Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Review: Sansiro Perfumes & Cosmetics




Hello, Beauties!

Το καλοκαίρι έχει φτάσει πλέον στα μέσα του και ελπίζω παρά τις αντίξοες συνθήκες, μέσα στις οποίες όλοι μας κινούμαστε το τελευταίο διάστημα, η διάθεσή σας να είναι όμορφη και να είστε γεμάτες ελπίδα!

Περνώντας στα του beauty τομέα τώρα, σήμερα θα μιλήσουμε για το κατάστημα καλλυντικών Sansiro Perfume Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να βρείτε σ'αυτό αρώματα τύπου, προϊόντα περιποίησης, αλλά και είδη μακιγιάζ σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Ας περάσουμε, όμως στις εντυπώσεις που μου άφησαν τα 3 προϊόντα του δοκίμασα τον τελευταίο καιρό:



Άρωμα τύπου London, by Burberry

Μια κλασική και φινετσάτη μυρωδιά, που αποτελεί διαχρονική αξία για μένα.  Έντονο άρωμα, χειμερινό θα έλεγα για τα δικά μου γούστα, που έχει εξαιρετική διάρκεια και όσο περνάει η ώρα, το μυρίζετε όλο και πιο όμορφα πάνω σας, καθώς "δένει" καλύτερα με τη μυρωδιά του σώματός σας. Το συγκεκριμένο είναι μια πολύ καλή εναλλακτική του σε πολύ οικονομική τιμή. Το άρωμά του είναι ολόιδιο με του αυθεντικού και έχει ανάλογη διάρκεια. Έλαβα αρκετά κοπλιμέντα όσο το χρησιμοποιούσα, μιας και πλέον το έχω τελειώσει. Έρχεται σε μια πολύ γερή γυάλινη συσκευασία, αλλά δυστυχώς μετά από μερικές χρήσεις το σύστημα ψεκασμού του μου χάλασε, με αποτέλεσμα να πρέπει να το αδειάζω σε ένα Travalo, ώστε να το χρησιμοποιώ (όσες δε γνωρίζουν τι είναι το Travalo, μπορείτε να μάθετε εδώ).



Body Splash - Love

Ένα ελαφρύ mist για το σώμα, που σας δίνει μια ανάλαφρη μυρωδιά, ιδανική σε ένταση για πρωινή χρήση, για τη δουλειά σας ή για όποια περίσταση δε θέλετε να φοράτε κάποιο βαρύ άρωμα. Κινείται σε "λουλουδένιους" τόνους το άρωμά του, ενώ η διάρκειά του για τέτοιας κατηγορίας προϊόν είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς ξεπερνά τις 3 ώρες. Έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία σε μορφή spray και είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, ώστε να το έχετε στην τσάντα σας, καθώς είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Θα το αναζητούσα άνετα και σε άλλες μυρωδιές.



Colleen Lip Gloss - Strawberry

Παρότι γενικότερα δεν είμαι fan των lip glosses τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο με κέρδισε και το χρησιμοποίησα αρκετά. Έχει ένα ελαφρύ πορτοκαλί χρώμα, αλλά βγαίνει σχεδόν διάφανο στα χείλη. Έχει γεύση και άρωμα φράουλας, κάτι που κάνει, όπως καταλαβαίνετε, πολύ ευχάριστη την εφαρμογή του! Είναι σχετικά κολλώδες, αλλά αυτό του προσδίδει και μεγαλύτερα διάρκεια στο αποτέλεσμα. Κάνει τα χείλη να φαίνονται ιδιαίτερα ζουμερά και προτίμησα να το χρησιμοποιώ με ένα nude περίγραμμα χειλιών για πρωινές εμφανίσεις. 



Σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω πως τα παραπάνω προϊόντα μου έχουν σταλεί από το κατάστημα Sansiro, κατόπιν διαγωνισμού που κέρδισα στη σελίδα της Μελίνας, την οποία και ευχαριστώ θερμά, όπως και το κατάστημα!

Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας για τα προϊόντα, αλλά και την εμπειρία από αυτά, εάν τα έχετε δοκιμάσει.

Σας φιλώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου