Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

It's a Review! Επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών από την Kyana (Vol. 2)







Η Kyana Hellas Α.Ε. είναι μια ελληνική εταιρία διακίνησης επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης και styling μαλλιών, αλλά και ειδών κομμωτηρίου. Έχοντας αναφερθεί ξανά στην εταιρία σε παλαιότερο review έχω συμπεριλάβει σε εκείνη την ανάρτηση όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη φιλοσοφία, τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρίας που μπορείτε να βρείτε εδώ

Έχοντας, λοιπόν, δοκιμάσει ήδη προϊόντα της Kyana γνώριζα το επαγγελματικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα που αφήνουν στα μαλλιά και με χαροποίησε ιδιαίτερα η δυνατότητα να δοκιμάσω μερικά ακόμα προϊόντα της και να σας μεταφέρω την άποψή μου γι'αυτά, όταν η έλαβα ένα δεύτερο πακέτο από την εταιρία. Bonus: Τα προϊόντα συνόδευε ένα πρακτικότατο ημερολόγιο για το 2014 σε μορφή σπιράλ που λάτρεψα και δύο βραχιολάκια από καουτσούκ σε νέον χρώματα, με την επίδειξη των οποίων οι πελάτες της εταιρίας κερδίζουν έως και 20% έκπτωση σε αγορές τους. Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως η Kyana είναι μια εταιρία που προσφέρει επαγγελματικά είδη σε πολύ προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντάς μας εύκολα ακόμα και από το σπίτι μας επαγγελματική περιποίηση και άψογο αποτέλεσμα, ακριβώς σαν να βγήκαμε μόλις από το κομμωτήριό μας!

Ας περάσουμε, όμως, στις εντυπώσεις που μου άφησαν τα προϊόντα που δοκίμασα:




Evo Zen - Σαμπουάν Αναδόμησης "Repair Now!"



Ένα σαμπουάν που κάνει από το πρώτο κιόλας λούσιμο υπέροχο αφρό, αφήνοντας την εντύπωση πως καθαρίζει εξαιρετικά τα μαλλιά. Παρότι υπόσχεται αναδόμηση της τρίχας, δεν μπόρεσα να εξακριβώσω, εάν το πετυχαίνει, μιας και τα δικά μου μαλλιά δεν τη χρειάζονται, αλλά σίγουρα μπορώ να πω πως βοηθά ιδιαίτερα με τη ρύθμιση της λιπαρότητας, κάτι το οποίο χρειάζεται η δική μου τρίχα. Να σημειωθεί, επίσης, πως δεν περιέχει parabens. Τέλος, αυτό που με κέρδισε πιο πολύ από όλα σ'αυτό το προϊόν είναι η υπέροχη μυρωδιά του, την οποία δεν μπορώ να περιγράψω, αλλά θα πω μόνο πως θυμίζει την αίσθηση επαγγελματικής περιποίησης με ακριβά προϊόντα σε κομμωτήριο. Εξαιρετικό προϊόν που σίγουρα θα αναζητήσω μελλοντικά.



Kyana Professional, Salon Series - Conditioner Raspberry



Μαλακτική κρέμα μαλλιών με βατόμουρο. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, περιέχει βιταμίνες Α, Ε, F και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από την ατμοσφαιρική ρύπανση, χαρακτηριστικά που πρώτη φορά εντοπίζω σε τέτοιου είδους προϊόν και πραγματικά με εντυπωσίασαν. Έχει μια έντονη φρουτένια μυρωδιά, έχει πολύ ανάλαφρη υφή και ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει καθόλου. Το μόνο μείον που παρατήρησα είναι πως λόγω της πολύ ρευστής υφής της χρειαζόταν μεγάλη ποσότητα για καλύψω τις άκρες μου, αν και δεν είμαι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς έχω αρκετά μακριά μαλλιά.




Kyana Natural, Herboria Max - Anti Frizz Spray
 


Ένα σπρέι μαλλιών που υπόσχεται όγκο στις ρίζες, προστασία από το φριζάρισμα και γρηγόροτερο στέγνωμα με το πιστολάκι και, ναι, κάνει όλα τα παραπάνω! Το ψεκάζετε σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο (χωρίς να ξεβγάλετε) και τα κάνει απαλά, βοηθώντας ιδιαίτερα στα χτένισμα και πραγματικά μειώνει τον χρόνο αναμονής για το στέγνωμα. Περιέχει εκχύλισμα μπαμπού και έχει μια ανάλαφρη μυρωδιά που θυμίζει λεμόνι. Πολυχρηστικό προϊόν και άκρως αποτελεσματικό.





  Kyana Natural, Herboria Max - Serum Μεταξιού



Το αγαπημένο μου προϊόν της εταιρίας από όσα έχω δοκιμάσει και αυτό τα λέει όλα! Ο συγκεκριμένος ορός με εκχυλίσματα κίτρου είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε, εάν έχετε μαλλιά με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες. Τον χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο σε βρεγμένα, αλλά και σε στεγνά μαλλιά, για να τα χτενίσω ευκολότερα, για να τα ενυδατώσω ή για να αναζωογονήσω τις άκρες μετά το styling. Δίνει πάντα εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Έρχεται σε μια πολύ όμορφη γυάλινη και πολυτελή συσκευασία με πρακτική αντλία, ώστε να βγαίνει η επιθυμητή ποσότητα και περιέχει 50 ml, ποσότητα που θα σας κρατήσει πραγματικά για πολύ καιρό, μιας  και χρειάζεστε την απειροελάχιστη για κάθε εφαρμογή. Η μυρωδιά του θυμίζει έντονα πορτοκάλι και μένει για αρκετή ώρα στα μαλλιά. Τι άλλο χρειάζεται για να το λατρέψω;



Kyana Natural,  Herboria Max - Lac



Οικολογική λακ, χωρίς προωθητικά αέρια, ιδανική λύση για όσες αναζητούν ένα προϊόν για κράτημα χωρίς τα βλαβερά συστατικά που συνήθως εμπεριέχουν τέτοιου τύπου προϊόντα. Προσφέρει ήπιο κράτημα, μέσω του οδοντιατρικού οινοπνεύματος που περιέχει και φεύγει απλώς και μόνο με το βούρτσισμα. Τέλος, λόγω της έλλειψης προωθητικού αερίου χρειάζεται προσοχή στο να ψεκαστεί από απόσταση, ώστε να διανεμηθεί το προϊόν  ομοιόμορφα. Στα θετικά να σημειωθεί, επίσης, πως έχει μια πολύ ήπια ευχάριστη οσμή που δε θυμίζει σε τίποτα την έντονα "χημική"  μυρωδιά των συμβατικών λακ.


Βρείτε την Kyana: 


Όσες έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Kyana θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας.
Σας φιλώ!


10 σχόλια:

  1. ta exw dokimasei ki egw,,emeina poli eyxaristimenh, to serum ontos latremeno. perna na deis kai to diko mou review an thes...filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που άρεσαν και σε σένα :) Φυσικά και θα τσεκάρω κ το δικό σου post!

      xx

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν από Kyana αλλά είμαι περίεργη για τη λακ αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι ιδιαίτερο και αξιόλογο προϊόν! Εύχομαι να τη δοκιμάσεις :)

      xx

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα,
    Ως μέρος του μεταπτυχιακού μου έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο για την αγορά ρούχων μέσω του διαδικτύου. Θα με βοηθούσες πολύ αν το απαντούσες κι εσύ.
    Ευχαριστώ πολύ
    Chadlen

    https://docs.google.com/forms/d/1JfkFh7MlRR1sRQ5Wl8meF-7RrTjfrdTElMoMqi2Qd3o/viewform

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      Φυσικά και θα συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο και εύχομαι τα καλύτερο με το μεταπτυχιακό σου!

      xx

      Διαγραφή
  4. fainontai poli wraia proionta!!!
    eimai prwti fora sto blog soy!poli kali douleia!
    elpizw na se dw suntoma kai sto diko m!

    keep in touch!

    vicky

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσει η δουλειά :) Είμαι ήδη φαν του blog σου! :D

      χχ

      Διαγραφή
  5. φαίνονται ωραία προιόντα, με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω το serum μεταξιού.
    http://www.justd.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι πολύ αξιόλογα και εύχομαι το serum να σου αρέσει όσο κ εμένα :)

      xx

      Διαγραφή