Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Biomaris: Moisturising emulsion - Review







Γεια σας!

Πριν μερικές μέρες είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το γαλάκτωμα ενυδάτωσης Biomaris Moisturising emulsion. Δύο φορές τυχερή μέσα σε λίγες μέρες! Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω αυτό τελευταία :P Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω την εταιρία, καθώς το κέρδισα σε διαγωνισμό της σελίδας τους στο facebook (https://www.facebook.com/biomarisgreece).

Πρόκειται για ένα γαλάκτωμα ενυδάτωσης που προορίζεται για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Έχει υφή τζελ, ήπιο άρωμα (εμένα για ένα περίεργο λόγο μου θυμίζει νυχτολούλουδο, παρότι κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στα συστατικά του, αλλά εγώ επιμένω :P) και η ποσότητά του είναι 200 ml. 

Πολύ ενδιαφέροντα, επίσης, μου φάνηκαν και αρκετά άλλα προϊόντα της εταιρίας, μιας και διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματος και ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας. Αρκετές ιδέες πήρα και από το ενημερωτικό έντυπο που συνόδευε το προϊόν.




My opinion: Το βρίσκω καταπληκτικό για την ενυδάτωση σώματος. Ενυδατώνει αρκετά, απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα για ώρες. Ως ενυδατική προσώπου, μου φαίνεται βαρύ και δε θα το χρησιμοποιούσα για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, κάνει εξαιρετική δουλειά ως primer, αν χρησιμοποιηθεί σε πολύ μικρή ποσότητα (και φυσικά χωρίς ενυδατική πριν).

Τώρα το μόνο μείον είναι ότι τα προϊόντα Biomaris δεν τα βρίσκεται σε καταστήματα καλλυντικών ή φαρμακεία. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και Spa, στα οποία διατίθενται.



10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!! Πάντως ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!
    φιλιά πολλα
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είναι, ναι :) Κ τρελαίνομαι να δοκιμάζω νέα προϊόντα :)

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια .Πόλυ καλό φαίνεται.Αν θες http://nailsartgr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eirhnh moy Έχεις βραβεία από εμένα πέρνα από το blog μου να τα παραλάβεις! :)
    beautyefi.blogspot.gr
    filakiaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, 'Εφη μου! Θα κάνω σύντομα post! Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  5. πολυ ωραιο review :) δεν εχω δοκιμασει ποτε προιον της εταιριας για μενα το πιο σημαντικο σε οποιοδηποτε προιον ενυδατωσης ειναι να μην αφηνει λιπαροτητα...

    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ :) Αυτό είναι κ βασικό προσόν αυτού του προϊόντος :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή