Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Mini Reviews! Samples & Travel size προϊόντα





Ποια από εμάς δε λατρεύει να δοκιμάζει νέα προϊόντα; Τα δείγματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος, ώστε να μπορεί η κάθε κοπέλα χωρίς κανένα κόστος να δοκιμάζει νέα (ή και όχι) προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και να αποφασίζει εάν αξίζει να τα αγοράσει, κρίνοντας από το πόσο καλύπτουν τις ανάγκες της

Ας περάσουμε σε όσα δοκίμασα εγώ το τελευταίο διάστημα και στις εντυπώσεις που μου άφησαν:



~Murad, Waterproof Sunblock
Μια αδιάβροχη αντηλιακή κρέμα προσώπου με spf 30. Ένα αρκετά μεγάλο travel size των 30ml, που δεν κατάφερα να τελειώσω, μιας και προϊόν έχει υπερβολικά λιπαρή υφή, δεν απορροφάται, ενώ εάν μακιγιαριστείτε μετά, τα προϊόντα θα στρώσουν πολύ δύσκολα και το αποτέλεσμα θα αλλοιωθεί πολύ γρήγορα. Fail για μένα.

~Phyto, Phytobaume Volume
Ένα conditioner για λεπτή τρίχα. Έχει όμορφα άρωμα, ελαφριά υφή και προσφέρει ήπια ενυδάτωση. Αρκετά ικανοποιητικό προϊόν.

~Lierac, Hydra-Body Lait
Μια λοσιόν σώματος με υπέροχο άρωμα λουλουδιών και μεταξένια υφή. Ενυδάτωνε άψογα το δέρμα, απορροφόταν κατευθείαν και το άρωμα της έμενε για ώρες. Το full size έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία με αντλία και είναι και αρκετά οικονομικό. Θα γίνει δικό μου σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία!

~Marrakesh, Original Conditioner
Το χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με το αντίστοιχο σαμπουάν της εταιρίας και το λάτρεψα απλώς και μόνο για το άρωμά του. Μυρίζει λιωμένη ζάχαρη και καραμέλα! Το άρωμα μένει στα μαλλιά, εάν συνδυάσετε τα προϊόντα και προσφέρει ικανοποιητική ενυδάτωση.

~Biolife, Hydro-natural
Υδατική κρέμα ημέρας. Πλούσια υφή, όμορφα άρωμα πούδρας και θα έλεγα πως ταιριάζει καλύτερα σε κανονικά/ξηρά δέρματα. Εγώ που έχω μικτή επιδερμίδα τη χρησιμοποίησα βράδυ και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

~Lancome, Vissionnaire
Ο θρυλικός ορός της Lancome που απαλύνει ατέλειες, μικραίνει τους πόρους και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Η υφή του θύμιζε λεπτόρρευστη κρέμα και προσωπικά το χρησιμοποιούσα χωρίς ενυδατική από πάνω. Πολύ καλή λύση για εφαρμογή πριν το μακιγιάζ. Το δείγμα των 7 ml μου διήρκησε άπειρο διάστημα!

~LR, Eau de Toillete: Eau de Glamour, Lovingly by Bruce Willis, Beauty Queen,Valencia
Έντονο άρωμα, με καλή διάρκεια. Τα αγάπησα όλα και ξεχώρισα τη μυρωδια Valencia. Έχει μπει στη wish list μου.

~Vichy, Idealia Life Serum & Liftactiv Serum10
Δύο serum με πολλά κοινά: ελαφριά υφή, όμορφο άρωμα, άμεση απορρόφηση. Το Idealia Life Serum είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ το Liftacitv Serum 10 απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίας, καθώς παρέχει και αντιγηραντική προστασία, ενώ είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα δέρματα.

~Hydrovit, Base D-Panthenol
Ενυδατική κρέμα για πρόσωπο και σώμα με πανθενόλη και αλαντοΐνη. Καταπραΰνει και αναπλάθει το δέρμα, δεν έχει άρωμα και κάνει πολύ καλή δουλειά σε ερεθισμένο δέρμα από ήλιο, αποτρίχωση κ.λπ.

~Hydrovit, Eye & Lip Care Cream
Κρέμα με αντιγηραντική δράση για μάτια και χείλη. Τη χρησιμοποίησα μόνο στα μάτια και άρεσε πολύ. Ενυδατώνει αρκετά, αλλά χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και είναι ιδανική βάση για concealer. Τέλος,μυρίζει αρκετά όμορφα.

~Sanotint, Light restructuring Oil
Ένα λαδάκι για τα μαλλιά που χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά και δεν ξεβγάζεται. Όμορφα άρωμα, αλλά αρκετά ελαφριά ενυδάτωση, που δεν κάλυπτε τις δικές μου αναγκες.

~Sanotint, Balsamo
Το αρκετά γνωστό βάλσαμο μαλλιών που έχει την ίδια λύση με το λαδάκι της εταιρίας. Έχει πιο κρεμώδη σύσταση, πιο έντονο άρωμα και προσφέρει πιο ισχυρή ενυδάτωση. Μου άρεσε αρκετά και θα δοκίμαζα άνετα το full size.

~Apivita, Queen Bee
Συσφιγκτική και επανορθωτική κρέμα ημέρας με μέλι και βασιλικό πολτό. Πλούσια υφή, πολύ καλή ενυδάτωση σε ένα πολύ ικανοποιητικό προϊόν που θα ταίριαζε σε πιο ξηρά δέρματα, μιας και έχει πιο "βαριά" υφή.

~Locherber, DNA cream
Μια κρέμα ημέρα και νύχτας από την σουηδική εταιρία Locherber. Μυρίζει απλώς θεϊκά και είναι τόσο ελαφριά, ώστε να εφαρμοσθεί μέρα, αλλά και τόσο ενυδατική, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της βραδινής ενυδάτωσης που όλες ζητάμε.

 ~Locherber, Gel Dermo-Purificante
Ένα τζελ καθαρισμού για δέρματα με ατέλειες. Μυρίζει, επίσης, υπέροχα και κάνει πολύ καλό καθαρισμός. Επίσης, είναι πολύ παχύρρευστο και χρειάζεται η απειροελάχιστη ποσότητα για κάθε χρήση.

~Yves Rocher, Eau de toillette: Flower Party (for women) & Nature (for men)
Δείγματα αρωμάτων που έρχονται σε πρακτική συσκευασία με εμποστισμένα μαντηλάκια, κλεισμένα σε ατομικό φάκελο. Όμορφα αρώματα που θα ταίριαζαν εύκολα στα περισσότερα γούστα, αλλά με μικρή διάρκεια.

~ Yves Rocher, Soothing decongesting eye care
Κρέμα ματιών, κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Σχεδόν άοσμη και αρκετά παχύρρευστη. Καταλληλότερη για βραδινή χρήση, μιας και χρειάζεται ώρα για να απορροφηθεί.

~Yves Rocher, Pure System - Stop Blemish Lotion
Μια λοσιόν προσώπου για ακνεϊκά δέρματα. Κάνει πολύ καλή δουλειά που είναι εμφανής άμεσα, μιας και καταπραΰνει κατευθείαν το δέρμα και μετά από 1-2 χρήσεις κάνει τα ενεργά σπυράκια να υποχωρούν. Θα αγοράσω σίγουρα κάποια στιγμή το full size.





Εσείς τι δοκιμάσατε το τελευταίο διάστημα;

Σας φιλώ!





Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αποτελέσματα διαγωνισμού για το Xtra Vipes Tattoo!





Κυριακάτικες καλημέρες εύχομαι σε όλες και όλους με την ανακοίνωση των ονομάτων των 8 τυχερών που προέκυψαν από τον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Dream_Of_Beauty σε συνεργασία με το Xtra Vipes Tattoo


Ο διαγωνισμός έληξε εχθές, 25 Οκτωβρίου, στις 12 το βράδυ και τα 8 ονόματα των τυχερών που προέκυψαν είναι τα εξής:


  • Ο 1ος τυχερός που κερδίζει ένα τατουάζ γραμματοσειράς αξίας 100 ευρώ είναι ο Jonnys Kloyvias
  • H 2η τυχερή που κερδίζει 70% έκπτωση σε τατουάζ της επιλογής της είναι η Tina Alarga
  • Οι 5 τυχεροί που κερδίζουν 50% έκπτωση σε τατουάζ της επιλογής τους είναι: Γιώτα Κόνιαρη, Kostas Argyriou, Katerina Pafili, Tzouliano Km και Ζωή Σκαρμούτσου 




Συγχαρητήρια στους νικητές μας! 

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο προσωπικό προφίλ τους στο facebook (τσεκάρετε και τον φάκελο "Άλλα" στα εισερχόμενά σας) και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Xtra Vipes Tattoo στη σελίδα τους που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι υπόλοιποι, μείνετε συντονισμένοι στην παρέα μας, γιατί ήδη σχεδιάζουμε τις επόμενες εκπλήξεις που έρχονται για σας!

Σας φιλώ,
Ε.





Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Διαγωνισμός με δώρο tatoo για 8 τυχερούς από το Xtra Vipes Tattoo! (CLOSED)










Ένα διαγωνισμός αρκετά διαφορετικός από τους άλλους έρχεται στο Dream_Of_Beauty!

Μπορεί να σας έχουμε συνηθίσει σε προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, αλλά ποιος μπορεί να αρνηθεί πως ένα όμορφο τατουάζ με κάποιον συμβολισμό που σημαίνει πολλά για εμάς δεν είναι αναπόσπαστο μέρος της ομορφιάς μας;



Έτσι, λοιπόν, σε συνεργασία με το Xtra Vipes Tattoo, 8 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν:


  • Ο 1ος τυχερός θα κερδίσει ένα τατουάζ γραμματοσειράς αξίας 100 ευρώ
  • Ο 2ος τυχερός κερδίζει έκπτωση 70% στο τατουάζ της επιλογής του 
  • Άλλοι 5 τυχεροί κερδίζουν έκπτωση 50%





Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της σελίδας του dreamofbeauty22.blogspot.gr κάνοντας κλικ εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 25/10/2014.


Καλή σας επιτυχία!




Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Αποτελέσματα διαγωνισμού "Menthogel" foot-care pads & cosmetics!






Ο διαγωνισμός σε συνεργασία με τη "Menthogel" foot-care pads & cosmetics έφτασε στο τέλος του! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις συμμετοχές, αλλά και στην εταιρία για την προσφορά των 3 πακέτων δώρων στους νικητές μας!


Οι 3 τυχεροί, λοιπόν, που θα κάνουν δικά τους τα προϊόντα "Menthogel" είναι:






Θερμά συγχαρητήρια!

Οι 3 νικήτριες θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο προφίλ τους στο facebook, αλλά και θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Dream_Of_Beauty. Τα δώρα θα αποσταλούν από τους υπεύθυνους της "Menthogel" foot-care pads & cosmetics. 


Για όλους τους υπόλοιπους οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Μείνετε συντονισμένοι, γιατί περισσότερες εκπλήξεις έρχονται για εσάς! 

Σας φιλώ!



Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

It's a Review! ~ Ψεύτικες βλεφαρίδες από τη Lashionista!








Μια φορά και έναν καιρό, ένα αγόρι που ζούσε στο μακρινό και πάντα βροχερό Λονδίνο, ο Τζέιμς, συνάντησε την Ασπασία από την ηλιόλουστη Κρήτη... Ο λόγος; Ένα λάθος δέμα! Το αποτέλεσμα; Ένας έρωτας και ... η Lashionista!

Εάν θέλετε να διαβάσετε την υπόλοιπη ιστορία, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ εδώ. Εμείς, όμως, αφήνοντας τα παιδιά να χαρούν τον έρωτά τους, πάμε να επικεντρωθούμε σε ένα καθαρά γυναικείο θέμα, απόλυτο gadget κάθε σαγηνευτικού θηλυκού για ένα γοητευτικό βλέμμα: τις ψεύτικες βλεφαρίδες από τη Lashionista!


100% χειροποίητες, από φυσική τρίχα και επαναχρησιμοποιήσιμες οι ψεύτικες βλεφαρίδες της Lashinista έρχονται σε κάθε στυλ -από το πιο φυσικό και  διακριτικό έως το πιο έντονο και εντυπωσιακό- για να αλλάξουν όσα ξέρατε για τον κόσμο των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Έρχονται σε μια ιδιαίτερα όμορφη, μοντέρνα και προσεγμένη συσκευασία, με μια ειδική κόλλα, τη Lashionista Fusion, μακράς διάρκειας, χωρίς λάτεξ, η οποία σας δίνει άψογο αποτέλεσμα.

Ας περάσουμε στα ζευγάρια βλεφαρίδων που δοκίμασα εγώ και πλέον δε λείπουν από σχεδόν κανένα μακιγιάζ μου:




Sparrow Petite






Βλεφαρίδες για φυσικό, αλλά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με όγκο, σε ένα ζεστό καφέ χρώμα. Παρότι εντυπωσιακές, είναι πολύ ελαφριές και δείχνουν το βλέμμα έντονο, χωρίς υπερβολή. Ιδανική επιλογή για ένα γήινο μακιγιάζ, ή για έντονο βλέμμα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά με έμφαση στις βλεφαρίδες.

Τιμή: 9,99 ευρώ







Winter Solstice






Μισές βλεφαρίδες, σε μαύρο χρώμα, κατάλληλες για να δώσετε ένα διακριτικό μεν, απόλυτα θηλυκό αποτέλεσμα δε. Γατίσιο εφέ, χωρίς να δείχνει σε καμιά περίπτωση ψεύτικο. Οι γύρω σας, δε θα καταλάβουν καν ότι χρησιμοποιείτε ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά θα πρέπει να ... ανεχτείτε ότι όλοι θα σας ρωτάνε ποια μάσκαρα χρησιμοποιείτε!

Τιμή: 9.99 ευρώ






Wildflower Dew







Ανεξάρτητα τουφάκια για τις κάτω βλεφαρίδες σε μαύρο χρώμα. Συμπληρώνουν με απόλυτα διακριτικό τρόπο το αποτέλεσμα, εάν χρησιμοποιείτε ψεύτικες βλεφαρίδες στο άνω βλέφαρο. Το αποτέλεσμα δείχνει ισορροπημένο και το κάθε μακιγιάζ σας απογειώνεται. Πολύ ιδιαίτερο προϊόν, που δύσκολα θα βρείτε στην αγορά και αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία!

Τιμή: 7,99 ευρώ




Είναι πολύ ελαφριές, με ιδιαίτερα απαλή φυσική τρίχα, ενώ η τρέσα τους είναι διάφανη, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζει από τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σας. Η εφαρμογή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη, ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένες με τη χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων. Η κόλλα με την οποία έρχονται λειτουργεί άψογα, καθώς είναι ρευστή, χρειάζεστε πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση, το απλικατέρ της κάνει ευκολότερη την όλη διαδικασία, ενώ λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή γίνεται διάφανη, στεγνώνει και κρατάει τις βλεφαρίδες στη θέση τους μέχρι να έρθει η ώρα να τις αφαιρέσετε εσείς.


Στο www.lashionista.gr, στο οποίο λειτουργεί και e-shop, θα βρείτε όλη την γκάμα από βλεφαρίδες της εταιρίας, σε μαύρο και καφέ χρώμα, με πολύ βοηθητικές πληροφορίες για το μήκος, την καμπυλότητα και το μάκρος του κάθε ζευγαριού, προϊόντα και αξεσουάρ για επαγγελματίες αισθητικούς, πληροφορίες για εφαρμογή από αρχάριες  και πολλά άλλα ενδιαφέροντα! Επιπλέον, όλα τα ζευγάρια έρχονται σε τιμές κάτω των 10 ευρώ και  σε κάθε παραγγελία 3 ζευγαριών έχετε 1 ακόμη ζευγάρι εντελώς δωρεάν!



Χρήσιμα links:





Εσείς έχετε γνωρίσει τον κόσμο των Lashionistas; Εάν ναι, θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας, αλλά και τις εντυπώσεις σας.

Σας φιλώ!



*Ευχαριστώ τη "Lashionista" για την αποστολή των προϊόντων.




Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Mini Review of the Day: Φυσικά καλλυντικά από τη Δήμητρα Γουλά



Φυσικά καλλυντικά. Ίσως η αγαπημένη μου κατηγορία προϊόντων στον χώρο της ομορφιάς! Η περιποίηση του δέρματος μας είναι ό,τι σημαντικότερο μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε την εμφάνισή μας και τα 100% φυσικά προϊόντα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχουμε, ειδικά εάν αυτά προέρχονται από μια αξιόπιστη ειδικό στον τομέα της, τη Δήμητρα Γουλά. 

Αιθέρια έλαια, αλόη, βότανα, cold cream και βιταμίνες πρωταγωνιστούν στα συστατικά των χειροποίητων καλλυντικών της, ενώ απουσιάζουν πλήρως συντηρητικά, έκδοχα, χρώμα και τεχνητά αρώματα. Στο site www.dimitragoula.gr θα βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων που η ίδια παρασκευάζει, αναλυτικές πληροφορίες για τα συστατικά και τη χρήση τους, αλλά και θεραπείες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο Ινστιτούτο Αισθητικής Dimitra Goula Boutique Institute.

Την πρώτη μου επαφή με τα προϊόντα της είχα πριν από περίπου 1,5 χρόνο, όταν απέκτησα τα πρώτα μου προϊόντα περιποίησης, φτιαγμένα αποκλειστικά για τις δικές μου ανάγκες και τύπο δέρματος., μέσω της δερμοδιάγνωσης, υπηρεσίας που παρέχεται δωρεάν στο site της Δήμητρας Γουλά και σας δίνει τη δυνατότητα, καταχωρώντας πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες του δέρματός σας, τις προτιμήσεις σας σε υφές και αρώματα, τα συστατικά που αγαπάτε και λειτουργούν καλύτερα για εσάς, να έχετε τα "δικά σας" καλλυντικά, φτιαγμένα ξεχωριστά για τις ανάγκες τις καθεμιάς σας. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ επιπλέον πληροφορίες σε σχετική ανάρτηση που έκανα, αλλά και την άποψή μου για δικά μου προϊόντα. 

Σε αυτή την ανάρτηση, όμως, θα μιλήσουμε για 3 από τα best sellers χειροποίητα προϊόντα της σειράς "My Handmade Beauty" by Dimitra Goula τα οποία και δοκίμαζα τον τελευταίο καιρό και θα μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου για αυτά. 



Face and Eye Cream τριαντάφυλλο



Μια ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών με αλόη, καλέντουλα, βιταμίνη Ε και αιθέριο έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, έχει ελαφριά υφή και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση. Έχει έντονο το άρωμα του τριαντάφυλλο, κάτι που λατρεύω και την προτιμούσα για χρήση το βράδυ, μετά τον καθαρισμό προσώπου, ειδικά όταν ήμουν μακιγιαρισμένη, ώστε να επαναφέρω το δέρμα μου μετά την πολύωρη χρήση προϊόντων μακιγιάζ, αλλά και τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ.



Crystal peeling με εσπεριδοειδή



Ένα προϊόν απολέπισης με κρυστάλλους ορυκτών και αιθέρια έλαια από μανταρίνι και περγαμόντο. Αναπλάθει την επιδερμίδα και έχει διπλή χρήση: με ήπιες κινήσεις για 2-3 λεπτά προσφέρει ήπια απολέπιση, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα, ενώ με βαθύτερη εφαρμογή  και περισσότερη επιμονή, επιτυγχάνουμε μια μικρή δερμοαπόξεση, που αναπλάθει το δέρμα, τονώνει το κολλαγόνο, λευκαίνει και δίνει λάμψη στο δέρμα. Έχει μια ήπια και δροσερή μυρωδιά, δεν έχει καθόλου λιπαρή υφή, ενώ οι κόκκοι του που είναι ιδιαίτερα μικροί, χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα, θα σας δώσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα που μπορείτε να βρείτε σε προϊόν απολέπισης: Άψογα καθαρό δέρμα, αίσθηση δροσιάς, απαλότητα και κανένας ερεθισμός!


Night cream - κηραλοιφή με λεβάντα



Αναπλαστική κηραλοιφή με προβιταμίνη Α, λάδι καρότου και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Ένα παχύρρευστο, πηκτό προϊόν που ενδείκνυται για χρήση μετά το peeling ή σε περιπτώσεις που αισθάνεστε πως έχετε την ανάγκη για έντονη ενυδάτωση. Είναι προϊόν με λιπαρή υφή και γι'αυτό το χρησιμοποιείται βράδυ. Το επόμενο πρωί το δέρμα μου ήταν ενυδατωμένο, ενώ παρατήρησα πως με βοήθησε και με την επούλωση σημαδιών ακμής.




Χρήσιμα links: 


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά; Θα χαρώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας!
Σας φιλώ.




*Οι εικόνες προέρχονται από το www.dimitragoula.gr
**Ευχαριστώ τη Δήμητρα Γουλά για την αποστολή των προϊόντων.




Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

It's a Review! ~ Power Health - Size One Premium Formula






Το Size One Premium Formula από την εταιρία Power Health είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Πρόκειται για μια φόρμουλα βασισμένη στο αφρικανικό μάνγκο, ένα εξωτικό φρούτο  με θετικές στην υγεία του ανθρώπου επιδράσεις εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Σύγχρονες μελέτες, όμως, έρχονται να προσθέσουν στις ιδιότητές του και την ιδιότητα να συμβάλει στον έλεγχο του σωματικού βάρους.  

Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή μέθοδο, γεγονός επιβεβαιωμένο από κλινικές μελέτες και υπόσχεται εμφανή αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα χρήσης. Η συσκευασία περιλαμβάνει 60 κάψουλες, ώστε να αποτελούν αγωγή ενός μήνα, μιας και ενδείκνυται η λήψη μίας (1) κάψουλας πριν το μεσημεριανό και μιας (1) πριν το βραδινό γεύμα.

Συστατικά σκευάσματος:
Εκχύλισμα αφρικανικού μάνγκο, ζελατίνη, φωσφορικό ασβέστιο, στεαρικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, διοξείδιο του τιτανίου. 

Δεν περιέχει:
Ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά και αρώματα. 

Μέσω internet, λοιπόν, είχα διαβάσει αρκετές κριτικές για το συγκεκριμένο συμπλήρωμα και κατόπιν μιας μικρής έρευνας, διαπίστωσα πως δεν αναφέρονταν παρενέργειες από τη χρήση του. Επιπλέον, είχα δοκιμάσει και άλλα βιταμινούχα συμπληρώματα από την ίδια εταιρία με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Έτσι, λοιπόν, μπήκα στη διαδικασία να το δοκιμάσω. 

Σ'αυτό το σημείο, θα ήθελα να αναφέρω πως έχω φυσιολογικό βάρος, μιας και συνήθως ζυγίζω γύρω στα 54 κιλά και έχω ύψος 1,65. Επίσης, είμαι 23 ετών και με τη γυμναστική μάλλον έχουμε μαλώσει... Τους τελευταίους μήνες έχω πάρει 2 κιλά, καθώς είχα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην προσέχω όσο πριν τη διατροφή μου, να τρώω συχνά έξω και εντελώς ακατάλληλες ώρες. Έτσι, λοιπόν, δεδομένα ότι ποτέ δεν ήμουν τύπος της γυμναστικής, σκέφτηκα πως είναι μια καλή λύση για να με βοηθήσει να μπω σε ένα πρόγραμμα, αλλά και να κάνω τον μεταβολισμό μου να δουλέψει καλύτερα.

Μετά το πέρας της αγωγής, λοιπόν, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι με βελτίωση της διατροφής μου, στην οποία συνέβαλλε και η ιδέα της τήρησης του προγράμματος που απαιτούσε η αγωγή, το σώμα μου βελτιώθηκε, από την άποψη πως ένιωσα να "στεγνώνει" το λίπος σε σημεία με υψηλότερη συγκέντρωση όπως κοιλιά και γλουτοί. Δε μιλάω για θεαματικά αποτελέσματα, αλλά για μια αλλαγή που όντως παρατήρησα πάνω μου. Θεωρώ, λοιπόν, πως για μια περίπτωση ατόμου με περισσότερο περιττό βάρος, η συνέχιση της αγωγής και για διάστημα μεγαλύτερο του 1 μήνα, θα επέφερε όντως ουσιαστικά αποτελέσματα.

Προσοχή!
Θα ήθελα να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δε σας συνιστώ τη λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων, εγκεκριμένων ή μη, που υπόσχονται απώλεια κιλών χωρίς τη συμβουλή ειδικού. Το συγκεκριμένα συμπλήρωμα είναι φυτικό, ελεγμένο από ειδικούς και κυκλοφορεί από μια αξιόπιστη εταιρία

Τέλος, το προμηθεύτηκα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο PharmacyOnClick. H τιμή του μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ήταν γύρω στα 20 ευρώ και μου ήρθε σε συσκευασία με δώρο τις κάψουλες Green Coffe από την Power Health, με εκχύλισμα πράσινου καφέ, που επίσης συμβάλλουν στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Το πακέτο μου έφτασε 2 μέρες μετά, πολύ καλά συσκευασμένο και περιείχε αρκετά δειγματάκια.


Χρήσιμα links:




Εσείς έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα ή κάτι παρόμοιο; Θα χαρώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.
Σας φιλώ!



Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Προϊόντα που αγαπώ το τελευταίο διάστημα






Μιας και τους τελευταίους μήνες η έλλειψη χρόνου δε μου επέτρεπε να ετοιμάζω το καθιερωμένο μηνιαίο blog post με τα αγαπημένα προϊόντα, σκέφτηκα να ετοιμάσω για εσάς μια ανάρτηση, στην οποία θα σας αναφέρω τι χρησιμοποίησα και αγάπησα περισσότερα το προηγούμενο διάστημα. Και για να μην πολυλογούμε, ας περάσουμε στα προϊόντα:


Palmolive - Ayurituel joyous Αφροντούς

Ένα αφρόλουτρο από την αγαπημένη Palmolive που περιέχει εκχύλισμα ινδικού mulberry και άνθος λωτού. Έχει μια αρκετά γλυκιά και ανατολίτικη μυρωδιά που μένει στο δέρμα μετά το μπάνιο, ενώ διαθέτει και πολύ ενυδατική σύσταση. Το αγαπώ και δε βλέπω την ώρα να δοκιμάσω και άλλες μυρωδιές της ίδιας σειράς.


Head & Shoulders - Anti-chute Shampoo

Ένα σαμπουάν που δρα ενάντια στην τριχόπτωση, μιας και τους φθινοπωρινούς μήνες όσες έχουμε μακριά μαλλιά πάντα θα φοβόμαστε πως μια μέρα θα ξυπνήσουμε και όλα τα μαλλιά μας θα έχουν απομείνει στο μαξιλάρι ή στην μπανιέρα μετά το τελευταίο λούσιμο! Βοηθάει αρκετά, λοιπόν, στη μείωση της τριχόπτωσης, ενώ αναφέρει πως εμποδίζει και την πιτυρίδα, αλλά και το σπάσιμο της τρίχας που οφείλονται στην τριχόπτωση. Κάνει πλούσιο αφρό, αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα ακόμη κι αν έχετε μακριά μαλλιά, ενώ μυρίζει πολύ όμορφα, κάτι που το αισθάνεστε στα μαλλιά σας ακόμη και την επόμενη μέρα. Well done, Head & Shoulders!


Johnson's - Baby oil με aloe vera

Εντάξει, και ποια δεν αγαπάει τα baby oils; Ίσως το πιο πολυχρηστικό προϊόν ever, μιας και μπορεί να χρησιμεύσει από την ενυδάτωση των ποδιών μετά το ξύρισμα και το ντεμακιγιάζ της πιο δύσκολης και αδιάβροχης μάσκαρα έως και στο γρηγορότερο στέγνωμα του μανό! Για μένα η Johnson's διάθετει τα καλύτερα baby oils και από όλα ξεχωρίζω τη μυρωδιά της πράσινης συσκευασίας που παραπέμπει σε φρεσκάδα και καθαριότητα.


Perlier - Caribbean Vanilla body cream

Μια κρέμα σώματος από την ιταλική εταιρία Perlier που νομίζω πως έχουν ξεχωρίσει οι περισσότερες από εμάς το τελευταίο διάστημα. Είναι λεπτόρρευστη, αρκετά ενυδατική και έχει ένα εξαιρετικό άρωμα βανίλιας, αρκετά διαφορετικό από τις συνήθεις εκδοχές βανίλιας. Πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά, λοιπόν, καλή ενυδάτωση, ενώ απορροφάται και πολύ εύκολα από το δέρμα. Το άρωμα της μένει για πολλές ώρες μετά τη χρήση, ενώ έρχεται και στην πολύ χορταστική συσκευασία των 250 ml που θα σας κρατήσεις για πολύ καιρό, μιας χρειάζεστε πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση. Τη βρίσκετε στα Hondos Center, ενώ μπορείτε να τη συνδυάσετε και με το αντίστοιχο αφρόλουτρο.


Mastic Spa - Cocoa Vanilla Butter

Ένα body butter με μαστίχα και βανίλια για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Είναι ρευστό όσο μια body lotion, αλλά προσφέρει την ενυδάτωση που περιμένουμε από ένα body butter. Ο συνδυασμός μαστίχας και βανίλιας δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα που μας προσφέρουν μόνο τα Mastic Spa, ενώ η μυρωδιά του είναι απίστευτα έντονη και πολύ καλή διάρκεια. Αγαπημένη επιλογή για ενυδάτωση των ποδιών μετά την αποτρίχωση.


Gucci - Guilty Black  EDT

Μια νέα εκδοχή του κλασικού αρώματος Guilty του οίκου Gucci σε λίγο πιο ανάλαφρες νότες. Μια κλασικά γυναικεία μυρωδιά, αλλά με ήπια ένταση, τόση ώστε να μπορείτε να το φορέσετε όλες της ώρες της ημέρας. Για να πάρετε μια ιδέα για το πως μυρίζει, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ, όπου μπορείτε να βρείτε αναλυτικές τις νότες του. Αν διαρκούσε λίγο παραπάνω, θα έμπαινε στα top των αρωμάτων μου.


Palette - Hairspray, Πολύ δυνατό κράτημα

Μια λακ που αποτελεί την ιδανική επιλογή μου, όταν κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες. Παρότι η φυσική μου τρίχα είναι ολόισια, η συγκεκριμένη λακ κρατάει τις μπούκλες μέχρι να ξαναλούσω τα μαλλιά μου. Το μόνο μείον της είναι πως, επειδή κολλάει κάπως την τρίχα, αφαιρείται μόνο με λούσιμο.


Helena Rubinstein - All mascaras!

Ένα προϊόν για ντεμακιγάζ ματιών που υπόσχεται πως αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα και το το κάνει. Είναι διφασικό, οπότε το ανακινούμε πριν τη χρήση και αφαιρεί με ευκολία κάθε ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια. Δεν έχει καθόλου λιπαρή σύνθεση, μιας και η σύστασή του είναι σχεδόν σαν νεράκι και έχει μια πολύ ήπια, αλλά όμορφη μυρωδιά. Το έχω σε travel size των 50 ml, αλλά άνετα θα αγόραζα και το full size. 


Aslavital - Intensive Moisturizing Cream

Ένα από τα κακά του φθινοπώρου, είναι πως όσες έχουμε μικτή επιδερμίδα, καταλήγουμε να έχουμε αρκετά ξηρά σημεία στο πρόσωπό μας. Ειδικά φέτος, αντιμετώπισα πιο έντονο πρόβλημα, το οποίο προσπάθησα να λύσω με αρκετές πολύ ενυδατικές κρέμες, έως και κηραλοιφή, αλλά μόνο η συγκεκριμένη κρέμα που είχα σε πολλά δειγματάκια μου έδωσε λύση. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ένιωσα και είδα τη διαφορά στο δέρμα μου. Απορροφήθηκε αμέσως και μου άφησε την αίσθηση μιας ενυδατωμένης επιδερμίδας, κάτι που το καταλάβαινα ακόμα και στην αφή. Λειτουργεί πολύ καλά και ως βάση πριν το foundation, ενώ δε βγάζει καθόλου λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της μέρα. Σίγουρα θα την αναζητήσω, μιας και αρκετές φορές μέσα στον χρόνο το δέρμα περνά από αυτό το στάδιο.  



Lashionista - Winter Solstice


Τον τελευταίο καιρό έχω αποκτήσει μια εμμονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες και κατόπιν αρκετής δυσκολίας, επέλεξα ένα ζευγάρι να σας δείξω και αυτό είναι οι "Winter Solstice" από ελληνική εταιρία με χειροποίητες βλεφαρίδες Lashionista. Πρόκειται για βλεφαρίδες που φοριούνται στην εξωτερική γωνία, δίνοντας ένα πιο "γατίσιο" εφέ στο βλέμμα, χωρίς όμως να δείχνουν υπερβολικές. Τις αγάπησα, γιατί κανείς δεν κατάλαβε πως είναι ψεύτικες. Ω, ναι! Σύντομα σας ετοιμάζω αναλυτικό review για την εταιρία




Seventeen - Face Powder, Silver Glitz No21

Ένα highlighter σε μορφή loose πούδρας, για έντονο αποτέλεσμα λάμψης. Η απόχρωσή του χρυσίζει και δίνει αποτέλεσμα που με προσεκτική εφαρμογή δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Η ποσότητά του είναι τεράστια και θα σας κρατήσει αιώνες. Για μένα αποτελεί την ιδανική κίνηση, για να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ.



Essence - Stay Natural concealer, Soft Nude No 03

Ένα concealer σε μορφή στυλό που είναι κατάλληλο για να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Έχει μικρή κάλυψη, που είναι ό,τι πρέπει, εάν δεν έχετε έντονους μαύρους κύκλους. Απλώνεται πολύ όμορφα, δε μαζεύει στις γραμμές και έχει καλή διάρκεια. Προσωπικά το σετάρω πάντα με πούδρα, ώστε να έχω όσο πιο μεγάλη διάρκεια γίνεται. Μείον του, είναι μόνο 1,5 ml!


Catrice - Camouflage Cream, Ivory No 010

Ένα προϊόν για έντονη κάλυψη που κάνει εξαιρετική δουλειά και σε ατέλειες του προσώπου, αλλά και κάτω από τα μάτια. Θέλει προσεκτική εφαρμογή, για να μη μαζέψει, αλλά δίνει όμορφο αποτέλεσμα. Κάθεται πολύ όμορφα και κάτω από τα μάτια, δίνοντας φως και κάλυψη, ενώ σε κάθε περίπτωση πρέπει να σεταριστεί με πούδρα για να μείνει στη θέση του. Επίσης, όσο κι αν το χρησιμοποιείτε, η ποσότητα θα σας αρκέσει για πραγματικά πολύ καιρό.





Εσείς τι αγαπήσατε περισσότερο το διάστημα που μας πέρασε;
Σας φιλώ!




Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Mini Review Of the Day: TARGET PHARMA Hydrovit ~ Anti-Acne line




Η Target Pharma είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, περιλαμβάνοντας σειρές με προϊόντα για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά.  Η εταιρία μου απέστειλε σε μορφή δειγμάτων αρκετά φακελάκια από προϊόντα της, ώστε να τα δοκιμάσω. Ξεχώρισα τη σειρά Anti-Acne της Hydrovit, η οποία απευθύνεται σε ακνεϊκά δέρματα με τάση λιπαρότητας. Έχοντας, λοιπόν, τέτοιο τύπο δέρματος και μετά από πολλές θετικές κριτικές που είχα ακούσει για αυτή, θέλησα αμέσως να τη δοκιμάσω. Ας περάσουμε στις εντυπώσεις που μου άφησε:




HYDROVIT Anti-Acne Wash





Ένα προϊόν για τον καθημερινό καθαρισμό που δρα ενάντια σε λιπαρότητα, μαύρα στίγματα και έκκριση σμήγματος. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση και καθαρίζει ικανοποιητικότατα το δέρμα, ακόμα και μετά το ντεμακιγιάζ. Δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα και έχει ήπια μενθώδη μυρωδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές πέραν του προσώπου, όπως ο θώρακας και η πλάτη. Έρχεται σε πρακτική συσκευασία με αντλία και περιέχει 150 ml.



HYDROVIT Anti-Acne Lotion



Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο μετά τον καθαρισμό, χωρίς να ξεβγάζεται. Ολοκληρώνει τη διαδικασία καθαρισμού και προετοιμάζει το δέρμα για την ενυδάτωση που πρέπει να ακολουθήσει. Έχει και αυτό το προϊόν ήπια μενθώδη οσμή, δεν αφυδατώνει καθόλου την επιδερμίδα (όπως συχνά κάνουν τέτοιου τύπου προϊόντα) και μπορεί και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε όποιο σημείο του σώματος εμφανίζει ατέλειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές ημερησίως.  Τέλος, έρχεται σε συσκευασία των 200 ml.



HYDROVIT Anti-Acne Cream



Η καλύτερη κρέμα προσώπου για ακνεϊκά δέρματα που έχω δοκιμάσει ποτέ! Ρυθμίζει τη λιπαρότητα, μειώνει τους πόρους, καταπολεμά την ακμή και όλα αυτά, ενυδατώνοντας εκπληκτικά το δέρμα, χωρίς να το βαραίνει ούτε στο ελάχιστο. Λειτουργεί ως primer κάτω από το μακιγιάζ (και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα) και είναι η επόμενη ενυδατική προσώπου που θα αγοράσω. Τέλος, σε περιπτώσεις ήπιας μορφής, η εταιρία αναφέρει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία. Έρχεται σε συσκευασία με αντλία, στα 50 ml. 




Χρήσιμα links: 




Πώς σας φαίνεται η σειρά; Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρία;

Σας φιλώ!