Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Review: Φυσικά καλλυντικά από τη Δήμητρα Γουλά!




Σήμερα θα μιλήσουμε για φυσικά καλλυντικά,τα οποία λατρεύω ως γνωστόν, αλλά όταν αυτά τα φυσικά καλλυντικά είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για τις δικές μου ανάγκες από μια εγκεκριμένη αισθητικό η λατρεία μου γίνεται μεγαλύτερη! 

Η Δήμητρα Γουλά διαθέτει Ινστιτούτο Αισθητικής, έχει γράψει δύο βιβλία για θέματα ομορφιάς και φυσικών συνταγών, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές δίνοντας εύκολες συνταγές για καλλυντικά με υλικά από την κουζίνα μας! Πληροφορίες για όλα αυτά μπορείτε να βρείτε στο site της www.dimitragoula.gr, στο οποίο λειτουργεί και e-shop, ώστε να μπορείτε να προμηθευτείτε τις δημιουργίες της.

Το ιδιαίτερο που κάνει τη Δήμητρα Γουλά να ξεχωρίζει είναι πως μέσω του site της παρέχει τη δυνατότητα δερμοδιάγνωσης, κατά την οποία δίνοντάς πληροφορίες για το δέρμα, τα μαλλιά, τη διατροφή, τις ανάγκες, αλλά και τις προτιμήσεις μας σε υφές, αρώματα κ.λπ., η ίδια κατασκευάζει καλλυντικά, τα οποία περιέχουν συστατικά που ενδείκνυνται ακριβώς για τις προσωπικές μας ανάγκες. 

Αφού επικοινώνησα μαζί της και συμπλήρωσα το τεστ δερμοδιάγνωσης, μου έστειλε ένα προϊόν για το πρόσωπο και ένα για το σώμα. Τα δοκίμασα, τα λάτρεψα και πάμε να σας πω αναλυτικά τη γνώμη γι'αυτά:



Face Cream



Πρόκειται για μια 24ωρη ανάλαφρη κρέμα προσώπου με τριαντάφυλλο, πρόπολη, βιταμίνη Ε και αλόη. Μυρίζει υπέροχα (σαν ροδόνερο), ενυδατώνει πολύ καλά, απορροφάται γρήγορα και λειτουργεί πολύ καλά ως βάση για το μακιγιάζ. Τη χρησιμοποιώ κάθε πρωί. Η συσκευασία των 60 ml κοστίζει 38 ευρώ. 


Body Oil


Λαδάκι σώματος κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με κισσό, μαύρο πιπέρι, γκρέιπφρουτ και κανέλα. Το αγαπημένο μου! Μυρίζει κανέλα, έχει απίστευτα ωραία υφή, προσφέρει έντονη ενυδάτωση και παρότι λαδάκι, με ελάχιστο μασάζ απορροφάται απευθείας σχεδόν από το δέρμα. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά το ντουζ και μια ήπια απολέπιση και έχω δει σύσφιξη και έντονη αλλαγή στην υφή του δέρματος. Η συσκευασία των 100 ml στοιχίζει 35 ευρώ.




Λίγα λόγια για την όλη διαδικασία:

Νομίζω πως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο site, καθώς θα βρείτε πολλά όμορφα προϊόντα! Η επικοινωνία μου με τη Δήμητρα Γουλά ήταν ιδιαίτερα καλή, καθώς είναι πολύ ευγενική και πρόθυμη να λύσει κάθε μου απορία. Τα καλλυντικά ήρθαν πολύ προσεκτικά συσκευασμένα, σε γυάλινες συσκευασίες. Τέλος, να αναφέρω ότι, επειδή κατανοώ ότι οι τιμές δείχνουν υψηλές ίσως για κάποιες από εμάς, οι συσκευασίες των προϊόντων είναι μεγάλες (για παράδειγμα η κρέμα ημέρας στα 60 ml περιέχει τη διπλάσια ποσότητα από τις συνήθεις κρέμες), τα συστατικά θα είναι επιλεγμένα για εσάς, οπότε θα δείτε αποτελέσματα γρήγορα χωρίς να χρειάζεστε μεγάλες ποσότητες, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ότι κατασκευάζονται τη στιγμή της παραγγελίας, κάτι που τα κάνει πραγματικά φρέσκα. Νομίζω, λοιπόν, πως αξίζει να επενδύσετε σε ποιοτικά προϊόντα περιποίησης αντί να αγοράστε ένα ακόμα κραγιόν.

Εσείς προτιμάτε φυσικά καλλυντικά;
Σας φιλώ.


4 σχόλια: