Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Review: Αποτριχωτικά προϊόντα Karaver (part 2)



Καλοκαίρι = Αποτρίχωση!

Όλες μας θέλουμε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (και όχι μόνο) τέλεια αποτριχωμένο, απαλό και περιποιημένο δέρμα για τις εμφανίσεις μας, που όσο νά'ναι λίγο παραπάνω δέρμα τέτοιες εποχές είναι εκτεθειμένο! Μια καλή επιλογή για αποτριχωτικά προϊόντα, αλλά και προϊόντα περιποίησης σε πολύ οικονομικές τιμές είναι η εταιρία Karaver. Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την εταιρία, αλλά και την άποψή μου για κάποια από τα προϊόντα της σε ανάρτησή μου εδώ. Σήμερα θα μιλήσουμε για την αποτρίχωση με ζεστό κερί, με την οποία μπορούμε να έχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα με ευκολία και διάρκεια από το σπίτι μας!


Roll On Depilatory Wax




Ρολέτες ζεστού κεριού με άρωμα πορτοκάλι και πράσινο τσάι. Είναι κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμίδες και δεν περιέχουν αλλεργιογόνες ουσίες. Μπορούν να ζεσταθούν εκτός από την κεριέρα (βλ. ειδική συσκευή) και σε μπεν μαρί, αλλά και φούρνο μικροκυμάτων. Το κερί απλώνεται εύκολα, αφαιρείται με τις ειδικές ταινίες χωρίς να κολλάει στο δέρμα, ενώ τυχόν υπολείμματα αφαιρούνται πανεύκολα με νερό, μιας και το κερί έχει 100% υδατοδιαλυτή σύνθεση. Μυρίζουν πολύ όμορφα και οι δύο εκδοχές που δοκίμασα, αλλά προτιμώ ανάμεσα στις δύο την πιο έντονη μυρωδιά του πορτοκαλιού. Δεν προκαλούν κανέναν ερεθισμό, το αποτέλεσμά τους έχει πολύ καλή διάρκεια και βρίσκω πως μία συσκευασία αρκεί, για να αποτριχώσετε όλο το σώμα (χέρια - πόδια - μπικίνι). 
Η ρολέτα περιέχει 100ml κεριού και στοιχίζει 2,89 ευρώ.



Ταινίες αποτρίχωσης πολλαπλών χρήσεων






Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κερί και με χαλάουα, το υλικό τους είναι αρκετά ανθεκτικό και διευκολύνει ακόμα και την πιο αρχάρια, ώστε να κάνει με ευκολία τη διαδικασία της αποτρίχωσης και ξεπλένονται πολύ εύκολα μετά τη χρήση. Οι καλύτερες ποιοτικά ταινίες που έχω χρησιμοποιήσει.

Κυκλοφορούν στις συσκευασίες των 100 τεμαχίων (4,55 ευρώ), των 25 τεμαχίων (1,28 ευρώ), των 20 τεμαχίων για χρήση σε μπικίνι και μασχάλες (0,80 ευρώ) και των 20 τεμαχίων για μικρές περιοχές (0,58 ευρώ).


Μαντηλάκια για μετά την αποτρίχωση




Υγρά μαντηλάκια εμποτισμένα με λάδι αζουλενίου, γνωστό για τις κατευναστικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Αφαιρούν τα υπολείμματα του κεριού, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και την αφήνουν ιδιαίτερα απαλή. Bonus: έχουν εκπληκτικό άρωμα! Πέρα από το ότι εμπεριέχονται στις συσκευασίες με τις ταινίες αποτρίχωσης κρύου κεριού, τις βρίσκετε και σε πακέτα, ώστε να τις αγοράσετε μεμονωμένα για χρήση με τις ρολέτες. Το κάθε πακετάκι κοστίζει 1,54 ευρώ. 

Πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε:




Παρόλο, λοιπόν, που αποτρίσωση με κερί δεν είναι στα φόρτε μου, με τα προϊόντα της Karaver άλλαξα ριζικά γνώμη. Εσείς;

Βρείτε το part 1 του review εδώ.

Σας φιλώ.

Ευχαριστώ θερμά την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων.


2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα και σε πολύ καλή τιμή! Μια φορά μόνο είχα δοκιμάσει αποτρίχωση με κερί αλλά δεν με βόλεψε καθόλου ως μέθοδος. Ίσως πρέπει να ξαναδοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει λίγη εξάσκηση, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

      xx

      Διαγραφή