Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

~ It's a Review! Προϊόντα Jean Iver, Eylure & Elegant Touch ~









Την Jean Iver οι περισσότερες από εμάς την έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει για την καταπληκτική της λακ, αγαπημένη επιλογή για πολλές και σταθερή επιλογή για όσες φροντίζουν τα μαλλιά τους και επιθυμούν διάρκεια στο χτένισμά τους. Επαγγελματική σειρά προϊόντων μαλλιών για κομμωτήρια, που όμως, κυκλοφορούν στην ευρεία αγορά και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Ανήκει στην εταιρία Aromca Cosmetics, η οποία διακινεί και άλλα γνωστά barnds, όπως η Erre Due, η Artdeco, αλλά και προϊόντα διεθνών οίκων, όπως Lanvin, Burberry, Jimmy Choo  κ.ά.


Πριν αρκετούς μήνες κατόπιν επικοινωνίας μας με την επίσημη σελίδα της Jean Iver στο facebook, οι υπεύθυνοι μου απέστειλαν ορισμένα προϊόντα τους, ώστε να τα δοκιμάσω και να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου:




Jean Iver - Hair Spray (Extra Hold)

πηγή εικόνας: εδώ





Μια λακ που αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή μου, όταν θέλω διάρκεια και άψογο αποτέλεσμα στο χτένισμά μου. Παρέχει δυνατό κράτημα, λειτουργεί εκπληκτικά στις μπούκλες και να σημειώσω εδώ πως τα δικά μου μακριά, ολόισια και με λεπτή τρίχα μαλλιά δύσκολα κρατούν χτένισμα για αρκετές ώρες, και η συγκεκριμένη λακ μου προσφέρει κράτημα όλη την ημέρα. 














Eylure - Katy Parry Lashes,  "Oh Honey"



πηγή εικόνας: εδώ
Από τις διασημότερες μάρκες ψεύτικων βλεφαρίδων και χάρηκα ιδιαίτερα που μου δόθηκε η ευκαιρία να τη δοκιμάσω. Παρότι δε φοράω γενικότερα ψεύτικες βλεφαρίδες, οι συγκεκριμένες ήταν πολύ άνετες στην εφαρμογή τους και δε με δυσκόλεψαν καθόλου. Το αποτέλεσμά τους είναι πολύ εντυπωσιακό δίνοντας κυρίως όγκο, αλλά και μήκος, με ιδιαίτερη έμφαση στις εξωτερικές γωνίες, προσφέροντας το πολυπόθητο για τις περισσότερες από εμάς "γατίσιο" αποτέλεσμα. Έρχονται σε συσκευασία με μια πολύ καλής ποιότητας κόλλα, με πρακτικό απλικατέρ που κάνει εύκολη την εφαρμογή και εξασφαλίζει την απόλυτη διάρκεια και σταθερότητα στο αποτέλεσμα. Τέλος, καθαρίζονται πολύ εύκολα με ντεμακιγιάζ ματιών. 







Elegant Touch - Envy Wraps, "Leopard Pinks"

πηγή εικόνας: εδώ


Αυτόκολλητες ταινίες νυχιών που εφαρμόζονται σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, δίνοντας το εφέ ενός περιποιημένου μανικιούρ εύκολα και με πολύ χαμηλό κόστος από το σπίτι μας. Όμορφα σχέδια σε ροζ-μωβ τόνους που χρησιμοποίησα αρκετά και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

πηγή εικόνας: εδώ
Σ'αυτό το σημείο να τονίσω πως ακολούθησα πιστά τις οδηγίες χρήσεις, αλλά παρακολούθησα και τα βίντεο με τις οδηγίες εφαρμογής και αφαίρεσης που μπορείτε να βρείτε στο You Tube και πραγματικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα κατά τη χρήση τους και, επειδή ακούσει αντικρουόμενα σχόλια γι'αυτό το προϊόν, θεωρώ πως οι αρνητικές κριτικές οφείλονται σε λανθασμένη εφαρμογή. Σε εμένα έστρωσαν όμορφα, κράτησαν έως και μια βδομάδα με άψογο αποτέλεσμα και έφυγαν πολύ εύκολα χωρίς να προκαλέσουν καμιά ζημιά στο νύχι. Σίγουρα θα τις αναζητήσω ξανά!




Τέλος, έλαβα και ένα κιτ από την Elegantt Touch, επίσης, με τεχνητά νύχια σε κόκκινο χρώμα, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και θα σας αναφέρω την άποψή μου μελλοντικά.


Links επικοινωνίας:

Θα χαρώ πολύ να μάθω τις δικές εντυπώσεις για τα προϊόντα, αλλά και την εμπειρία σας μ'αυτά στην περίπτωση που τα έχετε δοκιμάσει!
 
Σας φιλώ!


Ευχαριστώ θερμά τη σελίδα της Jean Iver στο facebook για την επικοινωνία και την αποστολή των προϊόντων.


6 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο review, θελω να δοκιμασω πολυ τις αυτοκολλητες ταινιες για τα νυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Να μας πεις τη γνώμη σου, όταν τις δοκιμάσεις :)

      xx

      Διαγραφή
  2. δεν εχω δοκιμάσει κάποιο προιον τους θα ηθελα πολύ όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! Αν δοκιμάσεις κάτι, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου :)

      xx

      Διαγραφή
  3. εχω δοκιμασει την λακ και εμεινα αρκετα ικανοποιημενη!!!κραταει ακομα και το πιο μικρο τσουλουφακι στην θεση του χωρις να το κοκκαλωνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε κ σένα! Κ μένα είναι η αγαπημένη μου στα σταθερό κράτημα :)

      Διαγραφή