Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Empties Again! - Η γνώμη μου για προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους.








Ένα ακόμη post με τη γνώμη μου για ορισμένα προϊόντα που τελείωσα το προηγούμενο διάστημα και θα μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις που μου άφησαν:


~Johnson's - Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ
Κατάλληλα για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες και υπόσχονται πως αφαιρούν ακόμα και το αδιάβροχο ντεμακιγιάζ. Είναι αρκετά υγρά, μυρίζουν όμορφα και αφαιρούν ικανοποιητικά το μακιγιάζ του προσώπου, χωρίς να το ερεθίζουν. Δεν ήταν η αγαπημένη μου επιλογή για ντεμακιγάζ ματιών, μιας και βρίσκω πως χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να απομακρύνουν τη μάσκαρα. Παρότι δε χρησιμοποιώ αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ, κρίνοντας από τη δυσκολία να αφαιρέσουν την κοινή μάσκαρα, θεωρώ πως δε θα τα απομάκρυναν.


~Dove - Beauty Bar με shea butter
Μπάρα σαπουνιού με shea butter και βανίλια. Μύριζε ιδιαίτερα όμορφα και περιέχοντα 1/4 ενυδατική κρέμα, όπως τα περισσότερα είδη της Dove άφηνε μαλακά και ενυδατωμένα τα χέρια. Το μόνο μείον του είναι πως αφήνει έντονα άσπρα σημάδια στη σαπουνοθήκη.


~Dettol - Sensitive μπάρα σαπουνιού
Κλασική επιλογή για όσες θέλουν -καθαρά όσο δε γίνεται- χεράκια! Ακόμη και σε μορφή μπάρας το σαπούνι dettol δεν ξηραίνει τα χέρια, έχει όμορφη και διακριτική λουλουδένια μυρωδιά και αφήνει την αίσθηση πως έχετε πεντακάθαρα χέρια. Love it!


~Fagron - Handgel
Αντιβακτηριδιακό τζελ χεριών με 70% αλκοόλ. Ελληνικό προϊόν, που κάνει πολύ καλή δουλειά στην απολύμανση των χεριών και το χρησιμοποιούσα πριν απλώσω το foundation στο ακνεϊκό πρόσωπό μου (εννοείται σε ήδη πλυμένα χέρια), μιας και λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε οινόπνευμα μου έδινε την αίσθηση πως απομακρύνει κάθε μικρόβιο. Απορροφάται εύκολα και το μόνο που ίσως βρείτε αρνητικό είναι πως μυρίζει οινόπνευμα, αν και προσωπικά δε με απασχολεί. Το βρίσκετε στα φαρμακεία.


~Beauty Line Cosmetics - Κρέμα χεριών με aloe vera
Αρκετά ενυδατική, με όμορφα άρωμα καθαριότητας. Δε θα έλεγα πως κάνει δουλειά μακροπρόθεσμα στα χέρια σας, ούτε επαναφέρει στην πρότερή τους κατάσταση χέρια που έχουν ξηροδερμία, αλλά είναι μια αξιοπρεπής λύση για καθημερινή χρήση. Τέλος, είναι πολύ οικονομική και  κυκλοφορεί σε αρκετά αρώματα.


~Noxzema - αποσμητικό spray, "memories"
Αγαπημένα εταιρία αποσμητικών που για μια ακόμη φορά δε με απογοήτευσε. Ήπιο, λουλουδάτο άρωμα, αρκετά ικανοποιητική προστασία και διάρκεια στο αποτέλεσμα είναι τα στοιχεία του που με έκαναν να το αγαπήσω, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως δεν είναι αντιιδρωτικό προϊόν, κάτι που σημαίνει πως δε φράζει τους δερματικούς πόρους. Θα το αγόραζα σίγουρα ξανά, αλλά στη συσκευασία με την πράσινη ένδειξη που έχει ένα πιο δροσερό άρωμα, το οποίο και προτιμώ σε αποσμητικά προϊόντα.


~Victoria - Quick Dry
Ένα σπρέι για γρήγορα στέγνωμα του μανό. Σας έχω μιλήσει ξανά γι'αυτό, μιας και είναι πολυαγαπημένο προϊόν που αγοράζω ξανά και ξανά. Κάνει εξαιρετικά καλά τη δουλειά του, δε χαλάει το μανικιούρ σας με αντιαισθητικές "φουσκαλίτσες" ή εξογκώματα και είναι πολύ οικονομικό.


~Pantene - Spray Conditioner για ανάλαφρα μαλλιά
Ένα προϊόν που χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο χωρίς να ξεβγάζεται. Ενυδατώνει την τρίχα, χωρίς να τη βαραίνει, μυρίζει όμορφα και λειτουργεί πολύ καλά ακόμη και τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο για αναζωογόνηση. Τέλος, λειτουργεί πολύ καλά σε συνδυασμό με το αντίστοιχο σαμπουάν Aqua Light, το οποίο θεωρώ από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει, ενώ μυρίζει ακρίβώς το ίδιο, κάνοντας έτσι το άρωμα να μένει για αρκετές ώρες στα μαλλιά.


~Kyana Professional - Conditioner Raspberry
Μαλακτική κρέμα, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών με άρωμα raspberry. Μυρίζει αρκετά έντονα, πράγμα που με έκανε να την αγαπήσω, μιας και μου άρεσε ιδιαίτερα το άρωμά της. Τη χρησιμοποιούσα μόνο στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο, αφήνοντάς την για αρκετά λεπτά και άφηνε τα μαλλιά μου αρκετά απαλά, χωρίς να τα βαραίνει.Το μόνο μείον που εντόπισα είναι πως, επειδή είναι αρκετά λεπτόρρευστη, ίσως χρειαστείτε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που συνήθως χρησιμοποιείτε.


~Kyana Evo Zen - Repair Now!
Σαμπουάν αναδόμησης, κατάλληλο για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσφέρει πολύ καλό καθαρισμό, ακόμα και με πολύ μικρή ποσότητα και αυτό που με κέρδισε σ'αυτό είναι το υπέροχο άρωμα του που μου θύμιζε περιποίηση κομμωτηρίου. Σίγουρα θα το προτιμούσα ξανά.


~Papoutsanis - Olivia Fusion, "pomegranate" body lotiion
Αγαπημένη σειρά για πολλές από εμάς! Το άρωμα ρόδι είναι η εκδοχή που προτιμώ εγώ, και γι'αυτό το προϊόν που τελείωσα πρώτο είναι η λοσιόν σώματος με ρόδι. Ενυδατώνει, χωρίς να έχει καθόλου λιπαρή υφή και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα με πολύ καλή διάρκεια, που ταίριαξε εξαιρετικά σε μένα και έδενε αρκετά όμορφα με όποια άρωμα ή body mist χρησιμοποιούσε με λουλουδάτη βάση.



Πώς σας φάνηκαν τα προϊόντα, για τα οποία σας μίλησα; Όπως πάντα, θα χαρώ να μάθω και τις δικές σας εντυπώσεις, εάν έχετε δοκιμάσει οτιδήποτε από τα παραπάνω.
Σας φιλώ!