Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Empties Vol. I




Γεια σας!!

Πρώτο post με empties, δηλαδή συσκευασίες προϊόντων που τελείωσαν κ θα σας μιλήσω για τη γνώμη γι'αυτά. Τα μαζεύω εδώ κ κάποιο καιρό και έχω αρκετό υλικό να σας δείξω (εξ ου και το Vol. I)

Για πάρτε μια ιδέα γι'αυτά που θα δούμε σήμερα:








Αναλυτικά τώρα! 

For lashes!







1)Rilken Cromatics Wonderlash Mascara.
Αρκετά καλή μάσκαρα, θα έλεγα. Κάνει πολύ καλό διαχωρισμό και κρατάει την καμπύλη στις βλεφαρίδες. Ιδανική για χρήση το πρωί. Προσωπικά, δε θα την αγόραζα ξανά, μιας και είμαι φαν του όγκου στις βλεφαρίδες, ακόμα και το πρωί, καθώς οι δικές μου είναι ολόισιες και όχι ιδιαίτερα μακριές, οπότε θέλω να γίνεται πιο έντονο το βλέμμα μου. Δείτε το βουρτσάκι της:





2)Clinique High Impact Mascara (trial size).
Από τις ωραιότερες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει! Δίνει πλούσιο όγκο, κρατάει τέλεια την καμπύλη, είναι σταθερή, δεν ξηραίνει τις βλεφαρίδες καθόλου, είναι ανθεκτική σε νερό, ιδρώτα κ.λπ. και φεύγει πανεύκολα με ντεμακιγιάζ. Θα την αγοράσω σε φουλ size σίγουρα! Το βουρτσάκι της είναι αρκετά συνηθισμένο, αλλά το αποτέλεσμα που δίνει είναι άκρως εντυπωσιακό!







Πάμε σε προϊόντα για τα χέρια, τα οποία με τέτοιο κρύο χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία.










1) Nivea, pure moisture.
Υπέροχο άρωμα, λεπτόρευστη υφή, απορροφάται εύκολα, αλλά δε θα την έλεγα ιδιαίτερα ενυδατική. Ίσως είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται το καλοκαίρι ( ναι, βάζω και το καλοκαίρι κρέμα χεριών :p).

2)Dove Visible Effects.
Απλώς, η ιδανική κρέμα για μένα. Έχει πλούσια υφή, αλλά απορροφάται εύκολα, μυρίζει καταπληκτικά και ενυδατώνει πολύ καλά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; 
p.s. Εξίσου καταπληκτική είναι και η κρέμα σώματος από την ίδια σειρά.





Προϊόντα περιποίησης σώματος :)









1) Vaseline vanilla - Beauty Line Cosmetics.
Μυρίζει πολύ όμορφα ( έχει πιο ήπια μυρωδιά βανίλιας), απορροφάται πιο γρήγορα από την κλασική βαζελίνη, αλλά δεν ενυδατώνει εξίσου καλά. Προσωπικά τη χρησιμοποιούσα στα πέλματα κάθε νύχτα και από πάνω φορούσα καλτσάκια ( βαμβάκι το επόμενο πρωί οι φτέρνες, κορίτσια!) και γι'αυτή τη χρήση ήταν μια χαρά, οπότε θα την προτιμήσω ξανά. Επίσης, κυκλοφορεί και σε μερικά άλλα ενδιαφέροντα αρώματα, όπως σοκολάτα, φράουλα κ.λπ.

2)The Body Shop - Body Butter, Mango (trial size).
Απίστευτα ενυδατικό και για όσες προτιμούν τη μυρωδιά του μάνγκο είναι ιδανικό. Προσωπικά, δεν την προτιμώ, αλλά ανεξαρτήτως της μυρωδιάς του, είναι πολύ καλό προϊόν.

3)Kings & Queens - Shower Gel, Mango (trial size).
Που να το συμπαθούσα κιόλας το μάνγκο :P Είπα, όμως, αφού τα είχα, να τα χρησιμοποιήσω! Επίσης,
πολύ καλό προϊόν. Αρκετά κρεμώδες, αν κ τζελ, έκανε πολύ ωραίο αφρό και άφηνε μια αίσθηση ενυδάτωσης. Η μυρωδιά του δε μένει στο σώμα (καλό για μένα αυτό :p).






Hair time!










Conditioner (για κανονικά μαλλιά), Sunsilk Co Creations.
Από τα πιο ωραία conditioner που έχω δοκιμάσει. Ελαφριά σύνθεση, υπέροχη ενυδάτωση και καμια αίσθηση λιπαρότητας! Για μένα που έχω λεπτή τρίχα με τάση στη λιπαρότητα ήταν ιδανικό.

Stay tuned for Vol. II

Kisses!


2 σχόλια: