Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

TAG:Για ποιον λόγο βάφομαι;

 

Γεια σας!

Εδώ σας έχω ένα tag που βρήκα πολύ ενδιαφέρον (αν και κατά βάση κυκλοφορεί σε βίντεο του you tube, αλλά το έχω δει και σε blogs). Δε με τάγκαρε κάποια blogger, αλλά μου άρεσε και θα το κάνω από μόνη μου :P

1.Βαφεστε καθε μερα? 
Ναι, εκτός και ξέρω πως δε χρειαστεί να βγω καθόλου από το σπίτι μέσα στη μέρα.

2. Αν βαφεστε το πρωι, μεχρι ποτε κρατατε το μακιγιαζ σας? Ξεβαφεστε το μεσημερι και ξαναβαφεστε η οχι?
Αφαιρώ το μακιγιάζ μου το βράδυ. Αν θέλω να ξαναβγώ, συνήθως ανανεώνω το μακιγιάζ που ήδη έχω, ανανεώνοντας πούδρα, ρουζ κ κραγιόν και συχνά τονίζω λίγο παραπάνω τα μάτια, αν είναι να βγω βράδυ.

3. Αν δεν εχετε να βγειτε απο το σπιτι, βαφεστε για να ειστε βαμμενες μεσα στο σπιτι?
Συχνά ναι, αλλά ελαφριά,μόνο bb cream, ρουζ κ μάσκαρα. Κάποιες φορές ίσως πειραματιστώ με διάφορα μακιγιάζ με έντονα χρώματα, περίεργες τεχνικές κ.λπ.

4. Βγαινετε ποτε εξω πχ σε κλαμπ, σε γαμο, για καφε χωρις να ειστε βαμμενες?
Όχι! 1-2 φορές μου έτυχε για καφέ, αλλά ένιωθα άσχημα!

5. Πως νιωθετε αν ειστε εξω και κυκλοφορειτε αβαφες?
Καθόλου καλά! Αυτοπεποίθηση μηδέν, γιατί έχω ακμή! 

6. Νιωσατε ποτε οτι ο κοσμος σας φερετε διαφορετικα οταν ειστε βαμμενες η αβαφες η βαμμενες με ενα συγκεκριμενο τροπο?
Όχι. Το μόνο που ίσως επηρεάζει τους άλλους είναι το, αν εμείς οι ίδιοι νιώθουμε αυτοπεποίθηση ή αμηχανία.

7. Αν σας απαγορευαν να βαφτειτε, ποσο θα αλλαζε η καθημερινοτητα σας?
Θα γλίτωνα λίγο χρόνο και κυρίως θα κοιμόμουν κανένα μισάωρο παραπάνω κάποιες μέρες. Γενικά πιστεύω ότι θα συμβιβαζίμουν όμως.

8. Τι ειναι αυτο που θεωρειτε απαραιτητο για να βγειτε εξω απο το σπιτι (μακιγιαζ, χτενισμα, ρουχα καθαρα,παπουτσια γυαλισμενα, κτλ). Διαλεξτε τι θα μπορουσατε να παραλειψετε.
Καθαριότητα και περιποιημένα ρούχα σίγουρα. Επόμενο στη λίστα βάζω το μακιγιάζ. Το χτένισμα δε με απασχολεί, γιατί είμαι τυχερή και τα μαλλιά μου δείχνουν μια χαρά, ακόμα κ αν δε φτιάξω.

9. Ποια η γνωμη σας για τις κοπελες που βαφονται ακομα και για να πανε στο σουπερμαρκετ? Αν ειστε μια απο αυτες, εξηγηστε μας το σκεπτικο σας.
Θα το κάνω μόνο, αν το δέρμα δεν είναι σε καλή κατάσταση (δυστυχώς συχνά, λόγω ακμής), αλλά θα αρκεστώ σε μια bb cream κ λίγο ρουζάκι. Για όσες βάφονται κανονικά, σε μόνιμη βάση, δίκαιωμά τους! :)

10. Ποια η γνωμη σας για τις κοπελες που δεν βαφονται σε καθημερινη βαση και βαφονται μονο μια στο τοσο (χριστουγεννα, γαμοι κτλ).
Επίσης, δικαίωμά τους :) Βέβαια, πιστεύω πως έστω με ένα ελαφρύ μακιγιάζ οι γυναίκες δείχνουν πιο περιποιημένες, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι :)

Φιλιά!!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου και υα συμφωνήσω σε όλες! Το έχω κάνει κι εγώ αυτό το tag!

    ΑπάντησηΔιαγραφή