Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

October Favourites - Αγαπημένα Οκτωβρίου




Γεια σας!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ :P Λίγα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα τον μήνα που μας πέρασε, μιας κ κινήθηκα σε  προϊόντα που χρησιμοποιώ πιο συχνά, αλλά είπα να σας τα δείξω :)

1)Ενυδατική της Bioten. Η συγκεκριμένη είναι για κανονικές και μικτές επιδερμίδες και περιέχει νέκταρ κυδωνιού ως βασικό συστατικό. Δε θα φλυαρήσω άλλο, γιατί περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε σε παλαιότερη ανάρτησή μου εδώ http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2012/10/haul-time-calvin-klein-bettina-barty.html.




2)Μολύβι χειλιών της Αrt Deco - Νο 05. Είναι σε μια ουδέτερη, nude απόχρωση, ιδανική για καθημερινό μακιγιάζ. Είναι, επίσης, αδιάβροχο, κάτι που το κάνει πιο σταθερό.


3) Μανό της Seventeen, No 02. Τέλεια απόχρωση σε γαλακτώδες λευκό χρώμα. Το θεωρώ ιδανικό υποκατάστατο για το κλασικό γαλλικό που συνήθως προτιμώ, αφού εφαρμόζοντάς το σε όλο το νύχι δίνει ένα σικάτο και διακριτικό αποτέλεσμα, που κολακεύει τα χέρια σας.

4)Καθαριστικό πινέλων από τα jumpo. Πολύ οικονομικό (νομίζω κοστίζει γύρω στο 1 ευρώ) και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Περιέχει και οινόπνευμα, βοηθώντας έτσι στην απολύμανση των πινέλων. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα ακριβότερα που έχω χρησιμοποιήσει. Προσοχή: δεν αντικαθιστά το πλύσιμο των πινέλων με νερό και σαπούνι.

5) Αφρόλουτρο από τα Fresh Line της σειράς Ορφέας και Ευρυδίκη. Μυρίζει ονειρικά! Έχει άρωμα  βανίλια και musk και η μυρωδιά του μένει για ώρες πάνω σας! Δοκιμάστε το, αξίζει τα λεφτά του. 

6)Τέλος, ένα ακόμα προϊόν (που ξέχασα τα συμπεριλάβω στη γενική φωτογραφία :P) είναι το μαύρο μολύβι από τον Koρρέ και συγκεκριμένα από τη νέα σειρά Volcanic Black (θα ακολουθήσει σύντομα review για κάποια προϊόντα της σειράς). Έχει απίστευτα έντονο χρώμα και πολύ καλή διάρκεια. Το βρίσκω ιδανικό για χρήση στην υγρή γραμμή του ματιού.




Θα χαρώ να  μάθω τι χρησιμοποιήσατε εσείς τον μήνα που μας πέρασε και ποια η γνώμη σας για τα προϊόντα που σας έδειξα :)

Φιλιά!



10 σχόλια:

  1. Το 1,3,4 ειναι και δικα μου αγαπημενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία! :)
    Όμως πρόσεχε το 4! Έχει ημερομηνία λήξης κανονικά! Ψαξ' την κι αν δεν γράφει πιθανότατα είναι ληγμένο! Την έχω πατήσει με αυτό και από τότε δεν ξαναγόρασα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Θα το έχω υπόψη μου αυτό με την ημερομηνία. Το συγκεκριμένο λήγει σε 2 χρόνια βέβαια, αλλά πρέπει να μάθουμε να τσεκάρουμε ημερομηνίες από κάθε προϊόν!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Την κρέμα της bioten την είχα πάρει κι εγώ αλλα απ'οτι βλέπω άλλαξε η συσκευασία ε? Παντως μου άρεσε πάρα πολύ!
    φιλακια
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ την αγόρασα πρώτη φορά, δεν ξέρω αν κυκλοφορούσε με άλλη συσκευασία πριν. Πάντως, όντως είναι πολύ καλή :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Την κρεμούλα την έχω και εγώ και μου αρέσει πάρα πολύ!!
    Το σπρει για τα πινελάκια προσεξε το, πηγα και εγω να το παρω κ ειχαν προσπαθησει να σβησουν τις ημερομηνιες γιατι ειχε ληξει το προιον, αλλα τελικα μονο να τι ξεθωριασουν καταφεραν, και το διαβασα κ αλλου οτι σβηνουν ημερομηνιες ληγμενων προιοντων.. οποτε ελεγξε το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μου το ανέφερε κ άλλη κοπέλα αυτό με τις ημερομηνίες λήξης! Στο δικό μου είναι εντάξει, το τσέκαρα, αλλά είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο!! Τι να πω, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14, ειδικά με προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή