Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

It's a Review! Collagen Pro Active ~ by Collagen Power






Υγεία & Ομορφιά.

Το κολλαγόνο αποτελεί ένα εκ των βασικότερων συστατικών του ανθρώπινου οργανισμού που συντελούν στη διατήρησή τους. Δρώντας παράλληλα τόσο στην υγεία του οργανισμού όσο και στην εξωτερική μας εμφάνιση, γίνεται απαραίτητη η ενίσχυση των επιπέδων του στον οργανισμό, ιδίως μετά την ηλικία των 25 ετών, όποτε και αρχίζουν εκ φύσεως να μειώνονται.



Περιπτώσεις, στις οποίες συνίσταται η χρήση του:


  • αρθριτικά προβλήματα
  • αναζωογόνηση και ανανέωση επιδερμίδας (μείωση ρυτίδων) / αντιγήρανση
  • τριχόπτωση και αδύναμα μαλλιά
  • αδύναμα νύχια
  • συστηματική άσκηση ( για την αναπλήρωση και ανάπλαση του μυϊκού ιστού)
  • υπέρβαρα άτομα / άτομα που κάνουν καθιστική ζωή
  • δίαιτα (αυξάνει τον μεταβολισμό)
  • κυτταρίτιδα
  • δυσκοιλιότητα
  • κλιμακτήριος / εμμηνόπαυση
  • σε καπνιστές (το κάπνισμα καταστρέφει το κολλαγόνο του οργανισμού και αλλοιώνει το δέρμα)


Οι χρήσεις του είναι πολλές, λοιπόν, και σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να διευκρινίσω κάποιες λανθασμένες απόψεις που κυκλοφορούν σχετικά με τέτοιου είδους διατροφικά συμπληρώματα:

Δεν προωθείται ως υποκατάστατο τροφής ή μέρος της, αλλά ως ένα συμπλήρωμα της καθημερινής μας διατροφής. Επίσης, η λήψη του δεν αφορά μόνο τις μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς μετά τα 22 έτη η χρήση του δρα ευεργητικά σε κάθε οργανισμό, ενώ σε περιπτώσεις ατόμων που ασκούνται συστηματικά μπορεί να ληφθεί και από την ηλικία των 16 ετών. Τέλος, είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε γυναίκες, αλλά και σε άντρες ανεξαιρέτως.  Επίσης, η προέλευσή του δεν είναι από ψάρια ή βοοειδή, αλλά από χοίρους, κάτι που σημαίνει πως λόγω συμβατότητας με το ανθρώπινο DNA, εξασφαλίζεται η μέγιστη απορρόφησή του από τον οργανισμό. 

Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο της Collagen Power έρχεται σε συσκευασία των 500 ml και κυκλοφορεί στις γεύσεις λεμόνι ~ φράουλα. Ενδείκνυται η λήψη 20 ml / μέρα, κατά προτίμηση μισή έως μία ώρα πριν τον ύπνο. Ιδανικά, πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη απορρόφησή του. Μπορεί να ληφθεί σκέτο ή να διαλυθεί σε νερό ή χυμό.



Η προσωπική μου εμπειρία με το Collagen Pro Active:


Η υφή, το χρώμα και η παχύρρευστη σύστασή του βρίσκω πως θυμίζει αρκετά το μέλι. Η γεύση φράουλα που δοκίμασα, μου φάνηκε πολύ γλυκιά και προσωπικά προτιμούσα να διαλύω το προϊόν σε χυμό πορτοκάλι, καθώς το αποτέλεσμα θύμιζε πολύ ανάμικτο χυμό γευστικά. Για κάτι λιγότερο από μήνα, λοιπόν, ήταν η αγαπημένη βραδινή συνήθεια δική μου, αλλά και της μαμάς μου!

Παρατήρησα πως σε αυτό διάστημα μειώθηκε κατά πολύ η απώλεια μαλλιών που ταλαιπωρεί πολλές από εμάς σε κάθε αλλαγή εποχής, ενώ παράλληλα τα μαλλιά μου έγιναν πιο λαμπερά. Επίσης, είδα πως τα νύχια μου ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, μιας και ενώ είναι αρκετά σκληρά και μακραίνουν εύκολα, συχνά ξεφλουδίζουν μικρά κομμάτια της επιφάνειάς τους στις άκρες, κάτι που σίγουρα μπορώ να πω ότι δε συνέβη το τελευταίο διάστημα. Τέλος, παρατήρησα και μικρή βελτίωση στο θέμα της ακμής που με ταλαιπωρεί κατά τις δύσκολες μέρες. Για μένα, λοιπό, το προϊόν αυτό δούλεψε και σίγουρα θα φροντίσω να προμηθευτώ ξανά!


Το βρίσκετε στα φαρμακεία, αλλά και στο e-shop της Collagen Power στην τιμή των 50 ευρώ.



Βρείτε περισσότερες πληροφορίες:





Ευχαριστώ την εταιρία για την αποστολή του προϊόντος.



2 σχόλια:

  1. Καλή ιδέα να το αναμίξεις με χυμό πορτοκάλι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yeap ;)
      Αναφέρει και πάνω στη συσκευασία πως μπορείς να το αναμείξεις με χυμό και ειδικά ο συνδυασμός με πορτοκάλια του πάει πολύ!

      xx

      Διαγραφή