Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

~It's a Review: Neocell, Bioin, Super Collagen~








Η Neocell δραστηριοποιείται στον τομέα των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, βασισμένων στο φυσικό κολλαγόνο, το οποίο και παράγει η ίδια από το 1998. Μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα κατάλληλα για αθλητές, άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος ή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (σχετικά με το κυκλοφορικό, την καρδιά κ.λπ.), αλλά και για όσους επιθυμούν να φροντίσουν την εμφάνισή της, διατίθεται στο www.neocell.com.gr, ώστε να εντοπίσετε και να προμηθευτείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες, μιας και στο site τους λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις on-line παραγγελίες σας.


Η εταιρία μου απέστειλε ορισμένα από τα προϊόντα της για δοκιμή και σας παραθέτω την άποψή μου γι'αυτά μετά από αρκετό διάστημα χρήσης:




Biotanix - Eye Slices










Επιθέματα ματιών κρυογέλης με σύμπλεγμα βιταμινών και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων. Είναι κατάλληλα για χρήση σε κουρασμένα μάτια, με κοκκινίλες ή αίσθηση βαρύτητας, καθώς και σε άτομα που χρησιμοποιούν γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής, αλλά και για όλους όσοι περνούν αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή.








                                                                                  



Τα εφαρμόζετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα για 5-15 λεπτά και αφήνουν στα μάτια σας μια υπέροχη αίσθηση ενυδάτωσης και ανακούφισης, ενώ η σύνθεσή τους με κολλαγόνο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Σε κάθε συσκευασία εμπεριέχεται ένα ζευγάρι επιθεμάτων που επαρκούν για 10- 12 χρήσεις. Ό,τι πρέπει για χρήση μετά από μια κουραστική μέρα!









Caviar Of Switzerland: Intensive Eye Cream & Cellular Repair Serum





Η Caviar Of Switzerland παράγει προϊόντα περιποίησης προσώπου βασισμένα σε πολύτιμα εκχυλίσματα από χαβιάρι. 

πηγή εικόνας: εδώ





Η κρέμα ματιών περιέχοντας ανθόνερο έχει ανάλαφρη υφή, απορροφάται αμέσως και ενυδατώνει, ενώ λειτουργεί ιδιαίτερα καλά πριν το μακιγιάζ, καθώς δε βαραίνει καθόλου το πρόσωπο.







πηγή εικόνας: εδώ



Ο ορός προσώπου υπόσχεται κυτταρική αποκατάσταση και είναι κατάλληλος για μεγαλύτερες ηλικίες, μιας και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, ωστόσο τον δοκίμασα, ώστε να σας μεταφέρω την άποψή μου. Έχει πολύ ελαφριά υφή που θυμίζει τζελ, απορροφάται πολύ γρήγορα, ενώ ενυδατώνει τόσο έντονα που αφήνει την αίσθηση πως δε χρειάζεστε ενυδατική κρέμα προσώπου μετά. 









Και τα δύο προϊόντα είναι άοσμα, με σχεδόν "μεταξένια" υφή και αίσθηση στο πρόσωπο. Ως μείον τους, όμως, δεν μπορώ να μην αναφέρω την ιδιαίτερα υψηλή τιμή τους για τα σημερινά δεδομένα.




Συμπληρώματα διατροφής






Από την εταιρία διατίθενται συμπληρώματα κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος, αλλά και αντιοξειδοτικά συμπληρώματα. Συνιστάται η λήψη τους πριν το φαγητό, ώστε να γίνεται καλύτερα η απορρόφησή τους από τον οργανισμό. Δοκίμασα τα εξής:


  • Super Collagen (type 1 & 3) ~ Κολλαγόνο σε μορφή σκόνης. Διατηρεί τη δύναμη και την ευελιξία του σώματος.
  • Fish Collagen + HA ~ Συνδυασμός φυσικού υδροδιαλυμένου κολλαγόνου ψαριού και υαλουρονικού οξέος. Δρα ευεργετικά για μαλλιά, δέρμα και νύχια, ενώ παράλληλα έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.
  • Collagen Joint Complex (type 2) ~ Πρωτεΐνη που βοηθά στη διατήρηση και την αποκατάσταση του ιστού των χόνδρων των οστών. Επίσης, μειώνει την τριχόπτωση και βοηθά στην καύση λίπους.
  • Keratin Hair Volumizer ~ Κερατίνη μαλλιών με κολλαγόνο.
  • Collagen Beauty Builder ~ Νέα φόρμουλα κολλαγόνου ομορφιάς και ευεξίας που εγγυάται υγιή νύχια, μαλλιά και δέρμα. 

Από το σύντομα χρονικό διάστημα που τα δοκίμασα, δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη για το αποτέλεσμά τους, μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω πως δε μου προκάλεσε απολύτως κανένα πρόβλημα η χρήση τους και παρότι αρχικά ήμουν προκατειλημμένη με τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα στη διατροφή μου, πλέον θα χρησιμοποιούσα πολύ άνετα κάποιο από τα παραπάνω συμπληρώματα που θα ανταποκρίνονταν στις δικές μου ανάγκες.




Beauty Bursts




Ένα προϊόν που κέντρισε αμέσως την προσοχή μου! Πρόκειται για καραμέλες κολλαγόνου, οι οποίες περιέχουν και υαλουρονικό οξύ, αλλά και βιταμίνη C. Διατίθενται στις γεύσεις "fruit punch" και "σοκολάτα-μέντα", ενώ δεν περιέχουν λακτόζη, γλουτένη και συντηρητικά. Είναι αρκετά γευστικές και αποτελούν έναν εύχρηστο τρόπο, ώστε να ενισχύετε τη διατροφή σας κουβαλώντας τες ακόμα και στην τσάντα σας!




Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τα μέρη στα οποία διατίθενται, αλλά και για on-line παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:




Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας, εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα!
Σας φιλώ!



Ευχαριστώ θερμά τη Neocell για την αποστολή των προϊόντων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου