Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπημένα προϊόντα Αυγούστου!





Ο Αύγουστος μας αποχαιρέτησε και μαζί του και το καλοκαίρι, οπότε μπορούμε και επισήμως όλοι εμείς οι φαν του Φθινοπώρου να πανηγυρίσουμε! Η αρκετή ζέστη δεν επέτρεπε ιδιαίτερα έντονο μακιγιάζ, οπότε στα αγαπημένα μου προϊόντα θα δείτε κυρίως προϊόντα περιποίησης. Πάμε να τα δούμε;




Maybelline - BB Cream "Dream Pure"




Η δεύτερη bb cream της Maybelline, η οποία ξεπέρασε κατά πολύ την πρώτη "Dream Fresh" ( βρείτε review εδώ) μπήκε για τα καλά στην καθημερινή μου ρουτίνα. Έχει ελαφριά σύνθεση, σχεδόν ματ τελείωμα και η απόχρωση "light" ταιριάζει πολύ καλά στον δικό μου τόνο. Η κάλυψή της είναι ελαφριά προς μέτρια και αποτελεί ιδανική λύση για πρωινό μακιγιάζ. Δε θα επεκταθώ παραπάνω, αφού σύντομα θα κάνω αναλυτικό review γι'αυτή.




Panthenol EXTRA -Sun Care




Μία εξαιρετική αντηλιακή κρέμα προσώπου. Έχει δείκτη προστασίας 30 και προστατεύει από ακτίνες UVA και UVB. Κάθεται πολύ καλά στο δέρμα, ενώ αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο και να βγάζει λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της μέρας. Bonus: Στο καπάκι της υπάρχει ειδικό αντηλιακό στικ με έξτρα αντηλιακή προστασία για χρήση σε πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως τα χείλη. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό review γι'αυτό το προϊόν εδώ.




The Body Shop - Body mist "vanilla"



Τα body mists είναι ιδανική επιλογή για όσες αποφεύγετε τα αρώματα κατά τους θερινούς μήνες. Τα Bosy Shop διαθέτουν μεγάλη γκάμα αρωμάτων και τα προτιμώ χρόνια τώρα. Η διάρκειά τους σε μένα είναι γύρω στις 3-4 ώρες, ενώ είναι αρκετά οικονομικά, μιας και έρχονται σε συσκευασία των 100ml και κοστίζουν κάτι λιγότερο από 10 ευρώ.




Pantene - Sray Conditioner για ανάλαφρα μαλλιά



Ένα πολυχρηστικό προϊόν, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο, αφού τα στεγνώσετε, αλλά και για να τα φρεσκάρετε ανάμεσα στα λουσίματα. Έχει την κλασική μυρωδιά των σαμπουάν Pantene (την οποία και αγαπώ), δε βαραίνει καθόλου τα μαλλιά, αφού είναι κατάλληλο για λεπτή τρίχα και τα ενυδατώνει αρκετά καλά. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι πως η μυρωδιά του δεν έχει καλή διάρκεια. Τέλος, είναι αρκετά οικονομικό, μιας και η τιμή του είναι γύρω στα 3-4 ευρώ.




Kyana, Life Box - σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά





Το σαμπουάν που χρησιμοποίησα περισσότερο μέσα στον μήνα και το τελείωσα. Καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά με δύο λουσίματα, ενώ πραγματικά βοηθά στο θέμα της λιπαρότητας. Αφήνει ανάλαφρα τα μαλλιά και με μια ιδιαίτερα όμορφη μυρωδιά. 




Bettina-Barty - Bath & Shower gel  "vanilla"



Λατρεμένη μυρωδιά, που αγαπώ για κάθε στιγμή της μέρας, όλο τον χρόνο! Το γλυκό άρωμά του κάνει το ντουζ μια χαλαρωτική διαδικασία, αρωματίζοντας υπέροχα το δέρμα σας. Κάνει αρκετό αφρό και χρειάζεστε την ελάχιστη ποσότητα. Η μυρωδιά του έχει μέτρια διάρκεια, αλλά ενισχύει κατά πολύ του άρωμα της αντίστοιχης κρέμας σώματος (η οποία είναι all time classic για μένα και σας έχω μιλήσει ξανά γι'αυτή).




Radiant - Magna Lush mascara (01 black)





Από τις ωραιότερες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει ποτέ! Δίνει όγκο, μήκος, καμπύλη και το αποτέλεσμά της διαρκεί όλη τη μέρα. Ξεβγάζεται εύκολα με ντεμακιγιάζ, αλλά και είναι ανθεκτική στο νερό. Έχει ένα μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι που μπορείτε να δείτε εδώ: 






Ίσως αρχικά δυσκολευτείτε λίγο με τη χρήση του, ειδικά στις κάτω βλεφαρίδες, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!




Radiant - Artistic Liner (01 black)





Eyeliner σε μορφή στυλό, κατάλληλο για να κάνετε από την πιο λεπτή ως την πιο έντονη γραμμή eyeliner χάρις το λεπτό πινελάκι του: 




Έχει πολύ καλή διάρκεια και η χρήση του είναι πολύ εύκολη. Μείον: το έχω κάτι λιγότερο από μήνα και χωρίς να το χρησιμοποιώ καθημερινά, βλέπω πως έχει αρχίσει να στεγνώνει η μύτη του, γεγονός που είναι αρκετά κακό, αν αναλογιστούμε πως κοστίζει 14 ευρώ.




Buffing Brush 



Από την ώρα που το έλαβα το χρησιμοποιώ καθημερινά, για να απλώνω το foundation ή την bb cream μου. Αφήνει πολύ ωραίο εφέ, χωρίς να δείχνει βαρύ το αποτέλεσμα, ενώ η κατασκευή του είναι αρκετά ποιοτική. Δε μαδάει, πλένεται εύκολα και οι συνθετικές του τρίχες κάνουν την εφαρμογή του foundation, αλλά και της πούδρας πολύ εύκολη. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σετ των πινέλων, στο οποίο μου ήρθε το συγκεκριμένο πινέλο εδώ.




Dotting Tool


Εργαλείο για να κάνετε βουλίτσες και σχέδια στα νύχια σας. Έδωσε μια παιχνιδιάρικη νότα στο μανικιούρ μου και με διευκόλυνε κατά πολύ να κάνω όμορφα σχεδιάκια (εντάξει, στην απλή εκδοχή τους :p ). Είναι αρκετά οικονομικό, έρχεται σε σετάκι των 2 τεμαχίων και το βρίσκετε στα Jumbo.




Τέλος, σας έχω μια αγαπημένη μου συνήθεια για τον μήνα Αύγουστο που δεν ήταν άλλη από τη σειρά Gossip Girl!



Έχω διαβάσει τα βιβλία και πλέον παρακολουθώ τον 3ο κύκλο της σειράς. Έχει γίνει εμμονή μου και θα χαιρόμουν, αν την έχετε παρακολουθήσει, να μου πείτε ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας.




Εσείς τι αγαπήσατε περισσότερο τον μήνα που μας πέρασε;
Σας φιλώ!

18 σχόλια:

  1. Ωραία τα αγαπημένα σου!
    Μου τράβηξε το ενδιαφέρον η μάσκαρα ίσως την δοκιμάσω κάποια στιγμή, ποια είναι η τιμή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ <3
      Η μάσκαρα κοστίζει γύρω στα 16-17 ευρώ, αλλά τα αξίζει, γιατί κάνει τη δουλειά που κάνουν πολύ ακριβότερες (εγώ πχ τη βρίσκω ίδια με την iconic από christian dior)

      xx

      Διαγραφή
  2. Της Bettina Barty είχα την λοσιόν σώματος με άρωμα σοκολάτα αλλά νομίζω η βανίλια είναι πιο ωραία! Έχω επίσης το εργαλειάκι από Jumbo! Όσο για το Gossip Girl το έχω δει όλο και αγαπημένη μου είναι η Blair :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο είναι κ το άρωμα musk από bettina barty! Κ εμένα η Blair είναι αγαπημένη μου από τις κοπέλες :D

      xx

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραια ολα, η μασκαρα φαινεται ενδιαφερον. Οσο για το gossip girl εμενα μ αρεσει ο Chuck Bass χιχιχι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! Ο Chuck είναι ο αγαπημένος μου από τα αγόρια! Και είμαι φαν του έρωτα Chuck-Blair <3 <3 χιχι

      xx

      Διαγραφή
  4. Yperoxi murwdia vanillias!!!!!!!!!!!!emena m'aresei perissotero ton xeimwna!!
    Oi mascara tis radiant einai oles teleies!!
    blair&chuck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, εγώ τη βανίλια τη λατρεύω ανεξαιρέτως εποχών :P Από τις μάσκαρα της radiant μόνο αυτή δοκίμασα, αλλά σίγουρα θα δοκίμαζα κ άλλες!
      Εντάξει, δεν το συζητώ για Chuck και Blair... ο απόλυτος έρωτας!!

      xx

      Διαγραφή
  5. Αγόρασα και εγώ πρόσφατα το συγκεκριμένο dotting tool αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! Το Gossip Girl είναι και δική μου αγαπημένη σειρά και έχω παρακολουθήσει και τους 6 κύκλους! Οι δύο αγαπημένοι μου είναι η Blair και ο Chuck <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη πως θα το ευχαριστηθείς και εσύ :) Μέσα σε 2 βδομάδες έφτασα στον 3ο κύκλο, φαντάσου κόλλημα :p Καλά το ζεύγος Chuck-Blair είναι η αδυναμία όλων μας, αν κρίνω από τα σχόλια! Κ εγώ τους λατρεύω! :)

      xx

      Διαγραφή
  6. Ax αυτό το Shower gel vanilla..έχει απίθανη μυρωδιά!
    Το dotting tool δεν το αποχωρίζομαι πια..
    Όσο για το Gossip Girl μου είχε γίνει εμμονή πριν λίγους μήνες..
    Έβλεπα καθημερινά 4-5 επεισόδια, μέχρι που το τελείωσα.!
    Αγαπημένος χαρακτήρας είναι η Blair <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα! Κ εγώ με τέτοιους ρυθμούς βλέπω το Gossip Girl... με βλέπω σε κανά 2 βδομάδες να τελειώνω :P

      xx

      Διαγραφή
  7. exw akousei ap olous t kalitera g aftin tin maskara!thelw toso n tin xrisimopoiisw!ax afto t dotting tool ap jumbo.exw skasei kai den t vriskw toso kairo!

    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκαρα όντως αξίζει τα καλά λόγια που λένε όλες! Όσο για το dotting tool, κ εγώ το έψαχνα πολύ καιρό και τώρα λέω να πάρω και δεύτερο, ώστε να έχω καβάτζα σε περίπτωση που δεν τα βρω ξανά! :p

      xx

      Διαγραφή
  8. Θέλω πολύ να δοκιμάσω τη magna lash και κάποιο body mist από the body shop, κάτι σε καρύδα ή moringa! :)

    Αν θέλεις βγάλε τη λεκτική επαλήθευση στα σχόλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το moringa το είχα δοκιμάσει και μου άρεσε πολύ + το ότι έχει πολύ καλή διάρκεια για body mist :) Ευτυχώς που μου το είπες για τα σχόλια, γιατί νόμιζα πως το είχα απενεργοποιήσει! Thank you <3

      xx

      Διαγραφή
    2. Αχ ναι; Τέλεια!! Εγώ απλά ενημερώνω όσα blogs βλέπω ότι έχουν λεκτική επαλήθευση :) x

      Διαγραφή
    3. Καλά κάνεις :) Κ εγώ το βαριέμαι αυτό κάθε φορά που θέλω να σχολιάσω κάτι :/

      Διαγραφή