Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Maybelline - Dream Pure BB Cream. It's a review!







Οι BB Creams, αλλά και η εξελιγμένη CC εκδοχή τους εισήλθαν δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς και πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μακιγιάζ για τις περισσότερες από εμάς. Για μένα αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα πρωινό μακιγιάζ ή για όποια περίσταση δε θέλω να δείχνω υπερβολικά μακιγιαρισμένη. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου για την BB Cream της Maybelline, η οποία είναι η τελευταία μου εμμονή!


Αρχικά, θα ήθελα να διασαφηνίσω πως αναφέρομαι στη δεύτερη BB Cream που κυκλοφόρησε η Maybelline και ενδείκνυται για λιπαρά/μικτά δέρματα και όχι στην πρώτη "Dream Fresh" (κυκλοφορεί σε ροζ συσκευασία), την οποία επίσης έχω δοκιμάσει και μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο review μου εδώ.






Περιέχει 2% σαλικυλικό οξύ, γεγονός που την κάνει ιδανική για ακνεϊκά δέρματα, έχει oil free σύνθεση, SPF15 και κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, light και medium και έρχεται σε συσκευασία 30ml. Υπόσχεται 8 δράσεις:
  • καλύπτει ατέλειες
  • βοηθά στην αντιμετώπιση επανεμφάνισης ακνεϊκών σημαδιών
  • έχει μη λιπαρή σύνθεση και ελέγχει την εμφάνιση λιπαρότητας
  • μειώνει την εμφάνιση των πόρων
  • βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας
  • καλύπτει κοκκινίλες
  • ενυδατώνει
  • αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας

Η δική μου άποψη:

Έχει ελαφριά σύνθεση και λεπτόρρευστη υφή, γεγονός που την κάνει να εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα είτε με τα χέρια, είτε με πινέλο. Η απόχρωση light ταιριάζει ιδανικά στον δικό μου τόνο και θα έλεγα το τελείωμά της φυσικό. Για το δικό μου μικτό δέρμα, επιλέγω να τη συνδυάσω με πούδρα, ώστε να έχω το απόλυτα ματ λουκ που θέλω, αλλά και τη μέγιστη διάρκεια. Η κάλυψή της είναι ελαφριά προς μέτρια και έχει αρκετά καλή διάρκεια (γύρω στις 4-5 ώρες).  Με λίγα λόγια, έχει όλα όσα ζητάω για ένα προϊόν καθημερινής χρήσης!

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο επίσημο site της Maybelline www.maybelline.com, αλλά και στην επίσημη ελληνική σελίδα της εταιρίας στο facebook www.facebook.com/MaybellineNYGreece.



Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας άποψη, αν έχετε δοκιμάσει την Dream Pure της Maybelline!

Σας φιλώ!



12 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο review και ναι..με έπεισες να την δοκιμάσω! (είναι και οι μέρες που για κάποιο ανεξήγητο λόγο άρχισα να βγάζω σπυράκια..μα γιατί;..οπότε ναι..σίγουρα θα την δοκιμάσω! <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ, Αλεξάνδρα μου! Θα χαρώ να μου πεις τη γνώμη σου για το πως σου βγήκε ή ακόμα καλύτερα να μας κάνεις ένα review, γιατί πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια ακόμα γνώμη "συναδέρφου" :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Είχα δοκιμάσει την πρώτη τους bb στη ροζ συσκευασία και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Αλλά νομίζω ότι αυτή θα ταίριαζε περισσότερο στο δικό μου λιπαρό δέρμα :)
    http://mintfloraldiary.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ σε μένα άρεσε η πρώτη, αλλά αυτή είναι κατά πολύ βελτιωμένη, Αν έχεις λιπαρό δέρμα, θα σου κάτσει πολύ καλύτερα :)

      xx

      Διαγραφή
  3. Πολυ ομορφο review, και εγω θα ηθελα να την δοκιμασω αμα τελειωσω της garnier θα ειναι σιγουρα η επομενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Κ μένα ήταν η επόμενη επιλογή μου μετά απ'αυτή της garnier που μου άρεσε εξίσου :)

      xx

      Διαγραφή
  4. Δεν εχω αγοράσει ποτέ bb cream!!Εχω δοκιμάσει βέβαια πολλές από δειγματάκια αλλά ειλικρινά δεν έχω ενθουσιαστεί!Προτιμώ tinted moisturizers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχεδόν το ίδιο είναι! Απλώς οι bb creams έχουν κ spf, κάτι που συναντάς σπανιότερα σε tinted moisturizers νομίζω :)

      xx

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το blog σου με χρήσιμα άρθρα και άκρως κατατοπιστικά και πόλυ ωραίο review για την συγκεκριμένη BB cream!
    Συνέχισε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο!! :) Ειλικρινά με έκανες πολύ χαρούμενη :) Νά 'σαι καλά!!

      xx

      Διαγραφή