Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

It's a Review! ~ Travalo Perfume Atomizer








Εάν είσαι εθισμένη στα αρώματα, όπως δηλώνω και εγώ περήφανα, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το post...

Όλες (και όλοι, γιατί όχι;) έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τη δυσκολία να μεταφέρουμε μαζί μας το αγαπημένο μας άρωμα, επιβαρύνοντας την τσάντα μας με έξτρα βάρος και κινδυνεύοντας να τη λερώσουμε σε περίπτωση ατυχήματος και να χάσουμε πολύτιμα ml των ακριβών μας αρωμάτων.





Παρόλα αυτά, επειδή θέλουμε να ανανεώσουμε το άρωμά μας μέσα στη μέρα και σίγουρα όλοι γνωρίζουμε την αίσθηση φρεσκάδας που μας προσφέρει (προσωπικά μου φτιάχνει ακόμη και τη διάθεση), καταλήγουμε είτε να παίρνουμε μαζί μας τις συσκευασίες των αρωμάτων είτε να ψάχνουμε στην αγορά για μικρότερες συσκευασίες, ξοδεύοντας επιπλέον χρήματα.





Τα παραπάνω προβλήματα έρχονται να λυθούν μέσω ενός perfume atomizer, που στην ουσία είναι ένα μικρό δοχείο αρώματος, στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε το άρωμά μας και να το έχουμε πάντα μαζί μας!



Το Travalo Perfume Atomizer είναι ένα καινοτόμο προϊόν, αφού μας δίνει τη δυνατότητα αφαιρώντας  την πάνω βαλβίδα της συσκευασίες που έχουν όλα τα αρώματα, δηλαδή το σημείο από το οποίο ψεκάζουμε, να τοποθετήσουμε τη βάση της συσκευασία του Travalo που έχει ειδική υποδοχή και εφαρμόζει σε όλα τα μπουκάλια αρώματος και πιέζοντάς το, το προϊόν να εισέρχεται στο ειδικό δοχείο αρώματος. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη διαδικασία εδώ.



Το διαφορετικό σε σχέση με άλλα παρόμοιου τύπου προϊόντα που είχε τύχει να δοκιμάσω και εγώ στο παρελθόν είναι πως δε χρειάζεται να αδειάζεται το προϊόν από το μπουκάλι στο atomizer, μιας και τα πιο πολλά atomizer δεν έχουν την υποδοχή, αλλά και όσον αφορά τα υπόλοιπα atomizer με υποδοχή, με το συγκεκριμένο σας εγγυόμαι πως δε θα ξεχειλίσει ούτε σταγόνα από το άρωμά σας, ώστε να πάει χαμένη. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο προϊόν παγκοσμίως!





Μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω το επίσημου site www.travalo.com, στο οποίο λειτουργεί και e-shop.



Έχω στην κατοχή μου δύο Travalo Perfume Atomizers από τη σειρά Classic Excel, σε δύο αποχρώσεις, Pink και την Hot Pink. Ήρθαν το καθένα με τη θήκη του, η οποία είναι σε μαύρο χρώμα και διακοσμείται από flower prints. Τα συγκεκριμένα κοστίζουν 20 δολάρια το καθένα (περίπου στα 17 ευρώ), ενώ η απλή εκδοχή τους κοστίζει 16 δολάρια. Έχουν ύψος 86 mm και χωρητικότητα 5 ml, που αρκεί για 65 ψεκασμούς. Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη και δε λείπουν ποτέ από την τσάντα μου!







Extra Infos: 

  • Όσες ταξιδεύετε με αεροπλάνο, μπορείτε άφοβα να το έχετε μαζί σας, μιας και δεν απαγορεύεται η χρήση του!
  • Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως, εάν αλλάξετε το άρωμα που χρησιμοποιήσατε την τελευταία φορά, θα επηρεαστεί η μυρωδιά του επόμενου, μιας και τα αρώματα έχουν τέτοια ένταση οσμής, που υπερκαλύπτει τα όποια "υπολείμματα" προηγούμενης μυρωδιάς.
  • Παρόλα αυτά, μπορείτε, εάν το επιθυμείτε να το καθαρίσετε, χρησιμοποιώντας ένα άδειο μπουκαλάκι σπρέι που θα το γεμίσετε με νερό, το οποίο θα μεταφέρετε στο Travalo και μετά θα ψεκάσετε, ώστε να αδειάσει. Επαναλάβετε όσες φορές κρίνετε πως απαιτείται.





Links Επικοινωνίας:




Πώς σας φαίνεται η όλη ιδέα; Θα χρησιμοποιούσατε κάτι τέτοιο; Φυσικά, εάν το έχετε δοκιμάσει, θα χαρώ ιδιαίτερα να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας.

Σας φιλώ!



Ευχαριστώ το www.travalo.com για την αποστολή των προϊόντων. 



4 σχόλια:

  1. Το καλύτερο beauty gadget με διαφορά!! Τα λατρεύω..φτάνει μόνο να σου πω ότι έχω ήδη 5 και θέλω κι άλλα!! χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο θα συμφωνήσω μαζί σου;; Είναι κ πανέμορφα τα άτιμα!

      xx

      Διαγραφή