Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Parfumerie No. 12: Ο κόσμος του αρώματος



Άρωμα: Σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς. Χαρακτηριστικό στοιχείο που δείχνει την προσωπικότητα, το γούστο και την ταυτότητα της κάθε γυναίκας. Μια σταγόνα αρώματος μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή μας, να μας εκφράσει, αλλά και να αφήσει το στίγμα μας, όπου εμείς επιλέξουμε.  Μια μικρή πολυτέλεια, που όλες μας αγαπάμε και επιτρέπουμε στον εαυτό μας, που μας αφήνει, όμως, και τα περιθώρια -παρά τους ομολογουμένως χαλεπούς καιρούς που διανύουμε- να την απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις, καθώς πλέον τα αρώματα τύπου έρχονται να μας την προσφέρουν σε πολύ πιο προσιτές τιμές.



Το αρωματοπωλείο Parfumerie No. 12 έκανε την εμφάνισή του το 2012 στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2014 ένα δεύτερο κατάστημα στα Τρίκαλα ήρθε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του θεσσαλικού κόσμου. Μέσα από έναν ιδιαίτερο κομψό και προσεγμένο χώρο, μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων τύπου εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και προϊόντων περιποίησης προσαρμοσμένα στα προσωπικό μας γούστο και τις ανάγκες μας. Άκρως εξυπηρετικό και ενημερωμένο προσωπικό βρίσκεται  εκεί για την άψογη εξυπηρέτησή σας, αλλά και για να σας συμβουλεύσει και να προτείνει το ιδανικό για εσάς άρωμα. 



Τα δύο καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα είναι διαμορφωμένα με μεράκι και προσωπικό γούστο, αποπνέουν καλαισθησία και φινέτσα και σας προϊδεάζουν για την ξενάγησή σας στον μαγευτικό κόσμο του αρώματος! Τεράστια ποικιλία αρωμάτων, ακόμα και δυσεύρετων επιλογών, προϊόντα ενυδάτωσης για το σώμα, έλαια, αρωματικά κεριά, σαπούνια, προϊόντα με το brand Parfumerie No. 12 και αρωματικά χώρου είναι μόνο μερικά από όσα θα αντικρύσετε, αλλά και θα μυρίσετε, μπαίνοντας στο αρωματοπωλείο. 



Το κατάστημα των Τρικάλων, το οποίο και επισκέφθηκα προσωπικά, ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη και εμπειρία, καθώς από την πρώτη ματιά ο χώρος του με κέρδισε, ενώ η γλυκύτατη και εξυπηρετικότατη Δέσποινα που συνάντησα, μέσα σε λίγα λεπτά από τις επιλογές των αρωμάτων που της ανέφερα πως προτιμούσα τα προηγούμενα χρόνια, με κατεύθυνε σε νέες προτάσεις, τις οποίες και δοκίμασα πάνω μου, ώστε να δω πως κάθονται στο δέρμα μου και τι διάρκεια έχουν, και πλέον έγιναν οι αγαπημένες μου καθημερινές επιλογές.

y


Οι υπεύθυνοι του Parfumerie No. 12 αναφερουν σχετικά:

"...επενδύουμε συστηματικά, ώστε το άρωμα που προσφέρουμε να είναι εξαιρετικής ποιότητας και πιστότητας, να μην ξεχωρίζει από το αυθεντικό και να ευχαριστεί τον πελάτη. Εκτιμούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, ώστε να προτείνουμε με σιγουριά το κατάλληλο άρωμα σε κάθε περίπτωση και ανανεώνουμε τακτικά τη συλλογή μας με νέα και ιδιαίτερα αρώματα. [...] Το ιδανικό άρωμα το επιλέγουμε, όπως ακριβώς θα επιλέγαμε το ιδανικό αξεσουάρ! Είναι σημαντικό να ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ μας, αλλά και να μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε στιγμή, που σημαίνει ότι μπορεί να επιλέγουμε άλλο άρωμα για το πρωί, άλλο για το βράδυ και άλλο για ειδικές περιστάσεις. Η όσφρηση είναι η μόνη από τις αισθήσεις που δε "φιλτράρεται" από τον εγκέφαλο και τη λογική, λειτουργεί κατά βάση στο υποσυνείδητο. ..." 



Το άρωμα, στο οποίο και κατέληξα, είναι το πολυσυζητημένο Black Opium από Yves Saint Laurent. Πρόκειται για ένα άρωμα, την αυθεντική εκδοχή του οποίου είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και είχα αγαπήσει, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη από τη διάρκειά του. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, με ικανοποίησε απόλυτα τόσο από την απόδοσή του που δεν υστερεί σε τίποτα από αυτή του αυθεντικού, αλλά κυρίως από τη διάρκειά του που ξεπέρασε κατα πολύ τις προσδοκίες μου, καθώς άγγιζε τις 6 ώρες. Η νότα που ξεχωρίζω πάνω μου με το πέρασμα των ωρών είναι η βανίλια και αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για τις βραδινές καλοκαιρινές εξόδους μου.



Ένα Body Oil, στο οποίο προστέθηκε το ίδιο άρωμα, έγινε η επόμενη αγαπημένη μου επιλογή. Πρόκειται για ένα ξηρό έλαιο σώματος που άπλωνα σε βρεγμένη επιδερμίδα μετά το ντουζ, ενυδάτωνε άψογα το δέρμα μου, απορροφόταν κατευθείαν, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και άφηνε διακριτικά αρωματισμένο το δέρμα. Έρχεται σε μια πολύ γερή, γυάλινη συσκευασία, με ένα στόμιο που επιτρέπει τον απόλυτα ομοιόμορφο ψεκασμό του, κάνοντας ιδιαίτερα εύκολη την εφαρμογή του.

Τέλος, η απόλυτα καλοκαιρινή επιλογή είναι η Shimmering Body Lotion, την οποία και αρωματίσαμε με το Μa Vie από Hugo Boss. Μια λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα, με θραύσματα πραγματικής πέρλας που δημιουργεί υπέροχους ιριδισμούς στο δέρμα και αναδεικνύει άψογα τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Απορροφάται, επίσης, άμεσα και αναδίδει το δροσερό της άρωμα για πολλές ώρες μετά την εφαρμογή της. Την αγαπώ απλά!



Επιλέξτε το άρωμά σας, λοιπόν, ανάμεσα σε περισσότερες από 300 επιλογές που διαρκώς ανανεώνονται, αρωματίσετε με την εσάνς της επιλογής σας όποιο προϊόν διαλέξετε και κάνετε το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση φτιάχνοντας το δικό σας σετ ή αξιοποιώντας τα vintage μπουκαλάκια με πουάρ, όπως έκανα και εγώ για τη δική μου μαμά επιλέγοντας το Le Parfum από Elie Saab, ένα έντονα αισθησιακό άρωμα που λάτρεψε και τίμησα και η ίδια δεόντως.

Τέλος, όπως προαναφέρθηκε οι τιμές όλων των προϊόντων κυμαίνονται σε άκρως λογικά επίπεδα (ενδεικτικά αναφέρω ότι ένα άρωμα στα 50ml ή μια body lotion στα 300ml κοστίζουν 10 ευρώ) και η εξυπηρέτησή σας μπορεί να γίνει άμεσα στα 2 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω αποστολής με αντικαταβολή.



Η συλλογή των αντρικών και των γυναικείων κωδικών αρωμάτων:




Προϊόντα για να αρωματίσετε υπέροχα τον χώρο σας:





... και φυσικά προϊόντα για να περιποιηθείτε το δέρμα του καλού σας: 






Οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των δύο καταστημάτων είναι:

  • Θεσσαλονίκη ~ Τσιμισκή 89 & Γρηγορίου Παλαμά - Τηλ. Επικοινωνίας: 2310223373
  • Τρίκαλα ~ Καραϊσκάκη 24 & Πλούτωνος - Τηλ. Επικοινωνίας: 2431302131

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της Parfumerie No. 12 στο facebook: www.facebook.com/ParfumerieNo12

Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας για το αρωματοπωλείο και τα προϊόντα του.

Σας φιλώ!