Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Προϊόντα που αγαπώ το τελευταίο διάστημα






Μιας και τους τελευταίους μήνες η έλλειψη χρόνου δε μου επέτρεπε να ετοιμάζω το καθιερωμένο μηνιαίο blog post με τα αγαπημένα προϊόντα, σκέφτηκα να ετοιμάσω για εσάς μια ανάρτηση, στην οποία θα σας αναφέρω τι χρησιμοποίησα και αγάπησα περισσότερα το προηγούμενο διάστημα. Και για να μην πολυλογούμε, ας περάσουμε στα προϊόντα:


Palmolive - Ayurituel joyous Αφροντούς

Ένα αφρόλουτρο από την αγαπημένη Palmolive που περιέχει εκχύλισμα ινδικού mulberry και άνθος λωτού. Έχει μια αρκετά γλυκιά και ανατολίτικη μυρωδιά που μένει στο δέρμα μετά το μπάνιο, ενώ διαθέτει και πολύ ενυδατική σύσταση. Το αγαπώ και δε βλέπω την ώρα να δοκιμάσω και άλλες μυρωδιές της ίδιας σειράς.


Head & Shoulders - Anti-chute Shampoo

Ένα σαμπουάν που δρα ενάντια στην τριχόπτωση, μιας και τους φθινοπωρινούς μήνες όσες έχουμε μακριά μαλλιά πάντα θα φοβόμαστε πως μια μέρα θα ξυπνήσουμε και όλα τα μαλλιά μας θα έχουν απομείνει στο μαξιλάρι ή στην μπανιέρα μετά το τελευταίο λούσιμο! Βοηθάει αρκετά, λοιπόν, στη μείωση της τριχόπτωσης, ενώ αναφέρει πως εμποδίζει και την πιτυρίδα, αλλά και το σπάσιμο της τρίχας που οφείλονται στην τριχόπτωση. Κάνει πλούσιο αφρό, αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα ακόμη κι αν έχετε μακριά μαλλιά, ενώ μυρίζει πολύ όμορφα, κάτι που το αισθάνεστε στα μαλλιά σας ακόμη και την επόμενη μέρα. Well done, Head & Shoulders!


Johnson's - Baby oil με aloe vera

Εντάξει, και ποια δεν αγαπάει τα baby oils; Ίσως το πιο πολυχρηστικό προϊόν ever, μιας και μπορεί να χρησιμεύσει από την ενυδάτωση των ποδιών μετά το ξύρισμα και το ντεμακιγιάζ της πιο δύσκολης και αδιάβροχης μάσκαρα έως και στο γρηγορότερο στέγνωμα του μανό! Για μένα η Johnson's διάθετει τα καλύτερα baby oils και από όλα ξεχωρίζω τη μυρωδιά της πράσινης συσκευασίας που παραπέμπει σε φρεσκάδα και καθαριότητα.


Perlier - Caribbean Vanilla body cream

Μια κρέμα σώματος από την ιταλική εταιρία Perlier που νομίζω πως έχουν ξεχωρίσει οι περισσότερες από εμάς το τελευταίο διάστημα. Είναι λεπτόρρευστη, αρκετά ενυδατική και έχει ένα εξαιρετικό άρωμα βανίλιας, αρκετά διαφορετικό από τις συνήθεις εκδοχές βανίλιας. Πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά, λοιπόν, καλή ενυδάτωση, ενώ απορροφάται και πολύ εύκολα από το δέρμα. Το άρωμα της μένει για πολλές ώρες μετά τη χρήση, ενώ έρχεται και στην πολύ χορταστική συσκευασία των 250 ml που θα σας κρατήσεις για πολύ καιρό, μιας χρειάζεστε πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση. Τη βρίσκετε στα Hondos Center, ενώ μπορείτε να τη συνδυάσετε και με το αντίστοιχο αφρόλουτρο.


Mastic Spa - Cocoa Vanilla Butter

Ένα body butter με μαστίχα και βανίλια για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Είναι ρευστό όσο μια body lotion, αλλά προσφέρει την ενυδάτωση που περιμένουμε από ένα body butter. Ο συνδυασμός μαστίχας και βανίλιας δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα που μας προσφέρουν μόνο τα Mastic Spa, ενώ η μυρωδιά του είναι απίστευτα έντονη και πολύ καλή διάρκεια. Αγαπημένη επιλογή για ενυδάτωση των ποδιών μετά την αποτρίχωση.


Gucci - Guilty Black  EDT

Μια νέα εκδοχή του κλασικού αρώματος Guilty του οίκου Gucci σε λίγο πιο ανάλαφρες νότες. Μια κλασικά γυναικεία μυρωδιά, αλλά με ήπια ένταση, τόση ώστε να μπορείτε να το φορέσετε όλες της ώρες της ημέρας. Για να πάρετε μια ιδέα για το πως μυρίζει, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ, όπου μπορείτε να βρείτε αναλυτικές τις νότες του. Αν διαρκούσε λίγο παραπάνω, θα έμπαινε στα top των αρωμάτων μου.


Palette - Hairspray, Πολύ δυνατό κράτημα

Μια λακ που αποτελεί την ιδανική επιλογή μου, όταν κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες. Παρότι η φυσική μου τρίχα είναι ολόισια, η συγκεκριμένη λακ κρατάει τις μπούκλες μέχρι να ξαναλούσω τα μαλλιά μου. Το μόνο μείον της είναι πως, επειδή κολλάει κάπως την τρίχα, αφαιρείται μόνο με λούσιμο.


Helena Rubinstein - All mascaras!

Ένα προϊόν για ντεμακιγάζ ματιών που υπόσχεται πως αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα και το το κάνει. Είναι διφασικό, οπότε το ανακινούμε πριν τη χρήση και αφαιρεί με ευκολία κάθε ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια. Δεν έχει καθόλου λιπαρή σύνθεση, μιας και η σύστασή του είναι σχεδόν σαν νεράκι και έχει μια πολύ ήπια, αλλά όμορφη μυρωδιά. Το έχω σε travel size των 50 ml, αλλά άνετα θα αγόραζα και το full size. 


Aslavital - Intensive Moisturizing Cream

Ένα από τα κακά του φθινοπώρου, είναι πως όσες έχουμε μικτή επιδερμίδα, καταλήγουμε να έχουμε αρκετά ξηρά σημεία στο πρόσωπό μας. Ειδικά φέτος, αντιμετώπισα πιο έντονο πρόβλημα, το οποίο προσπάθησα να λύσω με αρκετές πολύ ενυδατικές κρέμες, έως και κηραλοιφή, αλλά μόνο η συγκεκριμένη κρέμα που είχα σε πολλά δειγματάκια μου έδωσε λύση. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ένιωσα και είδα τη διαφορά στο δέρμα μου. Απορροφήθηκε αμέσως και μου άφησε την αίσθηση μιας ενυδατωμένης επιδερμίδας, κάτι που το καταλάβαινα ακόμα και στην αφή. Λειτουργεί πολύ καλά και ως βάση πριν το foundation, ενώ δε βγάζει καθόλου λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της μέρα. Σίγουρα θα την αναζητήσω, μιας και αρκετές φορές μέσα στον χρόνο το δέρμα περνά από αυτό το στάδιο.  



Lashionista - Winter Solstice


Τον τελευταίο καιρό έχω αποκτήσει μια εμμονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες και κατόπιν αρκετής δυσκολίας, επέλεξα ένα ζευγάρι να σας δείξω και αυτό είναι οι "Winter Solstice" από ελληνική εταιρία με χειροποίητες βλεφαρίδες Lashionista. Πρόκειται για βλεφαρίδες που φοριούνται στην εξωτερική γωνία, δίνοντας ένα πιο "γατίσιο" εφέ στο βλέμμα, χωρίς όμως να δείχνουν υπερβολικές. Τις αγάπησα, γιατί κανείς δεν κατάλαβε πως είναι ψεύτικες. Ω, ναι! Σύντομα σας ετοιμάζω αναλυτικό review για την εταιρία




Seventeen - Face Powder, Silver Glitz No21

Ένα highlighter σε μορφή loose πούδρας, για έντονο αποτέλεσμα λάμψης. Η απόχρωσή του χρυσίζει και δίνει αποτέλεσμα που με προσεκτική εφαρμογή δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Η ποσότητά του είναι τεράστια και θα σας κρατήσει αιώνες. Για μένα αποτελεί την ιδανική κίνηση, για να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ.



Essence - Stay Natural concealer, Soft Nude No 03

Ένα concealer σε μορφή στυλό που είναι κατάλληλο για να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Έχει μικρή κάλυψη, που είναι ό,τι πρέπει, εάν δεν έχετε έντονους μαύρους κύκλους. Απλώνεται πολύ όμορφα, δε μαζεύει στις γραμμές και έχει καλή διάρκεια. Προσωπικά το σετάρω πάντα με πούδρα, ώστε να έχω όσο πιο μεγάλη διάρκεια γίνεται. Μείον του, είναι μόνο 1,5 ml!


Catrice - Camouflage Cream, Ivory No 010

Ένα προϊόν για έντονη κάλυψη που κάνει εξαιρετική δουλειά και σε ατέλειες του προσώπου, αλλά και κάτω από τα μάτια. Θέλει προσεκτική εφαρμογή, για να μη μαζέψει, αλλά δίνει όμορφο αποτέλεσμα. Κάθεται πολύ όμορφα και κάτω από τα μάτια, δίνοντας φως και κάλυψη, ενώ σε κάθε περίπτωση πρέπει να σεταριστεί με πούδρα για να μείνει στη θέση του. Επίσης, όσο κι αν το χρησιμοποιείτε, η ποσότητα θα σας αρκέσει για πραγματικά πολύ καιρό.





Εσείς τι αγαπήσατε περισσότερο το διάστημα που μας πέρασε;
Σας φιλώ!




12 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BABY OIL, ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ PERLIER ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ RUBINSTEIN -ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ INSTYLE ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ BODY BUTTER MASTIC SPA ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PA;MOLIVE....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    katerina BEAUTIFUL GIRLS BLOG http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έχουμε τόσα κοινά :) Το Instyle, νά 'να καλά, μας κακομαθαίνει! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. το ντεμακιαζ και η λακ δυστυχως δεν μου αρεσουν καθολου..θα συμφωνησω ομως για την κρεμα σωματος..μυριζει εκπληκτικα..το καμουφλαζ θελω πολυ να το δοκιμασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ το ντεμακιγιάζ γιατί; Είσαι η πρώτη που ακούω να μην της έκανε καλή δουλειά. Εντάξει, η λακ δίνει αποτέλεσμα που ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις χιχι Το camouflage να το δοκιμάσεις, γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά για την τιμή του.

      xx

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραιες οι επιλογες των αγαπημενων σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ντεμακιγιάζ είναι και το δικό μου αγαπημένο!
    όσο για την κρέμα της mastic spa δεν ενθουσιάστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ντεμακιγιάζ το αγαπάμε πολλές :) Όσο για το body butter, εμένα μόνο η μυρωδιά με το χαμομήλι δε με ενθουσίασε :/

      xx

      Διαγραφή
  5. Το ντεμακιγιάζ ματιών της HR νομίζω πως το αγαπήσαμε όλες! Είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ναι! Κάνει τόσο καλά τη δουλειά του που δε γίνεται να μην το λατρέψεις :)

      xx

      Διαγραφή