Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

mini review: Seventeen X-ordinare Mascara



Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές και πολυσυζητημένες μάσκαρα. Προσωπικά την έχω τιμήσει αρκετές φορές και είναι η εύκολη λύση, όταν δεν ξέρω ποια να επιλέξω στην επόμενη αγορά μου.


Το αποτέλεσμά της είναι έντονο μαύρο, δίνει όγκο, αλλά και μήκος τουλάχιστον στις δικές μου βλεφαρίδες (που είναι κανονικές), αλλά δε θα έλεγα ότι κρατάει ιδιαίτερα την καμπύλη, κάτι που ισχυρίζεται πως κάνει. Επίσης, έχει ένα αρκετά μεγάλο λαστιχένιο βουρτσάκι, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα:



Στα μείον της, είναι ότι έχει αρκετά μεγάλο στόμιο, με αποτέλεσμα να πρέπει να αφαιρείτε κάποια ποσότητα προϊόντος από αυτή που μαζεύεται στο βουρτσάκι, αν δε θέλετε οι βλεφαρίδες να κολλήσουν μεταξύ τους.

Επίσης, θα ήθελα να πω σε όσες την αγοράσατε πρώτη φορά και απογοητευτήκατε, για να δείξει το αποτέλεσμα που μπορεί να επιφέρει στις βλεφαρίδες σας, θα πρέπει να στεγνώσει λίγο, μιας και μόλις ανοίξετε τη συσκευασία το προϊόν είναι τόσο ρευστό, που δεν αποδίδει καλά.

Ο λόγος που την προτιμώ είναι, επειδή με λίγη δουλειά (2-3 στρώσεις) δίνει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού βέβαια χρησιμοποιήσω ψαλιδάκι πρώτα. Επίσης κοστίζει 10 ευρώ και περιέχει την ασυνήθιστα μεγάλη ποσότητα των 12 ml προϊόντος.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας, αν την έχετε δοκιμάσει; Αν όχι, θα τη δοκιμάζατε;



12 σχόλια:

  1. Δεν την έχουμε χρησιμοποιήσει αλλά μας αρέσει πολύ το γεγονός ότι είναι μεγάλη η συσκευασία, καλή η τιμή της και ότι όπως λες έχει αποτελέσματα!
    Great post!

    Φιλιά από τις chicates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πολύ καλή λύση και αξίζει τα λεφτά της :)
      Thanks :D
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα υπερεκτιμημενα προιοντα της Seventeen!Ειναι μεν καλη αλλα οχι ιδανικη.Υπαρχουν μασκαρα στη τιμη της που κανουν αυτα και πολλα περισσοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α συμφωνώ σ'αυτό :) Γι'αυτό ανέφερα κ τα μείον της. Έχεις κάτι αντίστοιχο να μας προτείνεις;

      Διαγραφή
  3. συμφωνώ με τη Barbie!!!!Επίσης παλιά επειδή την έχω χρησιμοποιήσει α΄να διαστήματα,ήταν πολύ καλύτερη,άμα είναι να φτηναίνουν τα προιόντα,και μαζί και την ποιότητα καλύτερα να μην το κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, σοβαρά μιλάς; Δεν ήξερα ότι άλλαξε η σύστασή της! Ευχαριστούμε για την πληροφορία, Χαρά :)

      Διαγραφή
  4. Τώρα όλα τα περιοδικά έχουν γεμίσει με τις χρωματιστές x-traordinaire και ψήνομαι πολύ να αγοράσω μία μπλε. Μήπως έτυχε να τη δοκιμάσεις και σε χρώμα. Είναι το ίδιο έντονη; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ, δε θα το συνιστούσα... Έχω δοκιμάσει τη μωβ, και παρότι είχε εξαιρετική απόδοση χρώματος, δεν έκανε τίποτα απολύτως ως μάσκαρα (ούτε μήκος έδινε, ούτε όγκο, ούτε καμπύλη!)... Οπότε, τόλμησέ το μόνο αν έχει εκ φυσικού σου άψογες βλεφαρίδες :)

      Διαγραφή
    2. Αν θελεις να δοκιμασεις πολυ μια μπλε δοκιμασε απο Erre Due (100% αποτελεσμα) οπως και Tommy G με τιμουλες κοντα σε αυτη της x-trordinaire.υπαρχουν και πολυ πιο οικονομικες επιλογες ομως!

      Διαγραφή
    3. Ναι, έχω ακούσει ξανά για της Tommy G! Πολύ ωραία σε μωβ είναι κ της Nivea. To βουρτσάκι της θυμίζει πολύ την one by one της maybelline, αλλά κάνει πολύ καλύτερη δουλειά ;)

      Διαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΡΚΟΥΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την έχω τσεκάρει αυτή την απόχρωση, αλλά ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για το καλοκαίρι :)

      xx

      Διαγραφή