Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

5 xmas make-up looks!





Γεια σας!

Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν - 22 και σήμερα!!- και σίγουρα όλες μας θέλουμε να δείχνουμε εντυπωσιακές και λαμπερές στις γιορτινές μας εμφανίσεις. Κάνοντας, λοιπόν, μια έρευνα στο internet για διάφορα looks, ώστε να πάρω ιδέες, εντόπισα μερικά, που θεωρώ ιδιαίτερα όμορφα και εντυπωσιακά και αντιπροσωπεύουν βασικές τάσεις εορταστικών μακιγιάζ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας :)



1) Smokey στα μάτια σε καφέ-taupe αποχρώσεις και berry χείλη. Extra λεπτομέρεια: ελάχιστο χρυσό gloss στο κέντρο των χειλιών, που δίνει την εορταστική λαμπερή πινελιά, αλλά δίνει και το εφέ επιπλέον όγκου.



2) Pin-up look, στην πιο glam εκδοχή του. Μαύρο cat eyeliner, ψεύτικες βλεφαρίδες, κατακόκκινα χείλη και αψεγάδιαστο δέρμα. Safe επιλογή, ότι ρούχο κ αν επιλέξετε και από τις γρήγορες εναλλακτικές, πιστεύω, για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ.





3)Σου αρέσει το minimal μακιγιάζ ή δεν έχεις καθόλου χρόνο ή θέλεις να κάνεις μια πιο "απλή" εμφάνιση; Μια σκιά σε χρυσαφένια απόχρωση θα δείξει εντυπωσιακό το look σου, ενώ ένα απλό διάφανο lip gloss και ρουζ σε ροδακινί τόνους, αρκούν για να τελειοποιήσουν το look. Ιδανικό χρώμα για πράσινα μάτια!




4) What about some colour? Το σκούρο μπλε δείχνει απίστευτα σικάτο και δείχνει πολύ όμορφα με total black look, ώστε να προσθέτει πινελιά χρώματος. Nude χείλη συμπληρώνουν το look, ενώ για τις πιο τολμηρές, το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει ιδανικά!




5) Είσαι fan των glitters; Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή σου! Τώρα μπορείς ανερυθρίαστα να το χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο και σώμα. Βρίσκω ότι συνδυάζεται εκπληκτικά με σκιές σε σκούρους μπλε ή γκρι τόνους, αλλά και σε κλασικό μαύρο χρώμα. Αν το φοβάστε, περιοριστείτε σε μια μικρή ποσότητα στην εσωτερική γωνία των ματιών, ώστε να δώσετε φως, λάμψη και το απαραίτητο glam στοιχείο στο μακιγιάζ σας!






Aυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις :) Δικό αγαπημένο look είναι το πρώτο μάλλον! Εσείς πιο προτιμάτε; Τι επιλογές κάνετε στο γιορτινό μακιγιάζ σας; 

Φιλιά!!!



6 σχόλια:

  1. σούπερ οι προτάσεις!!

    http://thalassitsa.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ομορφη αναρτηση ποσο αγαπω τα χριστουγεννα!
    οσο για το μακιγιαζ μιας κ εχουμε πολλες μερες (χριστουγεννα πρωτοχρονια κλπ) θα τα δοκιμασω ολα κ εντονα χειλη κ γκλιτερ κ smokey :)

    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή