Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου 2013 - September 2013 Favourites







Ο Οκτώβρης έχει κάνει για τα καλά αισθητή την παρουσία του φθινοπώρου, φέρνοντας  αρκετό κρύο και θυμίζοντας περισσότερο χειμώνα, αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Με κάποια καθυστέρηση, λοιπόν, σας έχω τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα που μας πέρασε, τα οποία και αγάπησα πολύ, αποφασίζοντας έτσι να σας τα αναφέρω, αν και ομολογουμένως αρκετά καθυστερημένα. Ξεκινάμε!






~Palmolive - Thermal Spa
Ένα αφρόλουτρο με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας, που θυμίζει αρκετά αντρική κολόνια. Πλούσιος αφρός με λίγη ποσότητα και εξαιρετική διάρκεια της μυρωδιάς του στο δέρμα. Η χορταστική συσκευασία των 750 ml μάλλον μου φαίνεται λίγη!



~Pantene - Aqualight Shammpoo
Σαμπουάν κατάλληλο για λεπτή τρίχα. Κάνει πολύ καλό καθαρισμό, έχει την κλασική και αγαπημένη μυρωδιά των σαμπουάν της Pantene, ενώ ενυδατώνει πολύ καλά την τρίχα. Ιδανικό για συχνό λούσιμο. Πολύ καλά είναι τα αποτελέσμά του, συνδυασμένο με το αντίστοιχο leave-in conditioner της ίδιας εταιρίας, για το οποίο μπορείτε να βρείτε την άποψή στα αγαπημένα προϊόντα Αυγούστου, κάνοντας κλικ εδώ.


~Bettina Barty - Body & Hand lotion Vanilla
All time classic επιλογή για κρέμα σώματος, μιας και δε λείπει ποτέ εδώ και χρόνια από τις κρέμες σώματος της συλλογής μου. Υπέροχο άρωμα που διαρκεί ακόμα και την επόμενη μέρα, πολύ καλή ενυδάτωση και άμεση απορρόφηση. Κυκλοφορεί και σε άλλα ενδιαφέροντα αρώματα και αξίζει να της ρίξετε μια ματιά!


~Girlz Only - Dry Shampoo "Party Nights"
Λατρεμένο ξηρό σαμπουάν που αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσες έχετε σαν εμένα λιπαρές ρίζες και χρειάζεστε ένα προϊόν για να "καμουφλάρετε" τη λιπαρότητα ενδιάμεσα στα λουσίματα. Δίνει έξτρα όγκο και χαρίζει υπέροχο λουλουδάτο άρωμα που διαρκεί. Δείτε σχετικό review για τα dry shampoos της Girlz Only εδώ.


~Dalon - Πράσινη Άργιλος Γαλλίας 
Μάσκα με πράσινη άργιλο σε μορφή πάστας. Το δέρμα μου τον τελευταίο καιρό εμφάνιζε αρκετές κοκκινίλες, ενώ η ακμή μου βρισκόταν σε έξαρση. Έτσι, η καθαριστική δράση της αργίλου με βοήθησε ιδιαίτερα. Ωραία υφή, όμορφο άρωμα και πάνω απ'όλα υπέροχο αποτέλεσμα στο πρόσωπο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Τη χρησιμοποιώ σχεδόν όλο το καλοκαίρι, 1-2 φορές τη βδομάδα και την κατατάσσω στις καλύτερες μάσκες που έχω χρησιμοποιήσει. Extra bonus: μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα σιλουέτας ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, κάνοντας παράλληλα σύσφιξη.


~Sora Cosmetics - Body Spray
Λουλουδάτο άρωμα, με πολύ καλή διάρκεια και σε πολύ πρακτική συσκευασία. Ό,τι πρέπει για ανανέωση μέσα στη μέρα!


~Sephora - Smoothing Primer
Ένα primer για το οποίο σας έχω εκφράσει ξανά τη λατρεία μου! Κάνει απίστευτα λείο το δέρμα, παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ και κρατάει μακριά τη λιπαρότητα για 6-8 ώρες στο δικό μου μικτό δέρμα. Επίσης, λειτουργεί πολύ καλά στην περιοχή κάτω από τα μάτια, ώστε να απλωθεί καλά το concealer.


~Vichy - Dermablend (No 15, Opal)
Το αγαπημένο μου καλυπτικό foundation. Όπως σας είπα, το δέρμα μου δεν ήταν στην καλύτερή του φάση, οπότε χρειαζόμουν πλήρη κάλυψη, κάτι που το συγκεκριμένο προϊόν δίνει, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπό. Επίσης, μένει αρκετές ώρες αναλοίωτο στο πρόσωπο. Η πιο ανοιχτή απόχρωσή του είναι ιδανική για όσες έχετε πραγματικά αρκετά λευκό δέρμα.


~Avon - Mega Effects
Πολυσυζητημένη μάσκαρα με πολλές funs, αλλά και haters! Ανήκω στην κατηγορία αυτών που την αγάπησαν. Όσο πιο πολύ "στεγνώνει" η σύνθεσή της από τη χρήση, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα που δίνει στις δικές μου βλεφαρίδες. Κρατάει την καμπύλη, διαχωρίζει και δίνει όσο όγκο πρέπει για καθημερινή χρήση. Με 2 στρώσεις έχετε ένα πιο έντονο εφέ.


~L'oreal - Colour Rich Serum "Freshly Candy"
Ενυδατικό κραγιόν σε ροζ - κοραλί τόνους. Μέτρια διάρκεια (δεν περιμένουμε κάτι τρομερό σε διάρκεια από ένα ενυδατικό κραγιόν) και αρκετά καλή απόδοση χρώματος. Αγαπημένο για πρωινό, ελαφρύ μακιγιάζ.


~Glamorous - Lip & Eye Pencil (No 11)
Το συνδύασα με χείλη σε ουδέτερους τόνους. Πολύ καλή επιλογή για τονίσετε ελαφρά το περίγραμμα των χειλιών σας, ενώ η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σχεδόν με όλες τις nude αποχρώσεις στα χείλη.



~G by Glamorous - Single eyeshadow (No 12)
Έντονο σατινέ χρώμα, που δίνει έντονο εφέ γυαλάδας, χωρίς να περιέχει καθόλου glitter. Μου άρεσε πολύ ως highlighter για το πρόσωπο, αλλά και για την εσωτερική γωνία των ματιών. Διαρκεί πολλές ώρες, δε δείχνει καθόλου υπερβολικό ακόμα και για πρωινό λουκ, ενώ μπορείτε να χτίσετε την έντασή του.


~Lancome - L'absolu Nu
Ένα ενυδατικό ροζ χρωματάκι, ιδανική λύση για πρωί ή για ένα μακιγιάζ με έντονο μακιγιάζ, στο οποίο θέλετε να κρατήσετε ήπιους τόνους στα χείλη σας. Έχει σχεδόν glossy τελείωμα διαρκεί περίπου 2 ώρες στα χείλη με μολύβι από κάτω.


~G by Glamorous - Liquid Eyeliner
Στην κλασική συσκευασία, ένα προϊόν αρκετά καλό για την τιμή του. Πολύ σταθερό, με πλούσιο μαύρο χρώμα, αλλά το πινελάκι του είναι σχετικά σκληρό και δεν έχει λεπτή μύτη, κάτι που το κάνει κατάλληλο μόνο για όσες είναι αρκετά εξοικειωμένες με τη χρήση του eyeliner.


Swatches





About my nails....





Προτίμησα το εφέ του glitter στον παράμεσο με παστέλ αποχρώσεις στα υπόλοιπα νύχια. Για το glitter χρησιμοποίησα περισσότερο:

*Nail Art, No 106
*Lovie Art Nail, No 11
*Lm TAWAIN, No 69

Αγαπημένο μανό σε λιλά-γκρι απόχρωση:

*Amy's, No 18: Εξαιρετική απόδοση χρώματος για "γαλακτερό" χρώμα, μιας και με 2 στρώσεις παίρνετε ακριβώς το χρώμα της συσκευασίας. Η διάρκειά του με ένα καλό top coat φτάνει τις 5-6 μέρες.


Τέλος, ιδιαίτερο προτίμηση δείχνω τελευταία στα προϊόντα που βοηθούν το μανό να στεγνώσει γρηγορότερα. Πολύ καλή δουλειά κάνει το "Nail Spray - Quick Dry" από τη Victoria. Πρακτική συσκευασία, μιας και είναι σπρέι, με πολύ καλό αποτέλεσμα, μια και στεγνώνει άμεσα το μανό, χωρίς να αφήνει το ενοχλητικό τελείωμα με τις φυσαλίδες, όπως συχνά κάνουν παρόμοια προϊόντα. Μείον: το προϊόν επαρκεί για πολύ λίγες χρήσεις, γεγονός που μετριάζεται από την πολύ χαμηλή τιμή του. Το βρίσκετε στα Jumbo.


Τέλος, δε θα μπορούσα να παραλείψω την αγαπημένη μου κατηγορία με τα "άσχετα" με ομορφιά και μακιγιάζ προϊόντα...





Οι αγαπημένες μου γεύσεις καφέ από τη Nescafe. Έντονη γεύση και άρωμα καραμέλας, για τα πρωινά που μια ισχυρή δόση καφέ μας είναι απαραίτητη, ενώ μέσα στη μέρα προτίμησα τον Nescafe crema, συνοδευόμενο με σπιτικό αφρόγαλα από τα χεράκια μου (ναι, βάζω αφρόγαλα στον νες, γιατί απλά μπορώ ΧοΧο)! 


Θα χαρώ να μου πείτε τη γνώμη σας, αν έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω, αλλά και τη δική σας "εμμονή" για τον Σεπτέμβριο!
Φυσικά, μην ξεχνάτε το Giveaway που τρέχει στο blog μου για λίγες μέρες ακόμα!

Σας φιλώ!




12 σχόλια:

  1. Αχ πολλά αγαπημέναααα <3
    Πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές..
    Η μάσκα dalon με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη!

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μάζεψα πολύ υλικό τον Σεπτέμβρη! χιχι
      Χαίρομαι που σου άρεσαν :)
      Η μάσκα φοβερή! Δικαίως αρέσει σε τόσες κοπέλες!

      xx

      Διαγραφή
  2. Το αφρόλουτρο palmolive και τον πράσινο άργιλο,τα χρησιμοποιώ κι εγώ και μου αρέσουν πολύ!!!!!!
    Και το κραγιονάκι Lancome το φορεσα κι εγώ αρκετά αυτό τον μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσα πολλά αγαπημένα. Καφέ δεν πίνω & δεν χρησιμοποιώ ποτέ και πουθενά glitter αλλά ΟΛΑ τα υπόλοιπα λίγο πολύ ή τα έχω δοκιμάσει ή θα ήθελα πολύ! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έγινε πανικός αυτόν τον μήνα! :P Κ εγώ κάπως έτσι είμαι με το glitter, αλλά τελευταία μου έχει γίνει εμμονή στα νύχια! :)

      xx

      Διαγραφή
  4. Το Pantene - Aqualight Shammpoo θέλω κι εγώ να το δοκιμάσω κάποια στιγμή...
    Πολύ ωραία πάντως όλα!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/10/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις, αξίζει! Θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας τη γνώμη σου, όταν το δοκιμάσεις :)
      Χαίρομαι που σου άρεσε το post, Μαρία μου!

      xx

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο πόστ!Την μάσκα με τον άργυλο από που την πήρες?

    http://love4glam3.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ :) Τη συγκεκριμένη μου την έστειλε η εταιρία, αλλά μπορείς να τη βρεις σε Hondos Center και σε κάποια super market.

      xx

      Διαγραφή