Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

mini Crush Test: BB Creams by Carroten, Vichy & Garnier



Έχουν κατακλείσει την αγορά, έγιναν αγαπημένο προϊόν για όσες αναζητούν ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους και πλέον κυκλοφορούν σε διάφορους τύπους, κατάλληλους για όλες τις επιδερμίδες και ανάγκες.  Έχοντας αδυναμία στο να δοκιμάζω καινούριες bb creams, σκέφτηκα να σας μιλήσω για 3 τελευταίες που δοκίμασα, που παρότι ήταν σε δειγματάκια, τις χρησιμοποίησα για 3-4 φορές, οπότε σχημάτισα μια πρώτη εικόνα και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας.


Vichy Idealia BB Cream

Έχει spf 25, που την κάνει ιδανική για χρήση ακόμα και το καλοκαίρι,διατίθεται σε 2 αποχρώσεις, εκ των οποίων η light έκατσε πολύ καλά στη δική μου πολύ ανοιχτή επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η κάλυψή της είναι ελαφριά και αφήνει ένα φυσικό τελείωμα. Για τη δική μου μικτή επιδερμίδα χρειάστηκε πούδρα στη ζώνη Τ. Ως tip για όσες θέλουν λίγη παραπάνω κάλυψη, έχω να πω ότι λειτουργεί καλύτερα με δύο λεπτές στρώσεις.
Τιμή: 27,50 ευρώ / 40 ml



Garnier All in One BB Cream 

Η πρώτη που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Παρότι λάτρεψα αυτή για ματ τελείωμα, η συγκεκριμένη μου φάνηκε πολύ καλύτερα απ' ότι πίστευα, ακούγοντας τις πολλές αρνητικές κριτικές. Δε μου φάνηκε ιδιαίτερα λιπαρή, αν και τη χρησιμοποίησα μέρες που η επιδερμίδα μου εμφάνισε μια ήπια ξηρότητα, στην οποία και μπορώ να πω πως βοήθησε. Η κάλυψή της είναι ελαφριά και, επειδή έχει φυσικό τελείωμα, χρειάζεται πούδρα. Μεγάλο μείον: δεν έχει spf!
Τιμή: 10 ευρώ / 50ml



Carroten BB Divine Care

Πρόκειται για αντηλιακή με χρώμα, που φροντίζει την επιδερμίδα παράλληλα. Έχει spf 25 και κυκλοφορεί στην απόχρωση "medium to light" (η οποία είναι μάλλον αρκετά ανοιχτή, μιας και για μένα ήταν ιδανική), οπότε δε θα καλύψει επιδερμίδες που μαυρίζουν το καλοκαίρι, ειδικά αν είναι μεσαίες χρωματικά. Επίσης, είναι αδιάβροχη, γεγονός που την κάνει ιδανική για χρήση στην παραλία. Η κάλυψή της είναι πολύ ελαφριά (δίνει απλώς έναν ομοιόμορφο τόνο θα έλεγα) και χρειάζεται πούδρα στη ζώνη Τ. Μεγάλο συν για μένα: έχει μια υπέροχη μυρωδιά, που προσωπικά μου θυμίζει νυχτολούλουδο!
Τιμή: 10,50 ευρώ / 50 ml


Έχετε δοκιμάσει κάποια απ'αυτές; Πώς σας φάνηκαν;
Σας φιλώ, beauties!



7 σχόλια:

  1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι τόσο πολύ με τα βραβεία!:)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post!
    Έχω κι εγώ τα συγκεκριμένα δείγματα,αλλά έχω δοκιμάσει μόνο το ένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένουμε κ δικές σου εντυπώσεις, όταν τα δοκιμάσεις:) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  3. exw dokimasei kai ta 3...kai nomizw mou arese perissotero i carroten!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά καλή και έχει το πλεονέκτημα ότι είναι αδιάβροχη, οπότε θα συμφωνήσω:)

      Διαγραφή
  4. Αν σου πω οτι δεν το ηξερα για το καροτεν!!!αλλά μαλλον θα το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως θα είναι πολύ καλή επιλογή τώρα που καλοκαιριάζει και θα αρχίσουμε τις επισκέψεις στην παραλία :)

      Διαγραφή