Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

It's a Review! Προϊόντα από τη Lierac.








Lierac. Μια γαλλική μάρκα κοσμετολογίας που έκανε την εμφάνισή της το 1975 και εδώ 38 χρονιά παρουσιάζει στο κοινό που αγκαλιάζει τα προϊόντα της εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά για κάθε είδους δερματικό πρόβλημα, πάντα βασισμένα σε φυτικά συστατικά και εναρμονισμένα με τη φιλοσοφία αγάπης στο περιβάλλον.

Στη Lierac μπορείτε να βρείτε προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, είδη μακιγιάζ, σειρά αντηλιακής προστασίας, ανδρική σειρά, αλλά και μια ευρεία γκάμα αντιγηραντικών προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το άκρως λεπτομερές και βοηθητικό site www.lierac.gr.

Πριν αρκετό διάστημα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ορισμένα από τα προϊόντα της, για τα οποία και θα σας μεταφέρω την άποψή μου:









Phytobaume Volume Conditioner






Conditioner μαλλιών, κατάλληλο για λεπτή τρίχα που προσφέρει όγκο. Έχει ελαφριά σύνθεση και δε βαραίνει τα μαλλιά, κάτι που που αναζητώ στο conditioner που χρησιμοποιώ για συχνό λούσιμο. Το άρωμά του είναι πολύ ήπιο και ευχάριστο και μου άρεσε πολύ το γεγονός πως δε χρειάζεται καθόλου χρόνο αναμονής, ώστε να δράσει και μπορείτε να το ξεβγάλετε αμέσως μετά την εφαρμογή. 




Phytovolume Shampoo




Σαμπουάν μαλλιών, επίσης κατάλληλο για λεπτή τρίχα που ενισχύει τον όγκο. Καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, ακόμα και από το πρώτο χέρι, ενώ όντως τους δίνει όγκο. Ξεβγάζεται πολύ εύκολα και παρότι είναι φυτικό σαμπουάν, δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα για να κάνει τον επιθυμητό αφρό, ώστε να λουστείτε. 




Μπορείτε να βρείτε εδώ ένα ακόμη review και για άλλα προϊόντα της Phyto.




Hydra-Body Lait





Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με γάλα αμυγδάλου, litchi και coco vanille. Μυρίζει υπέροχα, απορροφάται κατευθείαν από το δέρμα και το αφήνει πραγματικά βελούδινο! Μια υπέροχη πολυτελής αίσθηση που μπορείτε να έχετε και σε μια πιο ολοκληρωμένη εκδοχή, μιας και κυκλοφορεί και το αντίστοιχο scrub σώματος. 



Huile  Sensorielle




Ένα πολυχρηστικό λαδάκι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Πρόκειται για ένα ξηρό λάδι, κάτι που σημαίνει πως απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Παρόλα αυτά, επειδή έχω μικτή επιδερμίδα, απέφυγα να το χρησιμοποιήσω στο πρόσωπο και το δοκίμασα αρχικά στο σώμα, όπου και μου χάρισε ενυδάτωση και όμορφα άρωμα, αλλά και στα μαλλιά, χρήση για την οποία το λάτρεψα! Απλώνω μετά από κάθε λούσιμο μια μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μου και στη συνέχεια μπορώ να χτενίσω ευκολότερα, αλλά και δω τη διαφορά στην ενυδάτωση της τρίχας. Η μυρωδιά του μου θυμίζει περισσότερο εσπεριδοειδή, παρότι έχει βάση λουλουδιών, μιας και βασίζεται σε άνθη καμέλιας, γαρδένιας και για γιασεμιού. Τέλος, αν αναμειχθεί με νερό γαλακτωματοποιείται και μπορείτε έτσι να το εφαρμόσετε στο σώμα σας, αλλά και να το προσθέσετε στο νερό της μπανιέρας σας για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Το αισθησιακό και θηλυκό του άρωμα μπορείτε να το βρείτε και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς "Les Sensorielles" που μπορείτε να δείτε εδώ





Επίσης, δοκίμασα και σε μορφή δείγματος ορισμένα ακόμα προϊόντα:







Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπετε:


  • Comfort Peel: Μια κρέμα που προσφέρει αποτέλεσμα peeling, δηλαδή απολεπίζει το δέρμα (χωρίς τη χρήση προϊόντων που "γδέρνουν"¨την επιδερμίδα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά από συνεδρίες peeiling, ώστε να ενισχύσει τη διατήρηση του αποτελέσματος.

  • Hydra-Chrono + Serum: Ένας ορός προσώπου σε μορφή sorbet, που τον αισθάνεστε σαν τζελ στο δέρμα σας. Έχει μια υπέροχη δροσερή μυρωδιά και παρά την ελαφριά σύνθεσή του, ενυδατώνει σε βάθος. Τέλος, περιέχει διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος.

  • Masque Eclat: Μάσκα λάμψης με βιταμίνες και κίτρινη άργιλο που υπόσχεται εφέ lifting. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

  • Hydra-Chrono + Teinte: Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα προσώπου με χρώμα. Είναι εμπλουτισμένη με τριαντάφυλλο, μανόλια και ylang ylang και δίνει πολύ ελαφριά κάλυψη στο πρόσωπο. Το τελείωμά της είναι ματ και κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, dore και sable.

  • Prescription: Μια ελαφριά ενυδατική κρέμα που δρα ενάντια στις ατέλειες και δίνει ματ εφέ στο πρόσωπο. Δεν παρατήρησα κάποια διαφορά κατά τη χρήση του, ενώ δεν απορροφούνταν από το δέρμα μου.





Soin de Teint - Fluide Lissant Mat




Πρόκειται για ένα λεπτόρρευστο foundation, με ελαφριά υφή. Η κάλυψή του είναι ελαφριά προς μέτρια και το τελείωμά του είναι απολύτως ματ. Δουλεύεται πολύ εύκολα στο πρόσωπο, αλλά χρειάζεται γρήγορες κινήσεις, μιας και στεγνώνει εύκολα.  Έχει αντιγηραντική δράση, μιας και περιέχει υαλουρονικό οξύ, ενώ διαθέτει και SPF 15. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, sable και dore.  




Βρείτε τα προϊόντα της Lierac, αλλά και περισσότερες πληροφορίες:




Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Θα χαρώ να διαβάσω στα σχόλια τις δικές σας εντυπώσεις.

Σας φιλώ! 



*Οι φωτογραφίες των full size προϊόντων προέρχονται από τα site www.phyto-paris.gr & www.lierac.gr.
**Ευχαριστώ θερμά τη Lierac για την αποστολή των προϊόντων.



4 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά έχεις κάνει μια πολύ ωραία παρουσίαση των προϊόντων!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα και χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση! Εύχομαι να δοκιμάσεις κάποιο μελλοντικά και να διαπιστώσεις και μόνη σου πόσο αξιόλογα είναι :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, αλλά φαίνονται όλα πολύ ποιοτικά και προσεγμένα <3
    Ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Λίλα! Χαίρομαι που σου άρεσε το review και, ναι, πραγματικά πρόκειται για πολύ ικανοποιητικά και ποιοτικά προϊόντα :)

      Διαγραφή