Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

It's a Review! Ελληνικά Προϊόντα από την Exelia






Η Exelia είναι μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από την ελληνική εταιρία φαρμακευτικών εργαστηρίων Cana. Τα προϊόντα της, προσαρμοσμένα σε κάθε είδους δερματολογική ανάγκη, είναι βασισμένα σε ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, κάτι που τους εξασφαλίζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αντιγηραντική δράση, αλλά και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί πως όλα τα προϊόντα Exelia δεν περιέχουν parabens, δεν περιέχουν αλλεργιογόνες ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Τέλος, οφείλουμε να επισημάνουμε πως όλα τους τα προϊόντα κυκλοφορούν σε συσκευασίες με τη διπλάσια ποσότητα από αυτή αντίστοιχων προϊόντων της αγοράς, ενώ κυμαίνονται σε πολύ λογικές τιμές.






Οι υπεύθυνοι της εταιρίας κατόπιν επικοινωνίας μας μου απέστειλαν ορισμένα προϊόντα τους, ώστε να τα δοκιμάσω. Παρότι ήταν σε μορφή δείγματος, ήρθαν σε αρκετά προσεγμένη συσκευασία και μάλιστα σε γυάλινα containers και καθότι ήταν αρκετά σε αριθμό και τα χρησιμοποίησα για αρκετό διάστημα, σχημάτισα μια πλήρη άποψη, την οποία και θα σας μεταφέρω:







24h Hydrating Day Cream




Ενυδατική κρέμα ημέρα που υπόσχεται ενυδάτωση που διαρκεί όλο το 24ωρο, θρέψη, ανάπλαση και καταπράυνση του δέρματος. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και έχει SPF 15. Πρόκειται για μια ελαφριάς μορφής ενυδατική, που απλώνεται όμορφα στο πρόσωπο, απορροφάται εύκολα και το αφήνει πλήρως ενυδατωμένο, χωρίς να μένει ίχνος λιπαρότητας. Επιπλέον, έχει μια αρκετά ήπια, ουδέτερη μυρωδιά. Λειτουργεί πολύ καλά και κάτω από το μακιγιάζ σας, χωρίς να βαραίνει καθόλου το πρόσωπο, ενώ το SPF του είναι ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες, χωρίς να σας αναγκάζει να χρησιμοποιείτε επιπλέον αντηλιακή κρέμα. Θα έλεγα πως ταιριάζει περισσότερο σε κανονικά/μικτά δέρματα. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 50 ml. 



Anti-Wrinkle & Firming Day Cream





Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα προσώπου με επανορθωτική δράση. Είναι κατάλληλη για κανονικό και ξηρό δέρμα, έχοντας πλουσιότερη σύνθεση από την προηγούμενη ενυδατική κρέμα. Διαθέτει, επίσης, SPF 15 και αναφέρει πως βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Έχει ένα πολύ ευχάριστο, λουλουδένιο άρωμα και παρέχει έντονη ενυδάτωση. Έτσι, προτίμησα να τη χρησιμοποιώ τις ημέρες που δε βαφόμουν, ώστε να περιποιηθεί και ενυδατώσει εις βάθος την επιδερμίδα μου. Κυκλοφορεί και αυτή σε συσκευασία των 50 ml.




Anti -Wrinkle & Firming Eye Cream





Κρέμα ματιών με αντιρυτιδική, συσφικτική και επανορθωτική δράση, αλλά και ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και προσωπικά το χρησιμοποιούσα στην πρωινή, αλλά και στη βραδινή μου ρουτίνα περιποίησης. Έχει πολύ ελαφριά σύνθεση και λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται πραγματικά άμεσα και αφήνει απίστευτα ενυδατωμένο και μαλακό το δέρμα. Λάτρεψα να τη χρησιμοποιώ πριν το μακιγιάζ, καθώς διευκολύνει κατά πολύ την εφαρμογή του concealer κάτω από τα μάτια, αποτελώντας ιδανική βάση. Ένα προϊόν που σίγουρα θα αναζητήσω ξανά! Κυκλοφορεί σε συσκευασία σωληναρίου των 30 ml.



Anti - Wrinkle Night Cream




Μια αντιρυτιδική κρέμα νυχτός με αναπλαστικές ιδιότητες, η οποία ρυθμίζει παράλληλα και τη λιπαρότητα του προσώπου, μιας και ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα. Ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα, χωρίς να τη βαραίνει καθόλου. Παρότι ίσως σας φανεί λίγο βαριά στην υφή, στο δέρμα την αισθάνεστε πολύ ανάλαφρη. Από τις λίγες ενυδατικές νυχτός που θα χρησιμοποιήσετε και θα ξυπνάτε χωρίς λιπαρότηττα τουλάχιστον στη ζώνη Τ και όσες έχετε δέρμα με τάσεις λιπαρότητας, θα καταλαβαίνετε απόλυτα τι εννοώ! Κυκλοφορεί και αυτή σε συσκευασία των 50 ml.



Δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, επιπλέον πληροφορίες, αλλά και επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους:



Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας, εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Exelia.
Σας φιλώ!


*Οι φωτογραφίες των full size προϊόντων προέρχονται από το www.exelia-cosmetics.com.
**Ευχαριστώ θερμά την Exelia για την αποστολή των προϊόντων. 


10 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την εν λόγω εταιρία.
    Πολύ όμορφο review!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την κρέμα ημέρας <3
    Είναι και υποαλλεργικά χωρίς parabens, τι άλλο να ζητήσει κανείς;
    Πολύ καλό review, χαίρομαι να βλέπω αξιόλογα προιόντα από ελληνικές εταιρίες!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρα πως θα αρέσει κ σε σένα και θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας τη γνώμη σου, εάν τη δοκιμάσεις.
      Στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες, ειδικά αν είναι τόσο αξιόλογες!

      xx

      Διαγραφή
  3. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιον προϊόν της εταιρίας!χαίρομαι πολύ που υπάρχουν τέτοιες καλές ελληνικές εταιρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να μπορέσεις να διαπιστώσεις και μόνη σου δοκιμάζοντας προϊόντα της Exelia πόσο αποτελεσματικά είναι :)

      xx

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία! Η κρέμα προσώπου με 24ωρη ενυδάτωση φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πράγματι είναι! Από τις καλύτερες επιλογές για περιποίηση προσώπου :)

      xx

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα της εταιρείας, ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου :)
      Ελπίζω να δοκιμάσεις προϊόντα της εταιρίας κάποια στιγμή, για να διαπιστώσεις και μόνη σου την αξία τους!

      xx

      Διαγραφή