Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

It's a Review! ~ Παπουτσάνης-Προϊόντα της σειράς Olivia






Μια ελληνική εταιρία που όλες μας αγαπάμε θα είναι το σημερινό μας θέμα, και δεν είναι άλλη από την εταιρία Παπουτσάνης, που χρόνια εμπιστευόμαστε και επιλέγουμε τα προϊόντα της, τα οποία πλέον αποτελούν κλασική αξία για κάθε ελληνικό σπίτι, χωρίς όμως να παύουν να λανσάρονται ανανεωμένα προϊόντα Ππουτσάνης, αλλά και νέες σειρές που έρχονται να καλύψουν την ανάγκη μας να δοκιμάζουμε νέες μυρωδιές  και υφές προϊόντων καθημερινής περιποίησης.


Μια τέτοια σειρά είναι και η Olivia, όλα τα προϊόντα της οποίας βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο με τις άκρως ευεργετικές για το δέρμα μας ιδιότητες. Προσεγμένα φυσικά συστατικά, πρακτικές συσκευασίες, κατάλληλες για εύκολη χρήση στο μπάνιο μας, αλλά και για το νεσεσέρ μας, καθώς κλείνουν με ασφάλεια και μπορούν να μας συνοδέψουν σε κάθε μας καλοκαιρινή απόδραση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων Olivia, για τα οποία και αγαπώ τη σειρά που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα προϊόντα της είναι απαλλαγμένα από parabens, προπυλενογλυκόλη, χρωστικές ουσίες και ζωικά συστατικά.


Παπουτσάνης - Olivia, Shower Gel



Το Olivia αφρόλουτρο, είναι ένα ανάλαφρο, λεπτόρρευστο προϊόν, με διακριτικό άρωμα, ιδανική επιλογή για το πρωινό σας ντουζ ή για να ανανεώνεστε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.  Κάνει ικανοποιητικό αφρό με λίγη ποσότητα, καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα και το αφήνει ήπια αρωματισμένο με μια μυρωδιά που θυμίζει καθαριότητα. Περιέχει εκχυλίσματα του φύλλου και του καρπού της ελιάς, βιταμίνη Ε και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Έρχεται, τέλος, σε συσκευασία των 300 ml, ποσότητα άκρως ικανοποιητική.



Παπουτσάνης - Olivia, Shampoo for Normal Hair




Το Olivia σαμπουάν για κανονικά μαλλιά τώρα είναι μια ακόμη αγαπημένη μου επιλογή, καθώς έχω ήδη τελειώσει 2 συσκευασίες και οδεύω προς την τρίτη! Πρόκειται για ένα αρκετά υδαρρές σαμπουάν, το οποίο, όμως, κάνει εξαιρετική δουλειά στα μαλλιά, καθώς αφαιρεί κάθε μα κάθε ίχνος βρωμιάς, υπόλειμμα προϊόντων styling κ.λπ., αφήνοντάς τα εκπληκτικά καθαρά, ενώ δουλεύει εξαιρετικά καλά στο θέμα της λιπαρότητας στις ρίζες. Απομακρύνει κάθε ίχνος της και την κρατά μακριά έως και την τρίτη μέρα μετά το λούσιμο, ακόμα και εάν έχετε έντονη τάση προς τη λιπαρότητα. Θα συνιστούσα μόνο, να εφαρμόζετε στη συνέχεια κάποιο ενυδατικό conditioner, μάσκα μαλλιών ή κάποιο έλαιο μετά το λούσιμο, ώστε να προσφέρετε πλούσια ενυδάτωση στις άκρες σας, καθώς τα έντονα καθαριστικά σαμπουάν, έχουν την τάση μετά από παρατεταμένη χρήση να τις ξηραίνουν. Περιέχει, όπως και το αφρόλουτρο, βιολογικά εκχυλίσματα του καρπού και των φύλλων της ελιάς και επιπλέον προβιταμίνη Β5, συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν τα μαλλιά και τα αφήνουν λαμπερά. Για να δράσει πλήρως, συνιστάται, αφού το εφαρμόσετε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε μασάζ, να το αφήσετε να δράσει για περίπου 2-3 λεπτά και στη συνέχεια να το ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.  Διατίθεται και σε εκδοχές για ξηρά μαλλιά, ξηρό δέρμα, λιπαρά μαλλιά, βαμμένα μαλλιά και για εύθραυστα, ενώ κυκλοφορεί και κρέμα μαλλιών της ίδιας σειράς. Κυκλοφορεί, επίσης, σε συσκευασία των 300 ml.



Παπουτσάνης - Olivia, Φυτικό Σαπούνι με Ελαιόλαδο & Έλαια λεβάντας




Το Olivia φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο & έλαια λεβάντας  είναι ένα αγνό, 100% φυσικό προϊόν, το οποίο συνδυάζει αφενός την πολύτιμη δράση της ελιάς και αφετέρου τις χαλαρωτικές ιδιότητες της λεβάντας. Στο άρωμά του αντιλαμβάνεστε και τα δύο συστατικά και είναι ένα προϊόν ιδανικό για το συχνό πλύσιμο των χεριών, αφού παράγει ήπιο αφρό και καθαρίζει καλά το δέρμα χωρίς, όμως, να το αφυδατώνει. Θα συνιστούσα να το διατηρείτε σε ειδική σαπουνοθήκη, ώστε να στεγνώνει μετά από κάθε χρήση, καθώς λόγω του ελαιόλαδου που περιέχει σε μεγάλη συγκέντρωση, τείνει να γίνεται μαλακό και εύπλαστο μετά τη χρήση. Στη σειρά Olivia μπορείτε να βρείτε, επίσης, σαπούνι γλυκερίνης για το πρόσωπο με ελαιόλαδο και βιταμίνη Ε, σαπούνι απολέπισης για το σώμα με ελαιόλαδο και κόκκους από κουκούτσι ελιάς, σαπούνι με έξτρα ελαιόλαδο, σαπούνι με ελαιόλαδο και μέλι και σαπούνι με ελαιόλαδο και αλόη. Κυκλοφορούν σε συσκευασία των 125 gr.    



Τα προϊόντα Παπουτσάνης μπορείτε να τα βρείτε σε super market και καταστήματα καλλυντικών, ενώ πολύ συχνά θα τα βρείτε σε προσφορές με έκπτωση ή με 1+1, που αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να τα δοκιμάσετε.



Χρήσιμα links:


Review για τη σειρά Olivia Fusion της εταιρίας Παπουτσάνη μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εσύ έχεις δοκιμάσει τη σειρά Olivia; Ποια η γνώμη σου; Θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου!

Σας φιλώ!



*Ευχαριστώ την εταιρία Παπουτσάνης για τη διάθεση των αναφερόμενων προϊόντων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου