Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γίνε Όμορφη και Πρόσφερε!


Την Κυριακή 26/05/2013 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μια πολύ όμορφη εκδήλωση με θέμα “Γίνε Όμορφη και Πρόσφερε” από τις 10:00 – 14:00 στο Ξενοδοχείο “Metropolitan” (Λ.Συγγρού 385).

Η είσοδος είναι 5Ε και περιλαμβάνει coffee break. Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στις κυρίες είναι Χτένισμα – Μακιγιάζ – Μανικιούρ – Μασάζ και για κάθε υπηρεσία υπάρχει το συμβολικό αντίτιμο των 5Ε. Η κάθε κυρία μπορεί να επιλέξει όσες υπηρεσίες επιθυμεί. Για την συμμετοχή στην εκδήλωση δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ή να γίνει κάποιος μέλος.  

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν στο νοσοκομείο “Παναγιώτη & Αγλαϊα Κυριακού” για την προμήθεια απαραίτητου ιατρικού μηχανολογικού εξοπλισμού.


Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε την κα Παγανοπούλου Θεοδοσία στο info@makigiaz.com / 695 799 7969.

Νομίζω πως τέτοιες ενέργειες αξίζει να προωθούνται! Μπορείτε πολύ οικονομικά να απολαύσετε υπηρεσίες ομορφιάς, αλλά και να ενισχύσετε έναν τόσο καλό σκοπό! Ακόμα κι αν δε βρίσκεστε στην Αθήνα, μπορείτε να βοηθήσετε προωθώντας την ανακοίνωση (όπως και όσες διαμένετε στην Αθήνα).

Σας φιλώ, beauties!

  

10 σχόλια:

  1. Τυχερές όσες μένουν Αθήνα. Να πάτε κορίτσια!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    Giveaway on my blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, Αλεξάνδρα μου! Χαίρομαι που με σκέφτηκες!:)Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περνα μια βολτα απο το blog μου να παρεις το βραβειακι σου =>http://diary-of-a-beauty-addict.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία πρωτοβουλία. Φιλάκια!

    Fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!! Νά'στε καλά! Φιλάκια πολλά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή