Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Οργανικά Προϊόντα Pure Elements από το organicbrands.gr



Οργανικά καλλυντικά. Με το πέρασμα του χρόνου γίνονται όλο και πιο γνωστά στην ελληνική αγορά και οι περισσότερες από εμάς προτιμούμε εταιρίες με βιολογικά προϊόντα, μιας και τα συστατικά τους είναι πιο αγνά, φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον, δε δοκιμάζονται σε ζώα και, επιπλέον, επιτελούν τη λειτουργία τους πολύ καλύτερα από τα κοινά προϊόντα του εμπορίου. Το κόστος τους συχνά είναι υψηλότερο σε σύγκριση με τα κοινά προϊόντα της αγοράς, γεγονός που δικαιολογείται από τη συνθετότερη διαδικασία παραγωγής και συντήρησης, το μικρό χρονικό περιθώριο ζωής τους, αλλά και το υψηλότερο κόστος των συστατικών τους. Όμως, όπως έχω αναφέρει ξανά, είναι προτιμότερο να διαθέσουμε περισσότερα χρήματα σε ένα ποιοτικό προϊόν περιποίησης, παρά σε ένα ακόμα χρώμα βερνικιού...

Το www.organicbrands.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης βιολογικών καλλυντικών. Τα προϊόντα τους είναι οργανικά πιστοποιημένα, αποτελούμενα από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς parabens ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Βάση όλων είναι τα αγνά εκχυλίσματα βοτάνων.

Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, βρεφικά είδη, εξειδικευμένα προϊόντα αντιγήρανσης, προϊόντα αρωματοθεραπείας, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές και tips ομορφιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάζονται με κορυφαίες επώνυμες εταιρίες, όπως  Organic Surge, Deep Steep, dr. Alkatis, Jurlique, Trilogy, Pukka κ.ά.

Ρίχνοντας μια ματιά στο site τους ξεχώρισα τα παρακάτω προϊόντα:

Pure Elements - Serum με εκχύλισμα λωτού & αμυγδαλέλαιο

Πρόκειται για έναν υπερ-συμπυκνωμένο ορό, που περιέχει 3 τύπους υαλουρονικού οξέος, μειώνει και λειαίνει ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, συσφίγγει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κάτω από τα μάτια. Χάρη στον λωτό, είναι πλούσιος σε Β καροτίνη, βιταμίνη C και κάλιο, ενώ το αμυγδαλέλαιο που περιέχει προσφέρει απαλότητα, ενυδάτωση και τόνωση της κυκλοφορίας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το μακιγιάζ σας. 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Pure Elements - Κρέμα ημέρας με αιθέριο έλαιο ντομάτας, αμυγδαλέλαιο & βούτυρο καριτέ


Μια ανάλαφρη κρέμα ενυδάτωσης και λάμψης, που προστατεύει παράλληλα από τις ελεύθερες ρίζες. Η βασική δράση της ντομάτας είναι η αντιοξειδωτική, χάρη στο λυκοπένιο που περιέχει, βοηθώντας στην ακμή, στις πανάδες, στις δυσχρωμίες, σε μαύρα στίγματα, ενώ παράλληλα συσφίγγει, τονώνει και θρέφει το δέρμα. Επίσης, περιέχει βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες λόγω του κολλαγόνου, ενώ το βούτυρο καριτέ προσφέρει πλούσια και εντατική ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα, έχοντας ταυτόχρονα και επουλωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται καθημερινά και είναι ιδανική για μετά τον καθαρισμό.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Pure Elements - Peeling προσώπου με έλαιο αργκάν, αβοκάντο, σκόνη ρυζιού & βούτυρο καριτέ


Ένα αναζωογονητικό peeling, το οποίο διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδες, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει. Το έλαιο αργκάν είναι θρεπτικό, επουλωτικό, έχει αντιγηραντική δράση και αυξάνει την ελαστικότητα, ενώ το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Απλώνεται σε στεγνή επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις για 2-3 λεπτά, ενώ μπορεί να μείνει κατόπιν ως μάσκα για 10 λεπτά προσφέροντας extra ενυδάτωση!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βρείτε τα προϊόντα και επιπλέον πληροφορίες:


Ποια η γνώμη σας για τα οργανικά καλλυντικά; Θα δοκιμάζατε κάτι από τα παραπάνω;
Σας φιλώ, Beauties!

Οι φωτογραφίες των προϊόντων προέρχονται από το επίσημο site www.organicbrands.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου