Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Review: Dust + Cream Products - Οικονομικά καλλυντικά



Πριν λίγο καιρό, έφτασαν στα χέρια μου κάποια πράγματα από την Dust and Cream BeautyProducts. Τις μέρες που πέρασαν τα δοκίμασα όσο πιο εντατικά μπορούσα, ώστε να σχηματίσω άποψη γι'αυτά και να τη μοιραστώ μαζί σας!


Beauty Line Cosmetics - Κρέμα χεριών με aloe vera


Μυρίζει φρεσκάδα, απορροφάται εύκολα και ενυδατώνει υπέροχα τα χέρια. Τη χρησιμοποιώ καθημερινά και με βοήθησε με ένα ήπιο πρόβλημα ξηρότητας που αντιμετώπιζα τις προηγούμενες μέρες. Θα την αγόραζα σίγουρα, καθώς είναι και ιδιαίτερα οικονομική.
Κόστος: 1 ευρώ


                                                         Beauty Line Cosmetics - Deyellowing βερνίκι νυχιών No 903


Πρόκειται για ένα θεραπευτικό βερνίκι νυχιών ενάντια στο κιτρίνισμα. Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, οπότε δεν μπορώ να πω, αν είναι αποτελεσματικό, αλλά το δοκίμασα και έχω να πω ότι στεγνώνει γρήγορα και λειτουργεί πολύ καλά ως βάση για το μανό σας.
 Κόστος: 3 ευρώ


Beauty Line Cosmetics - Professional βερνίκι νυχιών No 013


Λάτρεψα την απόχρωσή του! Για μένα, είναι το ωραιότερο κοραλί! Χρειάζονται 2 στρώσεις για να δείξει το χρώμα του. Κράτησε 4 μέρες χωρίς top coat, παρότι πλένω ιδιαίτερα συχνά τα χέρια μου και κάνω δουλειές, οπότε έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη διάρκειά του.
Κόστος: 2,80 ευρώ


Beauty Line Cosmetics - Βερνίκι νυχιών Νο 633


Έχω δοκιμάσει πολλά μανό από την κλασική σειρά της Beauty Line και είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση και από τη διάρκειά τους. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν κ γι'αυτό! Δείτε αναλυτικά την άποψή μου εδώ.
Κόστος: 1,5 ευρώ


Seduction Couleurs - Μολύβια νυχιών  No8006 (λευκό)  & No 8800 (ροζ)


Για όσες δε γνωρίζουν τι είναι τα μολύβια νυχιών, να πω ότι πρόκειται για την εύκολη και πιο διακριτική εναλλακτική του γαλλικού. Αφού πλύνετε και στεγνώσετε καλά τα νύχια σας, βάφετε την εσωτερική πλευρά, δημιουργώντας το εφέ του γαλλικού και με ένα top coat είστε έτοιμες! Ιδανικό για μικρότερες ηλικίες και μια καλή λύση, εάν βιάζεστε ή θέλετε να ξεκουράσετε τα νύχια σας από τη χρήση βερνικιών. Το λευκό γράφει αρκετά πιο έντονα από το ροζ και προτιμώ.
Δεν κατάφερα να βρω την τιμή τους, καθώς δεν τα εντόπισα στο e-shop τους.


Το site της εταιρίας είναι: www.dustandcream.gr (εκεί λειτουργεί και το e-shop τους, από το οποίο βρήκα και τις τιμές που σας ανέφερα) 
Το facebook profile είναι: Dust + Cream 'beauty products and more'

Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα αυτής της εταιρίας; Ποιες οι εντυπώσεις σας;
Σας φιλώ!


15 σχόλια:

  1. Καλά τα μανό είναι καταπληκτικά, έχουν απίστευτα μεγάλη διάρκεια και πολλές επιλογές σε χρώματα. Αν βάφεις τα νύχια σου καλό είναι να χρησιμοποιείς βάση για να στρώνει και να κρατάει καλύτερα και περισσότερο το μανό αλλά και για να μη κιτρινίζει τα νύχια, περισσότερο των ποδιών που αφήνουμε το μανό καμιά 15αριά μέρες. Τεράστιο σχόλιο lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι να διαβάσω σχόλια, όσο μεγάλα κ αν είναι:) Συμφωνώ για τα μανό της beauty line! Τη βάση πρέπει να τη βάλω στη ρουτίνα μου, καθώς ως τώρα δεν τη συμπαθώ, γιατί μου φαινεται ότι αργεί να στεγνώσει το μανό :/ Έχεις απόλυτο δίκιο πάντως!:)

      Διαγραφή
  2. Ποσο κρατανε τα μολυβια στο νυχι πανω κατω?:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πλύνεις 2-3 φορές τα χέρια σου, αρχίζουν κ φεύγουν. Όσο πιο κοντά είναι τα νύχια σου, τόσο πιο πολύ θα μείνουν :)

      Διαγραφή
    2. Ακομα και με top coat απο πανω?

      Διαγραφή
    3. Ναι, γιατί δεν παίζει ρόλο το top coat, αφού το μολύβι μπαίνει από την κάτω μεριά του νυχιού (στη μέσα πλευρά του ελεύθερου άκρου δηλαδή) :)

      Διαγραφή
  3. Τα μανό έχουν ωραία χρώματα..τώρα τα μολυβάκια νυχιών δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα μανό! Τα μολυβάκια είναι κατάλληλα για όσες θέλουν πιο ήπιο αποτέλεσμα :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία πραγματάκια!
    Τα μανό(beauty line cosmetics)είναι πολύ καλά.Επιπλέον,η συγκεκριμένη απόχρωση είναι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν,Eύα μου :D

      Διαγραφή
  5. εξαιρετικό post ! και τα μολύβια υπέροχα ! αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά και στο δικό μου μπλόγκ !
    http://pinmybeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε :) Τσέκαρα το blog σου και έγινα και μέλος :)

      Διαγραφή
  6. Άρχισα να ασχολούμαι με καλλυντικά πριν από έντεκα χρόνια, όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο. Κι επειδή ως φοιτήτρια είχα περιορισμένη αγοραστική δύναμη, αναζητούσα πάντοτε οικονομικά καλλυντικά, που να μην ζημιώνουν όμως το δέρμα μου. Ειδικά με τα βερνίκια της beauty line έχω τρελαθεί. Τα χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια και δεν τα αλλάζω με κανένα άλλο βερνίκι. Πιο ανθεκτικά βερνίκια δεν έχω ξαναφορέσει. Κάνω δουλειές στο σπίτι, γράφω στον υπολογιστή και το χρώμα δεν ξεφτίζει. Επιπλέον, έχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αντάξια των μεγάλων εταιρειών (στις οποίες πληρώνεις τη φίρμα τελικά και τη μοδάτη συσκευασία). Μοναδικό μειονέκτημα η δυσάρεστη μυρωδιά τους, νομίζω πως πρέπει να τη βελτιώσει η εταιρεία. Ακόμα και τώρα που πλησιάζω τα 30 και υποτίθεται ότι πρέπει να έχω στο νεσεσέρ μου πιο "κλασάτα" καλλυντικά, εγώ επιμένω στα beauty line, καθώς και σε άλλα προϊόντα της dust and cream. Προτείνω επίσης την κρέμα χεριών με τη φίρμα της εταιρείας, ειδικά αυτή με το άρωμα ροδιού. Ωραία, πρακτική συσκευασία (μπουκαλάκι με αντλία), μεγάλη ποσότητα σε πολύ καλή τιμή, κάνει εξαιρετική δουλειά και μυρίζει τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με καλή έρευνα αγοράς, βρίσκουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές! Το λέω σε πολλές κοπέλες και το πιστεύω απόλυτα. Δεν απορρίπτω σε καμια περίπτωση τα πιο high end brands, τα οποία και τιμώ δεόντως, επίσης, αλλά μερικά προϊόντα, όπως τα βερνίκια της Beauty Line Cosmetics που αναφέρεις και εσύ είναι αντάξια, αν όχι και καλύτερα, πολλών αρκετά ακριβότερων εταιριών. Μέχρι και πριν να γίνω φαν της τεχνικής του ημιμόνιμου βερνικιού για το μανικιούρ μου, τα τιμούσα πολύ συχνά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις κρέμες σώματος και χεριών της Dust & Cream, αλλά δεν τα έχω βρει στην πόλη μου ακόμη... Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω, όμως!
      Ευχαριστώ για το σχόλιό σου,
      xx

      Διαγραφή
  7. Λόγω της μεγάλης διαφήμισης που έχει γίνει και των πολύ καλων τιμων που εχει αποφασισα να δοκιμασω make up, concealer, πινελο για το concealer και όχι απλώς απογοητεύτηκα, αλλά τα πέταξα στα σκουπίδια και το λέω με λύπη. Η κάλυψη του concealer και του make up γελεία και το πινέλο του concealer επικίνδυνο γιατι ειναι τοσο σκληρο που απαγορευεται να πουλανε κατι τετοιο για τα ματια. Μου γρατζουνουσε το κατω μερος του ματιου σε βαθμό που πονούσα.Ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Ούτε απέξω δεν ξαναπερναω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή