Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

It's a Review! Products by grandpharmacy.gr (Avene, Caudalie, Frezyderm, Cera di Cupra)






On-line φαρμακεία: Όποιο φαρμακευτικό προϊόν θελήσετε, έρχεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στην πόρτα σας!

Οι αγορές μέσω on-line φαρμακείων το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα αυξημένες κάτι που οφείλεται κυρίως σε δύο λόγους: α)εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία προϊόντων και brands και β)πολύ οικονομικότερες τιμές από τα συμβατικά φαρμακεία. Έτσι, λοιπόν, μιας και πλέον στα φαρμακεία μπορούμε να βρούμε πλήθος προϊόντων καλλυντικής περιποίησης και ομορφιές, κατάλληλα για κάθε είδους εξειδικευμένη ανάγκη της κάθε γυναίκας, οι αγορές φαρμακευτικών προϊόντων είναι για τις περισσότερες από εμάς αγαπημένη συνήθεια!

Μια πολύ καλή επιλογή για όσες ενδιαφέρονται για αναζήτηση καινούριων φαρμακευτικών προϊόντων είναι το www.grandpharmacy.gr. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από είδη προσωπικής περιποίηση, καλλυντικής φροντίδας, αδυνατίσματος, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, αλλά και βιολογικά προϊόντα. 


Οι υπεύθυνοι του on-line φαρμακείου μου απέστειλαν ορισμένα προϊόντα, για τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου:


Cera di Cupra - Hand Cream
Ένα πολυσυζητημένο προϊόν που χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω, μιας και το έβλεπα εδώ και καιρό στις λίστες των αγαπημένων προϊόντων των beauty bloggers και, όπως αποδείχθηκε και για μένα, καθόλου αδίκως! Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας τα χέρια σας πραγματικά βελούδινα. Η μυρωδιά του είναι αρκετά ήπια και θυμίζει κλασική κρέμα χεριών ενώ απορροφάται σε 1-2 λεπτά πλήρως. Επίσης, με βοήθησε στην αποφυγή σκασίματος κατά την εποχή που εμφανίζονται τα πρώτα κρύα. Σίγουρα πρόκειται για ένα προϊόν που θα τιμήσω ξανά.


Avene - Cleanance (Cleansing Water)
Ένα προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου που με άφησε αρκετά ικανοποιημένη. Είναι ακριβώς σαν νεράκι, άοσμο, με πολύ ελαφριά σύνθεση που δε βαραίνει το πρόσωπο. Αφαιρεί πολύ ικανοποιητικά το μακιγιάζ, ακόμα και των ματιών, απομακρύνοντας εύκολα τη μάσκαρα. Ωστόσο, δε θα το συνιστούσα για αφαίρεση αδιάβροχων προϊόντων, κάτι που δεν ισχυρίζεται έτσι κι αλλιώς η Avene. Το βρίσκω πολύ καλή επιλογή για το καθημερινό ντεμακιγιάζ, μιας και δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, αλλά και στα μάτια. Είναι κατάλληλο για λιπαρά δέρματα και έχει συγχρόνως αντιακνεϊκή δράση.


Frezyderm - Neck Contour
Μια κρέμα που πραγματικά με εντυπωσίασε για τη φιλοσοφία της, μιας και ενδείκνυται για εφαρμογή στην περιοχή του λαιμού, υποσχόμενη πως καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτής της περιοχής, που όλες γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να παραμελούμε τη φροντίδα της, μιας και η κατάστασή της είναι ενδεικτική της ηλικίας μας. Έχει ένα όμορφο λουλουδάτο άρωμα, ελαφριά υφή και ροζ χρώμα, ενώ απορροφάται πραγματικά άμεσα από το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλο το πρόσωπο, ενώ είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.



Caudalie - Vinosource (Dry Skin)
Ενυδατική κρέμα προσώπου κατάλληλη για αναδόμηση του δέρματος. Απευθύνεται σε ξηρά δέρματα και δεν περιέχει parabens. Δεν είναι καθόλου βαριά, παρότι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και δεν αργεί να απορροφηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της είτε κάτω από τον αντίστοιχο ορό της ίδιας σειράς από τη Caudalie για πιο εντατικά αποτελέσματα. Επίσης, κάθεται αξιοπρεπέστατα κάτω από το foundations, χωρίς να βγάζει γυαλάδα κατά τη διάρκεια της μέρας και τέλος, λάτρεψα την εξαίσια και άκρως θηλυκή μυρωδιά της! 



Caudalie - Vinosaurce (Very Dry Skin)
Μια ενυδατική κρέμα ακριβώς της ίδια λογικής με την προηγούμενη, με τη διαφορά πως αυτή απευθύνεται σε πολύ ξηρά δέρματα. Έχει βαρύτερη σύσταση και υφή από την προηγούμενη, ενώ χρειάζεται λίγη παραπάνω ώρα, ώστε να απορροφηθεί. Δεν είναι η ιδανικότερη επιλογή για το δικό μου μικτό δέρμα και έτσι προτίμηση να την τεστάρω ως κρέμα νυχτός και με άφησε αρκετά ικανοποιημένη, ενώ έχει και αυτή την ίδια όμορφη μυρωδιά. 


Περισσότερες πληροφορίες για το Granpharmacy:

~Επίσημο site & e-shop: www.grandpharmacy.gr
~Η σελίδα τους στο facebok: www.facebook.com/GrandPharmacyGR



*Κάποια από τα προϊόντα είναι σε μικρές δοκιμαστικές συσκευασίες και ένα από αυτά σε μορφή δείγματος (ακριβώς, όπως φαίνονται στη φωτογραφία), οπότε σας μεταφέρω τις πρώτες εντυπώσεις μου και την εικόνα που πρόλαβα να σχηματίσω για τα συγκεκριμένα.



Θα χαρώ να μάθω και τη δική σας γνώμη για ό,τι από τα παραπάνω έχετε δοκιμάσει ή και την εμπειρία σας από κάποια πιθανή παραγγελία σας στο Grandpharmacy.
Σας φιλώ!


Ευχαριστώ θερμά το grandpharmacy.gr για την αποστολή των προϊόντων.


10 σχόλια:

  1. Έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη κρέμα χεριών και είναι υπέροχη!
    Μυρίζει πολύ ωραία,απορροφάται αμέσως και κυρίως ενυδατώνει τέλεια τα χέρια :)
    Θα την ευχαριστηθείς σίγουρα(εγώ έχω ήδη αγοράσει 2η συσκευασία).

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύα μου, συμφωνώ απόλυτα! Ήδη σκέφτομαι να πάρω δεύτερη συσκευασία και για την τσάντα μου τώρα τον χειμώνα ;)

      xx

      Διαγραφή
  2. Οτι πρέπει μου φαίνεται η κρεμούλα για τα χέρια τώρα το χειμώνα! Θα τη κοιτάξω να την αγοράσω σύντομα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πολύ καλή επιλογή γι 'αυτή την εποχή! Χαίρομαι που σου άρεσε!

      xx

      Διαγραφή
  3. Οπωσδήποτε θα δοκιμάσω την κρέμα Cera di Cupra..Άκρως κατατοπιστικό το review σου..Μόλις απέκτησες μία νέα fan.. <3 Είμαι η Σία από beautylosophy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Σία μου :) Μόλις έγινα κ εγώ μέλος στο blog σου! Θα χαρώ να μάθω και τις δικές σου εντυπώσεις, όταν τη δοκιμάσεις :)

      xx

      Διαγραφή
  4. Εγω εχω την παλια εκδοση της κρεμας για τα χερια! μου αρεσει πολυ η παλια!αλλα θα εδινα μια ευκαιρια και στην καινουρια τωρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά η σύσταση θα είναι ίδια, αλλά μιλάμε για εξαιρετικό προϊόν πάντα :)

      xx

      Διαγραφή
  5. ERWTEYTIKA thn krema xeriwn cera di cupra!!!polu wraio kai analutiko post!
    an thes mporeis n pareaseis mia volta apo to blog mas tha xaroume polu na gineis melos ths pareas mas!
    http://cherry2blossom.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που άρεσε και σε σένα :)
      Φυσικά και θα τσεκάρω το blog σας και θα γίνω μέλος!

      xx

      Διαγραφή