήμερα η μαστίχα χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία, μιας και είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, όπως ο ψευγάρδυρος και ο σίδηρος, έχοντας έτσι αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθώντας σε ερεθισμούς, δερματίτιδες, επούλωση πληγών, ακμή και αλωπεκία. Ακόμη, προστατεύει από την ηλιακή έκθεση, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ρυθμίζει τη λιπαρότητα" 


Κατόπιν επικοινωνίας μας, η εταιρία μου απέστειλε 3 προϊόντα για δοκιμή, αλλά πρόσφερε και ένα δώρο για εσάς, για το οποίο και θα σας μιλήσω, αφού μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τα προϊόντα που χρησιμοποίησα:

Mastic Glow Shampoo


Σαμπουάν λάμψης κατάλληλο για κανονικά και ξηρά μαλλιά, με βασικά συστατικά τη μαστίχα, το κρασί και το πράσινο τσάι. Οι υδατοδιαλυτοί σπόροι σταφυλιού που περιέχει προστατεύουν τα μαλλιά από τη θερμότητα κατά στέγνωμα, ενώ τα γάλα αμυγδαλιάς τα θρέφει. Βρήκα ότι καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, ακόμα και από το πρώτο λούσιμο, κάνει πλούσιο αφρό (κάτι που σπάνια συναντάς σε φυτικά σαμπουάν), μυρίζει απλά υπέροχα και το άρωμα του μένει όλη τη μέρα. Αφήνει πολύ μαλακά τα μαλλιά και παρότι τα δικά μου έχουν λιπαρές ρίζες, δεν τα βάρυνε καθόλου ενώ κράτησε τη λιπαρότητα μακριά και τη δεύτερη μέρα.
Τιμή: 8,50 ευρώ / 250 ml.

Tonic Shampoo


Τονωτικό σαμπουάν, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και για καθημερινή χρήση. Ανήκει στη βιολογική σειρά "Bio Eco", η οποία περιλαμβάνει πιστοποιημένα βιο-οικο καλλυντικά αποτελούμενα από φυσικά συστατικά, που προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες και είναι απαλλαγμένα από χημικά ή σύνθετα συντηρητικά. Εκτός από τη μαστίχα, περιέχει μέλι, γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μυρίζει ιδιαίτερα όμορφα (αντιλαμβάνεσαι και τη μαστίχα και το μέλι στο άρωμά του), χρειάζεται δύο χέρια, ώστε να κάνει πλούσιο αφρό, ενώ συνιστάται κατά το δεύτερο πέρασμα να μείνει ως μάσκα μερικά λεπτά πριν ξεπεραστεί. Καθαρίζει πολύ καλά, βοηθά με τη λιπαρότητα και το άρωμά του μένει ως το επόμενο λούσιμο!
Δεν εντόπισα την τιμή του, αλλά έρχεται σε συσκευασία των 200 ml.


Olive Day Cream


Θρεπτική κρέμα ημέρας με μαστίχα και ελληνικό ελαιόλαδο, η οποία απευθύνεται σε κανονικά και ξηρά δέρματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το make up. Προσωπικά έχω μικτή επιδερμίδα, αλλά τη δοκίμασα, ώστε να σας πω τη γνώμη μου και πραγματικά με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη! Έχει όμορφο άρωμα, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα, ακόμα και αν  βαφτείτε στη συνέχεια. Δε βαραίνει καθόλου το δέρμα, ενώ βρήκα ότι λειτουργεί πολύ καλά και ως κρέμα νυχτός, μιας και παρατήρησα πως, αν χρησιμοποιήσω ένα πιο πλούσιο στρώμα, το επόμενο πρωί το δέρμα μου ήταν πολύ ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό. 
Τιμή: 24,50 ευρώ / 50 ml. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:
  • Στο επίσημο site της εταιρίας, στο οποίο λειτουργεί και e-shop (και μπορείτε να βρείτε συχνά πολύ δελεαστικές προσφορές): www.masticspa.com
  • Στη σελίδα τους στο facebook: www.facebook.com/masticspagreece
*Ευχαριστώ θερμά την εταιρία Mastic Spa για την αποστολή των προϊόντων.




Και ας περάσουμε στα του Διαγωνισμού!


Τα Mastic Spa προσφέρουν  μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ, δίνοντας έτσι σε μια τυχερή από εσάς τη δυνατότητα να αποκτήσει όποιο/όποια προϊόντα επιλέξει, τα οποία θα αποσταλούν στη νικήτρια από την εταιρία χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνσή της!

Όροι του διαγωνισμού:

1)Να κάνετε like στη σελίδα των Mastic Spa στο facebook (κάνετε κλικ εδώ)
2)Να εγγραφείτε στο newsletter των Mastic Spa (κάνετε κλικ εδώ και καταχωρείτε το e-mail σας)
3)Να είστε μέλη στο blog μου μέσω Google Friend Connect (GFC)
4)Να είστε μέλη στο bloglovin'  (κάνετε κλικ εδώ)
5)Να κάνετε like στη σελίδα του blog μου στο facebook (κάνετε κλικ εδώ)
6)Να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό στο facebook
7)Να μου αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση αναφέροντάς μου το όνομα σας στο gfc, στο facebook, στο bloglovin', το link της κοινοποίησης και το e-mail σας. 
Επίσης, αν ακολουθήσατε κάποιον από τους προαιρετικούς όρους, αφήστε μου και το όνομά σας στο google+ ή στο twitter και το link του tweet.

Προαιρετικοί όροι: 
(δεν είναι υποχρεωτικό να τους ακολουθήσετε, αλλά θα σας δώσουν επιπλέον συμμετοχές)

8)Ακολουθήστε με στο Google+, πατώντας το κουμπάκι στον σύνδεσμο που θα βρείτε πάνω αριστερά  στο blog μου
9)Να με κάνετε follow στο twitter (κάνετε κλικ εδώ)
10)Να κάνετε tweet για τον διαγωνισμό


Προσοχή! 
Οι πρώτοι 6 όροι είναι απαραίτητοι, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Μην παραλείπετε βήματα, γιατί θα είναι άδικο να σας συμπεριλάβω στην κλήρωση απέναντι στις υπόλοιπες συμμέτοχες που τήρησαν τους όρους. Οι κοινοποιήσεις σας να είναι δημόσιες, ώστε να μπορώ να τις δω. Ευχαριστώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 10 Ιουλίου και την επόμενη μέρα θα ανακοινωθεί η νικήτρια / ο νικητής.
Καλή σας επιτυχία, Beauties!
                                                                   
Τα προϊόντα είναι μια ευγενική προσφορά της εταιρίας, η οποία θα αναλάβει και τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή τους. Ευχαριστώ την εταιρία για τη διάθεσή τους στον διαγωνισμό.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

My Night Routine - Η βραδινή μου ρουτίνα



Μεγάλο βάσανο η βραδινή περιποίηση, αλλά καθώς είναι άκρως απαραίτητη, κάνω την καρδιά μου πέτρα κάθε βράδυ και εγώ και καταλαμβάνω το μπάνιο για κανένα τεταρτάκι!
Πάμε να σας δείξω ποια προϊόντα χρησιμοποιώ, ώστε να αφαιρέσω το μακιγιάζ της μέρας, να καθαρίσω το πρόσωπό μου και να το ενυδατώσω:

Ξεκινάω αφαιρώντας την περισσότερη ποσότητα του μακιγιάζ με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Septona. Έχω τη ροζ εκδοχή, με αμυγδαλέλαιο και γάλα και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι αρκετά υγρά, αφαιρούν πολύ καλά το μακιγιάζ (ακόμα και τη μάσκαρα) και  μυρίζουν πάρα πολύ όμορφα.


Στη συνέχεια, καθαρίζω το πρόσωπό μου με το το υγρό καθαρισμού Pure Nature της Oriflame (Βρείτε επιπλέον πληροφορίες γι'αυτό στα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα, πατώντας εδώ) . Είναι οργανικό προϊόν, περιέχει acai και ρόδι και έχει αντιοξειδωτική δράση. Καθαρίζει πολύ καλά, ενυδατώνει, μυρίζει υπέροχα και χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα σφουγγαράκι κυτταρίνης για το πρόσωπο της Oriflame. Σ' αυτό το σημείο θέλω να πω, πως είμαι φαν του διπλού καθαρισμού και, αν δεν πέσει νερό και σαπούνι στο πρόσωπό μου, δεν το νιώθω καθαρό, όποιο προϊόν και αν χρησιμοποιήσω για ντεμακιγιάζ.


Το δέρμα μου έχει τάση ακμής, οπότε τις μέρες που εμφανίζω κάποιο σπυράκι χρησιμοποιώ τοπικά τη λοσιόν ενάντια στην ακμή Dalacin C της Pfizer. Κάνει εξαιρετική δουλειά, βοηθώντας να μειωθούν τα ήδη υπάρχοντα σπυράκια, αλλά και να μη βγουν όσα νιώθετε πως είναι έτοιμα να "σκάσουν". Οk, μπορεί να μην το έθεσα καλά, αλλά καταλάβατε τι εννοώ.


Σειρά έχει ο ορός. Χρησιμοποιώ ορό μόνο το βράδυ και τελευταία δοκιμάζω τον ορό Visionnaire της Lancome. Έχει ανάλαφρη υφή, ωραίο άρωμα, απορροφάται αμέσως και βοηθά στις δυσχρωμίες και στους πόρους.


Ενυδάτωση! Ως κρέμα προσώπου χρησιμοποιώ την ενυδατική της Δήμητρας Γουλά. Είναι φτιαγμένη για τις δικές μου ανάγκες και περιέχει τριαντάφυλλο, πρόπολη, βιταμίνη Ε και αλόη. Μυρίζει υπέροχα, ενυδατώνει καταπληκτικά, αλλά τώρα που ζέστανε ο καιρός τη βρίσκω βαριά για την ημέρα, οπότε τη χρησιμοποιώ ως ενυδατική νυκτός. Βρείτε πληροφορίες γι'αυτή, αλλά και για το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε προϊόντα φτιαγμένα αποκλειστικά για εσάς, πατώντας εδώ.

Ως κρέμα ματιών χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες την Plump & Go από την That's Better. Ωραία ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει και, επειδή πάλι έχω κάνει αναλυτικό review για τα προϊόντα της That's Better, μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ. Επίσης, αν έχετε κάποια καλή κρέμα ματιών να μου προτείνετε, θα χαρώ, γιατί είμαι σε αναζήτηση τον τελευταίο καιρό.  


Τέλος, ενυδατώνω τα χείλη μου με το χρόνια αγαπημένο Tender Care από την Oriflame. Το λατρεύω! Ενυδατώνει σε βάθος και είναι κατάλληλο για χρήση σε όποια σημείο χρειάζεστε ενυδάτωση. Το έχω στο άρωμα βανίλια, που είναι και η αγαπημένη μου εκδοχή του.

Κλείνοντας, έχω να σας πω πως έχω φτιάξει πρόσφατα μια σελίδα για το blog μου στο facebook και θα χαιρόμουν πολύ, αν μου δείχνατε και εκεί την υποστήριξή σας! Βρείτε με εδώ: www.facebook.com/pages/Dream_Of_Beauty

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιες οι εντυπώσεις σας;
Εσείς τι προϊόντα χρησιμοποιείτε το βράδυ;
Σας φιλώ, Beauties!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

I Have News!


Καλημέρα σε όλες!

Παρότι η ζέστη ταλαιπωρεί τις περισσότερες από εμάς, δεν το βάζουμε κάτω και προσπαθούμε με δημιουργικές δραστηριότητες να φτιάξουμε τη διάθεσή μας!

Έτσι, αποφάσισα και εγώ σήμερα να φτιάξω μια σελίδα στο facebook, ώστε να με ακολουθήσετε όσες αγαπάτε τον κόσμο της ομορφιάς όσο και εγώ και θα θέλατε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας!

Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα μου πατώντας εδώ:

www.facebook.com/pages/Dream_Of_Beauty

Θα χαρώ να σας βρω και εκεί!
Σας φιλώ, Beauties!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Το GFC κλείνει! Πως να ακολουθείτε τα αγαπημένα σας blogs.



Τέλος εποχής φαίνεται πως ήρθε για το  Google Friend Connect (GFC), όπως όλα δείχνουν και όλες αναρωτηθήκαμε με ποιο τρόπο θα παρακολουθούμε πλέον τα αγαπημένα μας blogs, αλλά ένας επιπλέον πονοκέφαλος προστέθηκε για όσες ασχολούνται με το blogging: Πώς θα βρίσκουν το δικό μας blog όσες ενδιαφέρονται;

Η λύση έρχεται μέσω του Google+ και του Bloglovin'. Πρακτικά, πληκτρολογώντας μια από τις υπηρεσίες στο google, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό (στο Google+ προφανώς έχετε ήδη οι περισσότερες) και σας παρέχετε η δυνατότητα να ακολουθείτε μέσα από εκεί όλες τις bloggers που έχουν καταχωρήσει το blog τους σ'αυτές τις υπηρεσίες, κάνοντας απλώς αναζήτηση για το blog που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, στο Bloglovin' σας δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσετε αυτόματα όλα τα blogs που ακολουθείτε ήδη μέσω GFC, τσεκάροντας την αντίστοιχη επιλογή από τις ρυθμίσεις. 

Όσες θέλετε να βρείτε το δικό μου blog, μπορείτε να το κάνετε στα ακόλουθα links:
Θα χαρώ να σας δω και εκεί!
Σας φιλώ, Beauties!


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Οργανικά Προϊόντα Pure Elements από το organicbrands.gr



Οργανικά καλλυντικά. Με το πέρασμα του χρόνου γίνονται όλο και πιο γνωστά στην ελληνική αγορά και οι περισσότερες από εμάς προτιμούμε εταιρίες με βιολογικά προϊόντα, μιας και τα συστατικά τους είναι πιο αγνά, φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον, δε δοκιμάζονται σε ζώα και, επιπλέον, επιτελούν τη λειτουργία τους πολύ καλύτερα από τα κοινά προϊόντα του εμπορίου. Το κόστος τους συχνά είναι υψηλότερο σε σύγκριση με τα κοινά προϊόντα της αγοράς, γεγονός που δικαιολογείται από τη συνθετότερη διαδικασία παραγωγής και συντήρησης, το μικρό χρονικό περιθώριο ζωής τους, αλλά και το υψηλότερο κόστος των συστατικών τους. Όμως, όπως έχω αναφέρει ξανά, είναι προτιμότερο να διαθέσουμε περισσότερα χρήματα σε ένα ποιοτικό προϊόν περιποίησης, παρά σε ένα ακόμα χρώμα βερνικιού...

Το www.organicbrands.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης βιολογικών καλλυντικών. Τα προϊόντα τους είναι οργανικά πιστοποιημένα, αποτελούμενα από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς parabens ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Βάση όλων είναι τα αγνά εκχυλίσματα βοτάνων.

Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, βρεφικά είδη, εξειδικευμένα προϊόντα αντιγήρανσης, προϊόντα αρωματοθεραπείας, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές και tips ομορφιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάζονται με κορυφαίες επώνυμες εταιρίες, όπως  Organic Surge, Deep Steep, dr. Alkatis, Jurlique, Trilogy, Pukka κ.ά.

Ρίχνοντας μια ματιά στο site τους ξεχώρισα τα παρακάτω προϊόντα:

Pure Elements - Serum με εκχύλισμα λωτού & αμυγδαλέλαιο

Πρόκειται για έναν υπερ-συμπυκνωμένο ορό, που περιέχει 3 τύπους υαλουρονικού οξέος, μειώνει και λειαίνει ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, συσφίγγει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κάτω από τα μάτια. Χάρη στον λωτό, είναι πλούσιος σε Β καροτίνη, βιταμίνη C και κάλιο, ενώ το αμυγδαλέλαιο που περιέχει προσφέρει απαλότητα, ενυδάτωση και τόνωση της κυκλοφορίας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το μακιγιάζ σας. 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Pure Elements - Κρέμα ημέρας με αιθέριο έλαιο ντομάτας, αμυγδαλέλαιο & βούτυρο καριτέ


Μια ανάλαφρη κρέμα ενυδάτωσης και λάμψης, που προστατεύει παράλληλα από τις ελεύθερες ρίζες. Η βασική δράση της ντομάτας είναι η αντιοξειδωτική, χάρη στο λυκοπένιο που περιέχει, βοηθώντας στην ακμή, στις πανάδες, στις δυσχρωμίες, σε μαύρα στίγματα, ενώ παράλληλα συσφίγγει, τονώνει και θρέφει το δέρμα. Επίσης, περιέχει βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες λόγω του κολλαγόνου, ενώ το βούτυρο καριτέ προσφέρει πλούσια και εντατική ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα, έχοντας ταυτόχρονα και επουλωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται καθημερινά και είναι ιδανική για μετά τον καθαρισμό.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Pure Elements - Peeling προσώπου με έλαιο αργκάν, αβοκάντο, σκόνη ρυζιού & βούτυρο καριτέ


Ένα αναζωογονητικό peeling, το οποίο διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδες, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει. Το έλαιο αργκάν είναι θρεπτικό, επουλωτικό, έχει αντιγηραντική δράση και αυξάνει την ελαστικότητα, ενώ το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Απλώνεται σε στεγνή επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις για 2-3 λεπτά, ενώ μπορεί να μείνει κατόπιν ως μάσκα για 10 λεπτά προσφέροντας extra ενυδάτωση!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βρείτε τα προϊόντα και επιπλέον πληροφορίες:


Ποια η γνώμη σας για τα οργανικά καλλυντικά; Θα δοκιμάζατε κάτι από τα παραπάνω;
Σας φιλώ, Beauties!

Οι φωτογραφίες των προϊόντων προέρχονται από το επίσημο site www.organicbrands.gr.


Celebrities Eyelashes: Dry Shampoos by Girlz Only - Ξηρά Σαμπουάν από την Girlz Only



Η εταιρία Celebrities Eyelashes δραστηριοποιείται στον χώρο ομορφιάς εισάγοντας στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα τα προϊόντα αρκετών εταιριών, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με νέες τάσεις, όπως είναι τα extensions βλεφαρίδων, τα body glitter tattoos, μακιγιάζ και μαύρισμα με αερογράφο, αξεσουάρ μαλλιών, ακόμα και βλεφαρίδες αυτοκινήτων! Αξίζει να επισκεφθείτε το site τους, στο οποίο λειτουργεί και e-shop, ώστε να ενημερωθείτε για τις παραπάνω δραστηριότητες, αλλά και πολλές άλλες επιπλέον. 

Η εταιρία Girlz Only, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η Celebrities Eyelashes, φέρνει στην ελληνική αγορά τα ξηρά σαμπουάν (dry shampoos), τα οποία απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να δείχνει περιποιημένη, ακόμα και αν διαθέτει ελάχιστον χρόνο, αφού μπορεί ενδιάμεσα στα κανονικά λουσίματα, να έχει με έναν ψεκασμό ανάλαφρα μαλλιά, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Τα dry shampoos υπόσχονται πως πέρα από το να διώξουν τη λιπαρότητα, καταφέρνουν να δώσουν αίσθηση φρεσκάδας, όγκο και όμορφο άρωμα. Επίσης, διατηρούν το χρώμα των μαλλιών, ενώ η χρήση τους είναι αρκετά απλή: Ανακινείτε και ψεκάζετε από απόσταση περίπου 20 εκατοστών τις ρίζες. Κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σας και, τέλος, χτενίστε με μια βούρτσα.

Δοκιμάζοντας το προϊόν στην εκδοχή "Party nights" και " Hazy Days", με δύο διαφορετικά αρώματα (ένα φρουτώδες και ένα λουλουδάτο αντίστοιχα), έχω να πω πως μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ξεπερνώντας κάθε άλλο παρόμοιο προϊόν της αγοράς έχω δοκιμάσει. Δίνουν πραγματικά υπέροχο άρωμα που μένει στα μαλλιά σας, αφαιρούν κάθε ίχνος λιπαρότητας, το αποτέλεσμά τους διαρκεί όλη τη μέρα, ενώ πολύ σημαντικό είναι πως δεν αφήνουν αυτό το άσπρο εφέ που συχνά κάνουν αντίστοιχα προϊόντα και δυσκολευόμαστε να αφαιρέσουμε. Επίσης, δεν παρατήρησα καμία ενόχληση κατά τη χρήση και το βρίσκω ιδανικό για χρήση τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο.

Προσοχή! Το προϊόν δεν αντικαθιστά το κανονικό λούσιμο, αλλά βοηθά στη διατήρηση της ζωντάνιας των μαλλιών τη δεύτερη μέρα ή μας σώζει σε έκτακτες περιπτώσεις που δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε, αλλά θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες. 


Κυκλοφορεί σε 3 εκδοχές: 
  • Dawn 'til dusk με άρωμα εσπεριδοειδών

  • Party night με φρουτώδες άρωμα

  • Hazy days με λουλουδάτο άρωμα

Τέλος, κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 150 ml και κοστίζουν 6,90 ευρώ. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επισκεφθείτε τη Celebrities Eyelashes:
- Στο site τους, που μπορείτε να βρείτε και το e-shop: www.celebritieseyelashes.gr
- Στη σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/celebritieseyelashes

Πώς σας φαίνονται τα προϊόντα; Θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο;
Σας φιλώ, Beauties!

*Ευχαριστώ θερμά τη Celebrities Eyelashes για την αποστολή των προϊόντων.
** Οι φωτογραφίες, πέραν της πρώτης που εμφανίζεται, προέρχονται από το επίσημο site της Celebrities Eyelashes






Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Clinique: A Different Nail Enamel for Sensitive Skins - Νέα σειρά με βερνίκια νυχιών για ευαίσθητα δέρματα!




Όλες γνωρίζουμε πως πρέπει να είμαι είμαστε προσεκτικές στην επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιούμε για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας ειδικά, εάν έχουμε ευαισθησία ή και αλλεργία σε κάποια συγκεκριμένα συστατικά που συχνά περιέχουν τα καλλυντικά προϊόντα. Δύσκολα, όμως, θα αναλογιζόμασταν πως στο βερνίκι των νυχιών μας συχνά οφείλονται δερματολογικές και οφθαλμολογικές ενοχλήσεις, ιδίως όταν το μανικιούρ είναι πρόσφατο, καθώς τα χέρια μας αγγίζουν συχνά το πρόσωπο και τα μάτια μας, που είναι και οι πιο ευαίσθητες περιοχές. 

Έτσι, η Clinique, που όλα της προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά, πήγε ένα βήμα πιο μπροστά και δημιούργησε μια νέα σειρά βερνικιών, την "A Different Nail Enamel for Sensitive Skins", τα βερνίκια της οποίας είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και απόλυτα φιλικά τόσο και για τα ίδια τα νύχια, όσο και για το δέρμα μας, κάτι που τα κάνει ιδανικά ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σειρά "A Different Nail Enamel for Sensitive Skins" περιλαμβάνει 17 καλοκαιρινές αποχρώσεις, μεγάλη διάρκεια και απόλυτα γυαλιστερό αποτέλεσμα, ώστε να μη χρειάζονται top coat. Μάλιστα, η Clinique υπόσχεται πως, εάν θελήσετε να κάνετε χρήση top coat, υπάρχει διαθέσιμο τέτοιο προϊόν  από την ίδια σειρά, με το οποίο η διάρκεια του μανικιούρ σας θα αγγίξει τις 7 ημέρες.

Τα βερνίκια κυκλοφορούν σε λιτές και όμορφες συσκευασίες των 9ml και κοστίζουν 16 ευρώ.
Μπορείτε να τα βρείτε ηλεκτρονικά εδώ, αλλά και σε καταστήματα καλλυντικών, μιας και μόλις κυκλοφόρησαν!












Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Θα δοκιμάζατε ένα τέτοιο μανό;
Σας φιλώ, beauties!


Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Review: Προϊόντα από την That's Better Cosmetics




Η That's Better είναι μια ελληνική εταιρία, η οποία περιλαμβάνει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο και σώμα, κατάλληλα για να ικανοποιήσουν κάθε τύπο επιδερμίδας, προσαρμοσμένη στη λογική των all in one προϊόντων, ώστε να διευκολυνθεί η μέση γυναίκα να ακολουθεί ένα πρόγραμμα ομορφιάς μέσα σε μια έντονη μέρα.

Βασικό συστατικό όλων των προϊόντων της είναι το Acai Berry. Πρόκειται για ένα φρούτο που εδώ και αιώνες καλλιεργείται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια η δυτική κοσμετολογία άρχισε να αξιοποιεί τις ιδιότητές του, που είναι:

  • αντιοξειδωτικές
  • αντιγηραντικές
  • ενυδατικές
  • καταπραϋντικές
  • αναζωογονητικές
  • επανορθωτικές
Κατόπιν επικοινωνίας, η εταιρία μου απέστειλε ορισμένα δείγματα, τα οποία μιας και περιείχαν σχετικά μεγάλες ποσότητες, μου επέτρεψαν να βγάλω κάποια πρώτα συμπεράσματα, τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας.

Plump & Go
face & eye cream



Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν, κατάλληλο για χρήση σε μάτια, πρόσωπο και λαιμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέρα, μιας και παρέχει και αντηλιακή προστασία από ακτίνες UVA και UVB, αλλά και ως κρέμα νυχτός. Υπόσχεται διόρθωση ατελειών και αντιγηραντική προστασία, ενώ περιέχει, πέρα από το Acai Berry που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα, βιταμίνες C και Ε, υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και λειαίνει λεπτές γραμμές και εκχύλισμα του φυτού Maca που τονώνει και δίνει λάμψη στο δέρμα.
Είναι λεπτόρρευστη κρέμα και απορροφάται σχετικά γρήγορα. Στα μάτια είναι ότι πιο ενυδατικό και ελαφρύ έχω δοκιμάσει και, επίσης, είναι πολύ καλή βάση για μακιγιάζ. Για χρήση σε όλο το πρόσωπο τη βρήκα κάπως βαριά, αλλά ως κρέμα ματιών κάνει εξαιρετική δουλειά. Μείον για μένα είναι ότι δε μου άρεσε η μυρωδιά της. 
Τιμή: 27 ευρώ / 50 ml

Yummy Mummy
fat firmer



Τζελ αδυνατίσματος που δρα κατά του τοπικού πάχους και ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού. Στα βασικά συστατικά του είναι το κολλαγόνο, η καφεϊνη και το συστατικό Escin, τα οποία βοηθούν στη μικροκυκλοφορία, στη λείανση της επιδερμίδας και στη λιποδιάλυση, χαρίζοντας λεία και απαλή επιδερμίδα. Συνιστάται η χρήση του 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες, ώστε να δείτε αποτελέσματα.
'Ένα από τα δύο αγαπημένα μου προϊόντα από όσα δοκίμασα! Μυρίζει υπέροχα (μου θυμίζει αντρικό άρωμα), απορροφάται κατευθείαν, αφήνει μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης στο σώμα. Για τα αποτελέσματά του ως προς το αδυνάτισμα, δε σχημάτισα γνώμη με τόσο μικρή χρήση, αλλά μόνο και μόνο για τη μυρωδιά και την υφή του, θα το αγόραζα!
Τιμή: 20,50 ευρώ / 150ml

Creme de la Creme
body cream



24ωρη κρέμα σώματος που παρέχει πλούσια ενυδάτωση και κάνει λεία την όψη της επιδερμίδας. Περιέχει avocado oil και shea butter, που προσφέρουν έντονη θρέψη, ενώ η βιταμίνη Ε και το συστατικό Registril, έχοντας αναπλαστικές ιδιότητες, συμβάλουν στη μείωση εμφάνισης νέων ραγάδων. Η χρήση του προϊόντος επιτρέπεται και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 
Έχει πλούσια υφή και αργεί σχετικά να απορροφηθεί, κάτι που δε με ενόχλησε, μιας και τη βρήκα πολύ ενυδατική, ενώ το αποτέλεσμα που δίνει στο δέρμα διαρκεί πολλές ώρες. Η μυρωδιά της θυμίζει ακριβό γυναικείο άρωμα και διαρκεί πολύ.
Τιμή: 22,50 ευρώ / 150ml

Skin Work Out
facial scrub



Το δεύτερο αγαπημένο μου προϊόν από την εταιρία! Είναι ένα scrub με πλούσια υφή, κάνοντας την απολέπιση με κόκκους ρυζιού. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και βιταμίνες Β, C και Ε και έτσι, πέρα από την απολεπιστική δράση, ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και απαλό.
Μυρίζει πολύ όμορφα, οι κόκκοι του καθαρίζουν εις βάθος την επιδερμίδα, ενώ κατά τη χρήση νιώθετε ένα ήπιο γδάρσιμο, πράγμα που επιζητώ στα scrub, γιατί νιώθω ότι καθαρίζουν πραγματικά το πρόσωπό μου. Το λάτρεψα!
Τιμή: 18,50 ευρώ / 75ml

After Party Secret
serum προσώπου



Πρόκειται για έναν ορό αποκατάστασης, κατάλληλο για χρήση μετά από ένα κουραστικό και βαρύ πρόγραμμα. Ακόμα και μετά από ελάχιστες ώρες ύπνου, το After Party Secret υπόσχεται δέρμα ξεκούραστο, φωτεινό και ανανεωμένο, αλλά και απαλλαγμένο από ερυθρότητα και ερεθισμούς.
Τον βρήκα πολύ ενυδατικό, σε σημείο που να τον θεωρήσω βαρύ για το δικό μου πρόσωπο, δεν απορροφάται εύκολα και η υφή του θυμίζει περισσότερο κρέμα και όχι ορό. Επίσης, δε μου άρεσε η μυρωδιά του, γεγονός που προσωπικά αρκεί, ώστε να με απωθήσει ένα προϊόν (όλοι έχουμε τις ιδιοτροπίες μας..!).
Τιμή: 27,50 ευρώ / 50ml

Face Lift
facial mask



Πλούσια μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης, κατάλληλη για πιο ώριμες και ξηρές επιδερμίδες. Έχει επανορθωτική δράση, δίνει λάμψη, λειαίνει λεπτές γραμμές και όλα αυτά βασισμένα στο Acai Berry, το υαλουρονικό οξύ και στη βιταμίνη Ε που περιέχει.
Παρότι δεν ενδείκνυται ούτε για την ηλικία μου, αλλά και ούτε για τον τύπο επιδερμίδας μου, μπορώ να πω πως μου άφησε αρκετά καλή εντύπωση. Είναι όντως αρκετά ενυδατική, οπότε έπεσε κάπως βαριά στη δική μου μικτή επιδερμίδα, αλλά δίνει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει πολύ απαλό το δέρμα. Η εφαρμογή της είναι πολύ ευχάριστη, καθώς μυρίζει πολύ όμορφα και απλώνεται πανεύκολα.
Τιμή: 24ευρώ / 50ml

Συμπερασματικά, μπορώ να πως έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το σύνολο των προϊόντων και σίγουρα θα προτιμήσω ξανά το scrub για το πρόσωπο και το τζελ αδυνατίσματος. Bonus: Οι συσκευασίες των προϊόντων αναγράφουν από ένα μικρό αστείο ποιηματάκι η κάθε μια, σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του, κάτι που τις κάνει απόλυτα χαριτωμένες!

Τα προϊόντα της That's Better μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία του δικτύου Αdvance Pharmacies.

Για επιπλέον πληροφορίες για τα προϊόντα και επικοινωνία με την εταιρία:
*Ευχαριστώ την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων
**Οι φωτογραφίες των full size συσκευασιών προέρχονται από το επίσημο site της That's Better Cosmetics

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Review: Προϊόντα από το healthy-scoop.com




Το Healthy-Scoop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης των προϊόντων της KITE HELLAS, στο οποίο μπορείτε να βρείτε προϊόντα περιποίησης, προσωπικής υγιεινής, βρεφικά καλλυντικά και οφθαλμοκαλλυντικά, ενώ διατίθενται και προϊόντα περιποίησης εξειδικευμένα για δέρματα με πρόσφατα και παλαιότερα τατουάζ. Πολύ προσεγμένα προϊόντα, άμεση εξυπηρέτηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα μεταφορικά τους έξοδα είναι από τα χαμηλότερα που μπορείτε να βρείτε σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Η εταιρία είχε την ευγενή καλοσύνη να μου αποστείλει ορισμένα από τα προϊόντα της, για τα οποία, αφού τα δοκίμασα για αρκετές ημέρες, θα σας πω την ειλικρινή μου άποψη.



Kerasol roll on ανακούφισης ποδιών




Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για κουρασμένα πόδια, με δροσιστική και μαλακτική δράση. Αφήνει μια αίσθηση ανανέωσης και ξεκούρασης, η μυρωδιά του θυμίζει μέντα, έχει πολύ λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται αμέσως και προσφέρει ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλη σημεία του σώματος εκτός από τα πόδια, όπως μέση και αυχένας. Πρόκειται για ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν και, αν αγαπάτε τα ψηλά τακούνια, ΠΡΕΠΕΙ να το αποκτήσετε!
Τιμή: 7,40 ευρώ / 88ml 


Kerasol ultra 20 - πλούσια ενυδατική και μαλακτική κρέμα ποδιών




Μια πολύ ενυδατική κρέμα με ελαφριά υφή που απορροφάται σχετικά εύκολα, καθότι έχει αρκετά ρευστή υφή. Αφήνει και αυτή μια αίσθηση δροσιάς στα πόδια, ενώ τα ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στην ανάπλαση το δέρματος μετά από σκασίματα. Αποτελέσματα θα δείτε από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ με το πέρασμα των ημερών θα δείτε το δέρμα σας να βελτιώνεται κατά πολύ. Χωρίς υπερβολή, είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κρέμα ποδιών.
Τιμή: 7,40 ευρώ / 57gr


Gynofit - λοσιόν καθαρισμού χωρίς άρωμα για την ευαίσθητη περιοχή




Είναι ένα ήπιο καθαριστικό, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιείται στο μπάνιο και κατόπιν ξεπλένεται. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από γυναίκες με ευαισθησία. Περιέχει γαλακτικό οξύ, δεν έχει καμία πρόσμιξη με σαπούνι και συντηρητικά, ενώ βοηθά και στη διατήρηση του pH σε φυσιολογικά επίπεδα.
Τιμή: 8,30 ευρώ / 200ml


Forever Ink - Ink Shield




Πρόκειται για μια κρέμα κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση και προστασία δέρματος με τατουάζ. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνες B, C και E, αλλά και αντιοξειδωτικά συστατικά και προσφέρει ενυδάτωση, διατήρηση των χρωμάτων, αλλά και αντηλιακή προστασία με spf 45. Έχει ελαφριά σύνθεση χωρίς λάδι και απορροφάται άμεσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές την ημέρα, είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο προϊόν και απολύτως άοσμο. Επίσης, από την ίδια σειρά κυκλοφορεί και αντίστοιχο προϊόν κατάλληλο για πρόσφατα τατουάζ. Προσωπικά, δεν έχω κάποιο τατουάζ, οπότε έδωσε το προϊόν για δοκιμή σε μια φίλη μου, η οποία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.
Τιμή: 12,50 ευρώ / 50 gr.


Kiten Beauty Total Eye Wipes 




Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια καθαρισμού ματιών και αφαίρεσης make up. Περιέχουν υαλουρονικό οξύ, το οποίο συνδυαστικά με την ήπια αντιβακτηριδιακή δράση,θρέφει τις βλεφαρίδες, προστατεύει τα βλέφαρα και δίνει αίσθηση φρεσκάδας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν το μακιγιάζ, ώστε να προετοιμάσουν το δέρμα, για την αφαίρεση του μακιγιάζ, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της μέρας για ανανέωση και τόνωση. Προσωπικά, τα χρησιμοποίησα για την αφαίρεση του μακιγιάζ και τα βρήκα πολύ αποτελεσματικά, ακόμα και για την αφαίρεση της μάσκαρα. Τα πανάκια είναι καλής ποιότητας, αρκετά υγρά και ανάγλυφα, κάτι που βοηθά τον καθαρισμό. Το μόνο μείον που εντόπισα είναι η δυσάρεστη οσμή τους.
Τιμή: 3,98 ευρώ / συσκευασία των 8 τεμαχίων.


Kiten Beauty Οφθαλμολογικά Δάκρυα Ομορφιάς




Πρόκειται για σταγόνες ματιών, οι οποίες μπορούν χρησιμοποιηθούν καθημερινά, ώστε να ξεκουράσουν τα μάτια σας και να διώξουν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού βλέμματος και τα βρήκα εξαιρετικά μετά από πολύωρη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μια κουραστική μέρα.
Τιμή: 13,74 ευρώ / συσκευασία των 20 αμπουλών.

Βρείτε όλα τα προϊόντα και επιπλέον πληροφορίες:


Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω προϊόντα; Τι σας έκανε περισσότερη εντύπωση και θα δοκιμάζατε;
Σας φιλώ, beauties!

Ευχαριστώ θερμά την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων.