Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Fall favourites - Αγαπημένα Φθινοπώρου !




Γεια σας!

Παρότι άργησα, είπα να το κάνω το post, μιας και είναι από τα αγαπημένα μου αυτού του είδους τα posts! Αγαπημένα Νοεμβρίου δεν έκανα, γιατί τα συμπεριέλαβα σ'αυτά του Φθινοπώρου και θα τα δείτε εδώ. Πάμε να τα δούμε μαζί αναλυτικά; :)



1) Bioten-Skin Moisture
Περιέχει νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε και ενδείκνυται για κανονικά και μικτά δέρματα (50 ml). Ενυδατώνει πολύ ωραία, δεν αφήνει λιπαρότητα, λειτουργεί τέλεια κάτω από το foundation και είναι αρκετά οικονομική (δείτε περισσότερα σε haul post εδώ: http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2012/10/haul-time-calvin-klein-bettina-barty.html). 

2) Lipstick-Lancome, L'absolu Nu 302
Ένα sheer ροζ-φραουλί χρωματάκι που είναι ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις. Μείον του η μικρή διάρκεια, που θα με απέτρεπε από το να το αγοράσω σε φουλ size (το συγκεκριμένο είναι travel size και ήταν δώρο σε κάποιο περιοδικό), μιας και η τιμή του είναι γύρω στα 32 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.

swatch, L'absolu Nu-Lancome
3) Bettina Barty-Vanilla Hand & Body lotion
Ίσως η αγαπημένη μου κρέμας σώματος ever. Πολύ καλή ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα, μυρίζει υπέροχα και το άρωμα μένει μέχρι και την άλλη μέρα πάνω σας! Bonus η χορταστική συσκευασία των 500 ml!

4) Herbal Essences - Αποπλάνηση στα ίσια!
Περιέχει εκχυλίσματα από ροζ κρίνο και ασιατικό μετάξι, ενδείκνυται για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και μυρίζει υπέροχα (400 ml). Στις περισσότερες δεν αρέσουν τα herbal essences, αλλά εμένα προσωπικά με έχουν αφήσει τόσο ευχαριστημένη που το συγκεκριμένο το αγόρασα πρόσφατα για τέταρτη φορά. Έχω μακριά μαλλιά, ίσια, με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες και το χρησιμοποιούσα μέρα παρά μέρα. Δε λέω ότι δε μου τα λάδωνε καθόλου την επόμενη, αλλά έκανε σχετικά καλή δουλειά. Αν έχετε δοκιμάσει κάτι καλό για τη λιπαρότητα, πείτε μου στα σχόλια. Πάντως, συστήνω να του δώσετε μια ευκαιρία. Συχνά θα το βρείτε σε προσφορά 1+1 δώρο.

5) Calvin Klein-Forbidden Euphoria Body cream
Υπέροχο, αλλά και διακριτικό λουλουδένια άρωμα με αρκετά καλή διάρκεια. Παρατείνει τη διάρκεια του αντίστοιχου αρώματος, οπότε συνήθως τα συνδυάζω. Είναι πολύ ενυδατική και απορροφάται εύκολα και είναι 200 ml.

6) Παλέτα GT Cosmetics, Special Edition mini set
Περιέχει 9 ματ σκιές και 4 γκλος. Χρησιμοποίησα κυρίως τις γήινες αποχρώσεις της παλέτα (τα γκλος είναι πολύ μέτρια), οι οποίες είναι πολύ σταθερές, στρώνουν τέλεια, διαρκούν αρκετά (με βάση τουλάχιστον σε μένα) και αναμειγνύονται πολύ εύκολα. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πλέον, γιατί την πήρα πριν μερικά χρόνια.

swatch GT Cosmetics, μερικά ενδεικτικά χρώματα


7) Smoothing Primer-Sephora
Έχει ως βάση τη σιλικόνη και κάνει απίστευτα λείο το πρόσωπο, γεμίζοντας λεπτές γραμμές και πόρους. Παρατείνει τη διάρκεια του foundation και λειτουργεί εξαιρετικά κάτω από concealer. Μόνο κ μόνο γι'αυτό αξίζει να το πάρετε. Δυστυχώς, είναι μόνο 15 ml.

8) Παλέτα Max Mell - PD-8580A
Περιέχει 1 πούδρα, 3 ρουζ με σατινέ τελείωμα (ροζ, μωβ και ροδακινί-κεραμιδί), 11 σκιές (κάποιες satin, κάποιες ματ και κάποιες shimmer σε ψυχρούς και θερμούς τόνους), 3 μίνι μάσκαρα (μαύρη, καφέ και μπλε) και 1 μαύρο μολύβι ματιών. Είναι πολύ οικονομική και ιδανική για καθημερινή χρήση ή για ταξιδάκι, ώστε να εξοικονομείτε χώρο.

swatch σκιές Max Mell


swatch ρουζ Max Mell


9) Μαύρη σκιά-Beauty Line Cosmetics, No 170
Ματ χρώμα με έντονο αποτέλεσμα. Ίσως όχι ότι πιο σταθερό, αλλά για την τιμή του λειτουργεί άψογα. Τη χρησιμοποιώ κυρίως ως eyeliner απλώνοντάς το με ένα λοξό πινελάκι ή για να σκουρίνω την εξωτερική γωνία του ματιού.

10 & 11) Μολύβι ματιών και μάσκαρα από τη σειρά Black Volcanic Minerals του Κορρέ.
Τα λατρεύω απλά! Το μολύβι με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή, αφού γράφει πολύ έντονα και είναι πολύ σταθερό για την υγρή γραμμή του ματιού. Η μάσκαρα  μου αρέσει πολύ περισσότερο, αφού στέγνωσε λίγο. Με 2 στρώσεις δίνει έντονο μαύρο χρώμα, όγκο και κρατάει την καμπύλη στις βλεφαρίδες. Είναι τέλεια για καθημερινή χρήση (δείτε swatches και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2012/11/korres-volcanic-black-review.html).

Περιμένω τη γνώμη σας για όσα σας έδειξα, τη γνώμη σας, εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάτι απ'αυτά και ποιο ήταν το δικό σας αγαπημένο προϊόν για το φθινόπωρο :)

Φιλιά!!


10 σχόλια:

  1. Το κραγιόν από τη Lancome το έχω και εγώ και μ' αρέσει πολύ! Γενικά μ' αρέσουν τα κραγιόν της συγκεκριμένης εταιρείας.
    Αν θέλεις πέρνα μία βόλτα και από το δικό μου το blogaki, αυτές τις μέρες τρέχει ένα giveaway με προϊόντα από τα The Body Shop. Φιλάκια!
    http://ginaikologies.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραίο, όντως! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση! Είδα το blog σου και πήρα μέρος ήδη μέρος και στο giveaway :) Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  2. Γεια σας! Είμαι η Μαριφάνη και έχω γίνει μέλος σας με το όνομα
    Ιt's raining pearls! Σας έχω επισημάνει σε ένα tag το οποίο θα το βρείτε εδώ: http://rainingpearls.blogspot.gr/2012/12/beauty-tag.html
    Σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Έγινα κ εγώ μέλος στο blog σου :)Στο link που μου άφησες δε βλέπω το δικό μου blog στη λίστα των blogs που έκανες tag. Έγινε μήπως κάποιο λάθος;

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το blog σου! Το primer για τι τύπο επιδερμίδας είναι?? :)
    xxx

    beauty-gossip.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Το primer δεν έχει κάποιο περιορισμό για τον τύπο επιδερμίδας. Όμως, επειδή είναι φουλ στη σιλικόνη ίσως δεν είναι κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραίο post! Καινούργια blogger!!!
    http://zaninas.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Καλή αρχή με το blog σου εύχομαι! Έγινα μέλος :)

      Διαγραφή