Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

September favourites - Αγαπημένα Σεπτεμβρίου!

Γεια σας!

Μεταβατικός μήνας και, προσωπικά, από τους αγαπημένους μου! Είχα πολύ καλή διάθεση, μιας και δεν είμαι τύπος του καλοκαιριού, οπότε είχα και περισσότερη διάθεση να ασχοληθώ με μακιγιάζ και περιποίηση. Πάμε να δούμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο μέσα στον Σεπτέμβριο; 


1) Ρουζ από την Glamorous σε μια dusty ροζ απόχρωση, τέλειο για φθινόπωρο και αρκετά σταθερό.


Blush, Glamorous - No 5



2)Concealer σε γαλαζοπράσινο χρώμα, κατάλληλο για κάλυψη σε δέρμα με κοκκινίλες. Είναι πάρα πολύ σταθερό.  Επίσης, δίνει και αρκετό φως κάτω από τα μάτια (φυσικά, αν χρησιμοποιηθεί κάτω από το make-up λόγω χρώματος). Το έχω σε δειγματάκι, αλλά θα πάω να το αγοράσω και σε full size! 

Concealer, Radiant - O7, mint

3)Nude χρωματάκι που καφετίζει αρκετά. Έχει μέτρια διάρκεια, αλλά είναι αρκετά ενυδατικό.
Lipstick, Lovie - No 13

4) Καταπληκτικό ροζ χρωματάκι. Έχει μέτρια διάρκεια και αυτό και το χρησιμοποιούσα σε συνδυασμό με το παραπάνω χρώμα της Lovie. Είναι από τη σειρά "Color riche cerum".

Lipstick, L' oreal - Freshly Candy, S101 
5) Πολύ καλυπτικό και σταθερό foundation. Σε συνδυασμό με καλή πούδρα δίνει αψεγάδιαστο εφέ στο πρόσωπο και αυτόν τον μήνα είχα εμμονή με το ματ, αψεγάδιαστο πρόσωπο!
Essence, Stay all day  long lasting make-up -  10, Soft Beige

6)Μηχανικό μολυβάκι σε τέλεια taupe απόχρωση. Περιέχει βιταμίνη Α και Ε, όπως σχεδόν όλα τα προϊόντα της Glamorous και είναι αδιάβροχο. Το χρησιμοποιούσα στα φρύδια και θεωρώ ότι βρήκα την ιδανική απόχρωση μετά από αρκετό καιρό έρευνας!

Glamorous, lip & eye pencil, No 33


swatch

7) Μανό στην τέλεια φθινοπωρινή απόχρωση. Είναι κάτι ανάμεσα σε κοραλί και κεραμιδί. Δείχνει τέλεια στα πόδια :)
Nail polish, Beauty Line Cosmetics - No 426

8) Primer προσώπου, με βάση σιλικόνης. Αφήνει απαλό και λείο το πρόσωπο, γεμίζει λεπτές γραμμές και ατέλειες. Εγώ που έχω μεικτό δέρμα βρήκα ότι λειτουργεί καλύτερα, αν δε χρησιμοποιήσω ενυδατική από κάτω. Κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά θεωρώ ότι είναι για ειδικές περιπτώσεις, καθώς βαραίνει το πρόσωπο. Μείον του : περιέχει μόνο 15 ml και κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ :( Τσιμπημένο για ml του νομίζω, τι λέτε;

Sephora, Smoothing primer

9) Body mist στο λατρεμένο άρωμα βανίλιας ( τα body shop έχουν την καλύτερη σειρά βανίλιας κατά τη γνώμη μου και, πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει άπειρα προϊόντα βανίλιας από πολλές εταιρίες). Κρατάει αρκετά, είναι υπέροχη βάση για άλλα αρώματα και δίνει πολύ ιδιαίτερο και έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί ώρες, αν συνδυαστεί με το αντίστοιχο λαδάκι βανίλιας από τα Body Shop από κάτω.
Fragrance mist, The Body Shop -  Madagascan vanilla flower

10) Υπερ-ενυδατικό προϊόν από τα αγαπημένα Body Shop. Όλες ξέρετε για τα body butters τους και τη δράση τους! Το χρησιμοποίησα πολύ στις φτέρνες μου κάθε βράδυ, για να τις θρέψω, μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού.

Mango body butter - The Body Shop

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα! Θα χαιρόμουν να μου αφήνατε σχόλιο για τη γνώμη σας γι'αυτά, εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο ή αν μου λέγατε, επίσης, τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα του μήνα :)

Φιλιά!!





10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία αγαπημένα! Το πράσινο Concealer της Radiant το έχω και είναι αρκετά καλό, όπως επίσης έχω και το Concealer που φωτίζει τα ματια που είναι εξίσου καταπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Θα το τσεκάρω και αυτό, γιατί γενικά τα concealer της radiant είναι από τα καλύτερα σε drug store εταιρίες, νομίζω :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το Primer της Sephora θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά μ φαίνεται λίγο ακριβό κι εμένα για τα ML του. Ίσως σε προσφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όντως. Και δε φτάνει που είναι λίγα ml, τελειώνουν και πιο γρήγορα από αντίστοιχη ποσότητα άλλων primers. Αν και νομίζω ότι στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκουμε οικονομικότερο :P

      Διαγραφή
  3. κι εμένα το stay-all-day της essence είναι από τα αγαπημένα μου!!!! θέλω τόσο πολύ να δοκιμάσω body mist από body shop αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω εδώ που είμαι! κάνε αν θες το tag: summer most worn items

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, σε νιώθω, κ εγώ είμαι σε επαρχία και δύσκολα βρίσκω essence :(
      Θα το κάνω το tag:D

      Διαγραφή
  4. To Concealer της Radiant δεν είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει; Το λατρεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή