Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Haul time: Calvin Klein, Bettina Barty, Bioten!







Γεια σας κορίτσια! 

Πριν μερικές μερούλες πέρασα από hondos και sephora και πήρα μερικά πραγματάκια! Όπως βλέπετε κ από την ημερομηνία στη φωτογραφία (ντρέπομαι, αλλά δεν είχα ανακαλύψει στις ρυθμίσεις της  ψηφιακής πως να αφαιρέσω την ημερομηνία :P), τα έχω ήδη κάμποσες μέρες, οπότε θα μπορώ να σας πω και λίγα λόγια, καθώς τα χρησιμοποιούσα το διάστημα που μας πέρασε (αν και τα πιο πολλά τα χρησιμοποιώ χρόνια).

Έτοιμες; Ξεκινάμε,λοιπόν :)

1)Euphoria, EDP - Calvin Klein

Το αγαπημένο μου άρωμα εδώ και μερικά χρόνια! (Έχω αναλυτικότερη περιγραφή του εδώ: http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2012/10/tag-most-worn-summer-items.html). Είναι η συσκευασία των  50 ml και το πήρα 53 ευρώ  με την έκπτωση 25% που είχαν στα sephora σε όλα τα επώνυμα προϊόντα.







2)Euphoria Blossom, Body Cream - Calvin Klein

Η προσφορά στα sephora ήταν ακόμα συγκλονιστικότερη, καθώς δίνανε δώρο την αντίστοιχη κρέμα σώματος με άρωμα σε κανονικό μέγεθος! Δυστυχώς, όμως, είχε εξαντληθεί η κρέμα σώματος από την κλασική εκδοχή του αρώματος και η συμπαθέστατη πωλήτρια που έδωσε αυτή της εκδοχής blossom, που είναι πιο "λουλουδάτη" και ανάλαφρη. Μου φάνηκε εξίσου καλή με αυτή της κλασικής εκδοχής! Είναι 200 ml ( φανταστείτε ότι κανονικά κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ!), πολύ ενυδατική, απορροφάται τέλεια κ το άρωμά της διαρκεί πολλές ώρες.  





3)Bettina Barty, Body & Hand cream (+ travel size shower gel)

Αγαπώ τη μυρωδιά της βανίλιας για την ημέρα. Τη συγκεκριμένη κρέμα σώματος την αγοράζω, επίσης, χρόνια! Είναι τρομερά ενυδατική, αλλά ανάλαφρη, μυρίζει καταπληκτικά και το άρωμά της κρατάει ακόμα και την επόμενη μέρα! Κυκλοφορεί στη χορταστική συσκευασία των 500 ml, κοστίζει γύρω στα 8-9 ευρώ και συνήθως έχει σε δωράκι το shower gel σε travel size. 




4) Ενυδατική κρέμα προσώπου- Bioten

Αυτό το προϊόν το αγόρασα για πρώτη φορά και το μου έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων! Η συγκεκριμένη είναι για κανονικές/μεικτές επιδερμίδες και περιέχει νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε. Είναι πολύ ενυδατική, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και μυρίζει υπέροχα. Η μυρωδιά της μένει αρκετά στο δέρμα και, προσωπικά, τη μυρίζω ώρες μετά. Εμένα αυτό δεν με ενοχλεί, αλλά δε θα ταίριαζε σε κοπέλες που δεν αντέχουν τις έντονες μυρωδιές. Μείον της για μένα είναι η συσκευασία, καθώς αναγκάζεσαι να βγάζεις το προϊόν βουτώντας το δάχτυλό σου στο βαζάκι :( Κοστίζει μόνο 5,5 ευρώ.




5) Τέλος, από την προσφορά 1+1 δώρο που ίσχυε λίγες μέρες πριν για την bioten, πήρα μαζί με την ενυδατική και το αντίστοιχο gel για καθαρισμό του προσώπου σε κανονικό μέγεθος. Το χρησιμοποιώ πρωί - βράδυ και βρίσκω ότι καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα, αφήνοντας την ίδια μυρωδιά με την κρέμα. Περιέχει, επίσης, νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε. Η τιμή του κανονικά είναι γύρω στα 2,5 ευρώ.



Αυτά ήταν τα προϊόντα κορίτσια! Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά, πείτε μου τη γνώμη σας και ότι άλλο θέλετε εννοείται :)

Φιλάκια!


10 σχόλια:

  1. ta kaname ta pswnakia mas vlepwww ee!!!
    kalorizika koritsaki moy <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Είπα να κάνω μια τελευταία παρασπονδία πριν μαζευτούμε τώρα που χειμώνιασε :P

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω το euphoria, μυρίζει τέλειαααα!
    Με γεια τα καλλυντικούλια, να τα χαρείς :)

    http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ :)Είναι το αγαπημένο μου εδώ κ χρόνια και όλοι με αναγνωρίζουν απ'αυτό χαχα
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. ααααχχχ αυτό το άρωμααααααα....αααχχχ.υπεροχοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι είναι! Είμαστε πολλές οι θαυμάστριές του τελικά χιχι

      Διαγραφή
  4. polu wraio t euphoria..!! :))

    http://friendsofbeautyland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αυτό το άρωμα είναι τόσο ωραίο!!
    Με γεια σου :)

    http://notebookofclaire.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή