Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Empties Vol. III






Empties ξανά, girls! 
Η σακουλίτσα με τις άδειες συσκευασίες όλο και γεμίζει, οπότε σήμερα θα κάνω άλλη μια φιλότιμη προσπάθεια να την αδειάσω, λέγοντάς σας τη γνώμη για τα προϊόντα που πρόσφατα τελείωσα:



Deborah - Corpo Nuovo Scrub
Κρέμα απολέπισης για το σώμα. Έχει παχύρρευστη, κρεμώδη υφή και περιέχει πολλούς κόκκους μεσαίου μεγέθους που κάνουν εξαιρετική απολέπιση! Μυρίζει αρκετά όμορφα (θυμίζει αρκετά βανίλια) και αφήνει το άρωμά του για αρκετές ώρες στο σώμα. Είναι κατάλληλο για όσες προτιμούν τα έντονα scrub. Τέλος, η χορταστική συσκευασία των 200 ml θα σας κρατήσει για πραγματικά πολύ μεγάλο διάστημα.


Rexona - αποσμητικό "cotton"
Πρόκειται για ένα αποσμητικό - αντιιδρωτικό σε μορφή σπρέι. Έχει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας, πολύ καλή διάρκεια και δεν περιέχει οινόπνευμα. Από το πιο αποτελεσματικά αποσμητικά που έχω δοκιμάσει (παρότι δε συμπαθώ συνήθως όσα είναι σε μορφή σπρέι και το θεωρώ κατάλληλα για φρεσκάρισμα μόνο).


Oriflame - Perfect Body, "anti-cellulite"
Αντικυτταριδικό τζελ ημέρας. Έχει ανάλαφρη υφή, απορροφάται άμεσα, μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή και έχει ένα υπέροχο άρωμα εσπεριδοειδών. Ωστόσο, δεν το κατατάσσω στα πιο αποτελεσματικά προϊόντα του είδους του. Προκαλεί μεν μια σύσφιξη στο δέρμα και ελαφριά βελτίωση στην υφή, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Μου άρεσε η αίσθηση φρεσκάδας που άφηνε συν το ότι δεν προκαλεί κανένα "κάψιμο", γεγονός που του δίνει μεγάλο συν για χρήση το καλοκαίρι.


Johnson's - Bedtime Oil
Λατρεύω τα baby oils και έχω μεγάλη αδυναμία σ'αυτά της Johnson's. Τα χρησιμοποιώ μετά το ξύρισμα ή και σε όλο το σώμα για έξτρα ενυδάτωση μετά το ντουζ σε βρεγμένο δέρμα και σκουπίζω καλά, ώστε να φύγει κάθε ίχνος λιπαρότητας. Ακόμα, χρησιμεύουν στο ντεμακιγιάζ, αλλά και σε πολλές άλλες χρήσεις (ακόμα και για να στεγνώνουν γρηγορότερα τα νύχια μετά το μανικιούρ). Το συγκεκριμένο μυρίζει πολύ όμορφα, αλλά η μυρωδιά του δε διαρκεί. Προτιμώ αυτό στην πράσινη συσκευασία.


Nivea - Straight & Easy
Serum για λείανση. Ένα πολύ αξιόλογο προϊόν, που χρησιμοποιείται σε νωπά και στεγνά μαλλιά ( το τελευταίο δεν το αναφέρει στη συσκευασία, αλλά το έχω δοκιμάσει και αποδίδει μια χαρά. Περιέχει εκχύλισμα babassu και αφήνει μια εκπληκτική μυρωδιά στα μαλλιά, η οποία έχει μέτρια διάρκεια. Ενυδατώνει την τρίχα, βοηθά στο ξεμπέρδεμα μετά το λούσιμο και δεν έχει καθόλου λιπαρή σύσταση. Επίσης, είναι αρκετά οικονομικό και τα 100 ml θα σας κρατήσουν αρκετό καιρό, μιας και χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα σε κάθε εφαρμογή. 


Strep - Αποτριχωτική κρέμα για ευαίσθητες περιοχές
Ένα πολύ καλό προϊόν για το είδος του. Αφαιρεί αποτελεσματικά την τριχοφυΐα, χωρίς να ερεθίζει, καθώς στη σύνθεσή του περιέχεται χαμομήλι. Μείον όλων αυτών των προϊόντων είναι η έντονη, άσχημη οσμή, αλλά είναι καλή λύση για διακοπές, όπου προσωπικά αποφεύγω να παίρνω μαζί μου κερί, αποτριχωτική μηχανή κ.λπ. και θέλω μια γρήγορα λύση, χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν.


Garnier - BB Cream για μικτά/λιπαρά δέρματα
Κλασική αξία για μένα. Ένα πολύ καλό προϊόν για καθημερινή, πρωινή χρήση. Μέτρια κάλυψη, ματ τελείωμα, καλή διάρκεια και δε θα αναφέρω κάτι άλλο, γιατί είναι γνωστό προϊόν και έχω κάνει και αναλυτικό review γι'αυτό. Μόνο παράπονό μου: θα προτιμούσα η ανοιχτή απόχρωσή του να είναι μισό τόνο πιο ανοιχτόχρωμη, για να ταιριάζει καλύτερο στο δικό μου πρόσωπο.


Oriflame - Soap Bar "Nature Secrets"
Με jojoba και μάνγκο, είχε ένα πολύ όμορφο άρωμα, ενυδατική σύνθεση και έκανε πολύ καλό καθαρισμό με αρκετό αφρό. Θα το δοκίμαζα και σε άλλες μυρωδιές από την ίδια σειρά.


Dimitra Goula - Hydra Body Oil 
Λάδι σώματος ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Είχε υπέροχο άρωμα κανέλας και προκαλούσε ένα πολύ ήπιο "κάψιμο" κατά την εφαρμογή. Πραγματικά, παρατήρηση αρκετή βελτίωση στις προβληματικές περιοχές. Επίσης, περιέχει συστατικά αποκλειστικά επιλεγμένα από τη Δήμητρα Γούλα για τις δικές μου ανάγκες και προτιμήσεις, υπηρεσία που μπορείτε να έχετε και εσείς μπαίνοντας στο site της www.dimitragoula.gr.


Liposan - ενυδατικό χειλιών "pink grapefruit"
Ελαφρύ ροζ χρωματάκι, αρκετό ενυδατικό, με όμορφη μυρωδιά. Καλή λύση για την τσάντα σας, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό που θα το αγόραζα ξανά.


Johnson's - ενυδατικό χειλιών "classic"
Άχρωμο, με μια ελαφριά ευχάριστη μυρωδιά και πολύ ενυδατικό. Δε μου άρεσε το ότι άφηνε άσπρο "εφέ" στα χείλη.


Essence - Coverstick (No 04, true nude)
Κονσίλερ σε μορφή στικ. Είναι πολύ καλυπτικό, έχει αρκετά καλή διάρκεια και η απόχρωσή του ταίριαξε τέλεια στον δικό μου τόνο. Είναι βαρύ για χρήση κάτω από τα μάτια, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά με την κάλυψη ατελειών σε όλο το πρόσωπο. Το καλοκαίρι δουλεύεται πιο εύκολο, μιας και μαλακώνει η σύστασή του. Σίγουρα θα το αγόραζα ξανά.


Essence - Forget it! 3 in 1 concealer
Περιέχει 3 αποχρώσεις κονσίλερ: ροζ, μπεζ και πράσινη. Η υφή τους είναι αρκετά ωραία και στρώνουν πολύ καλά στο δέρμα. Η κάλυψή τους είναι μέτρια και έχουν πραγματικά καλή διάρκεια. Και αυτά δουλεύονται καλύτερα το καλοκαίρι. Επίσης, θα τα αγόραζα σίγουρα ξανά.


Essence - "I love style" liquid eyeliner
Είναι στην κλασική μορφή και το εντάσσω στα καλύτερα που έχω δοκιμάσει! Γράφει πολύ εύκολα, έχει έντονο μαύρο χρώμα και το τελείωμά του είναι glossy. Έχει αρκετά καλή διάρκεια και αφαιρείται εύκολα με ντεμακιγιάζ. Μείον του: το πινελάκι του είναι σχετικά παχύ, με αποτέλεσμα να μην είναι ό,τι πιο κατάλληλο για μια λεπτή γραμμή, οπότε θα το συνιστούσα σε κοπέλες με εμπειρία στην εφαρμογή eyeliner.


Beauty Line Cosmetics - Waterproof Pen Eyeliner
Αρκετά συμπαθητικό για καθημερινή χρήση. Δεν έχει έντονη μαύρη απόδοση (γκριζάρει θα έλεγα, και γι'αυτό το βρίσκω κατάλληλο για πρωί), αλλά η μύτη του βοηθά και την πιο αρχάρια να κάνει μια αξιοπρεπή γραμμή. Παρότι στη συσκευασία δηλώνεται πως είναι αδιάβροχο, δεν είναι και ούτε θα το έλεγα ιδιαίτερα σταθερό. Επίσης, δε μου άρεσε το ότι στέγνωσε σχετικά εύκολα, αν και είναι κάτι που συναντώ σχεδόν σε όλα τα  eyeliners σε μορφή στυλό.




Θα χαρώ πολύ να μου πείτε και τη δική σας γνώμη, αν έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω.
Σας φιλώ!




14 σχόλια:

  1. Ωραία τα Empties! Σκέφτομαι να πάρω το scrub σώματος από Deborah μετά και τη θετική σου κριτική! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ :) Να μας πεις εντυπώσεις, αν το δοκιμάσεις :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Και μένα μ αρέσει πολύ η bb και το baby oil σε πρασινο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δοκιμάσω το κονσίλερ από την Essence γιατί μόλις μου τελείωσε της Radiant! Καλό ακούγεται!
    Ωραίο ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Να μας πεις εντυπώσεις, αν το δοκιμάσεις :D

      xx

      Διαγραφή
  4. Μμμ scrub από DEBORAH.... μου έχει ξεφύγει, σίγουρα θα το δοκιμάσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι εγώ χρησιμοποιώ baby oil συχνά!προτιμώ το κλασσικό με το ροζ καπάκι!!!
    Από τα υπόλοιπα,δεν εχω δοκιμάσει τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ αυτό πολύ ωραίο! Αλλά σε μένα δεν κρατάει το άρωμα καθόλου :/

      xx

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραια αναρτηση! Αγαπω ολη την σειρα nature secrets της oriflame επισης το κονσιλερ σε στικ της essence το χω και εγω και μου αρεσει παρα πολυ! Η επομενη bb cream που θα παρω θα ειναι αυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ :)
      Θέλω κ εγώ να δοκιμάσω κ άλλα προϊόντα της σειράς nature secrets! Και η bb, έρωτας, δεν το συζητάμε!

      xx

      Διαγραφή
  7. πολύ ωραία έχω δοκιμάσει τα περισσότερα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή