Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Άνοιξη 2014 - Αγαπημένα προϊόντα ~ My Spring Loves!








Αν και ο καιρός θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο και όχι καλοκαιράκι, ο Ιούνιος είναι γεγονός και, μιας και τους προηγούμενους μήνες το πρόγραμμα μου δε μου επέτρεπε να είμαι συνεπής στις αναρτήσεις με τα αγαπημένα προϊόντα του κάθε μήνα, σκέφτηκα να κάνω ένα συγκεντρωτικό post που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες αγάπες των τριών προηγούμενων μηνών για τον χώρο της ομορφιάς - και όχι μόνο!

Ας ξεκινήσουμε...




Προϊόντα μαλλιών




~ Marrakesh - Original Shampoo
Σαμπουάν με έλαιο argan και κανναβέλαιο, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Μυρίζει κάτι ανάμεσα σε καραμέλα και λιωμένη ζάχαρη (αγαπώ απλά) και κάνει ήπιο αφρό, καθότι απαλλαγμένο από χημικές ουσίες που προκαλούν έντονο αφρό. Καθαρίζει ικανοποιητικά με δύο λουσίματα, αφήνει όμορφο άρωμα και ενυδατώνει την τρίχα. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σε αναλυτικό review μου εδώ.

~ Elvive - Fibralogy Shampoo
Ένα drugstore σαμπουάν, από τη νέα σειρά Fibralogy της Elvive για ενίσχυση της πυκνότητας της τρίχας και όγκο, την οποία και έχω λατρέψει και σας ετοιμάζω γι'αυτή αναλυτικό ολοκληρωμένο review. Μυρίζει καθαριότητα και κομμωτήριο (ω, ναι!), χρειάζεται η απειροελάχιστη ποσότητα για τα δικά μου αρκετά μακριά μαλλιά και δίνει ακόμα και από το πρώτο πέρασμα την αίσθηση πως αφήνει τα μαλλιά καθαρά. 

~ Jean Iver - Hair Spray (Extra Hold)
Σας έχω μιλήσει ξανά, μιας και είναι ίσως η αγαπημένη μου λακ ever. Δίνει σταθερό κράτημα, δε δίνει το εφέ των "κοκαλωμένων" μαλλιών και δεν αφήνει την αίσθηση πως τα μαλλιά είναι βρώμικα μετά τη χρήση της.

~ Beauty Hair Salon - Σίδερο για μπούκλες
Ανάλαφρα σπαστά μαλλιά ίσον = άνοιξη για μένα, και ένα τέτοιο εργαλείο ήταν ό,τι έπρεπε! Θερμαίνεται κατευθείαν και είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε 2-3 λεπτά, έχει το ιδανικό πάχος για ανάλαφρες μπούκλες, εάν έχετε μακριά μαλλιά και δίνει αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 2 μέρες μετά στα δικά μου ολόισια μαλλιά, στα οποία έως τώρα οι μπούκλες κρατούσαν μόνο μερικές ώρες. Το καλύτερο; Στοιχίζει μόνο 10 ευρώ και το βρίσκετε στα Jumbo (δηλώνω ευθέως πως "έκλεψα", μιας και το είδα πρώτη στο κανάλι Olini1989 (μπορείτε να δείτε εδώ βίντεο για το πως η Αν.νι το χρησιμοποιεί).





Προϊόντα μακιγιάζ



~ Garnier - BB Cream για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες (in light/claire)
Σταθερή αξία για μένα, μιας και προτιμώ τις bb creams, όταν ζεσταίνει ο καιρός, στα πρωινά λουκ. Ελαφριά κάλυψη, ματ αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς πούδρα και μαζί με λίγο ρουζ και μάσκαρα δίνει ένα όμορφο, ελαφρύ αποτέλεσμα ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις.

~ Beauty Line Cismetics - Compact Blush (No 001)
Ένα γήινο χρώμα, που χρησιμοποίησα για κοψίματα. Αρχικά δεν το είχα συμπαθήσει, μιας και έχει ελαφριά χρωματική απόδοση και είχα συνηθίσει σε πιο έντονα bronzers, αλλά πλέον δε λείπει από κανένα μακιγιάζ μου. Μπορείτε να χτίσετε την ένταση και έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, εάν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη. Απλώνεται όμορφα, διαρκεί και τέλος έχει ευχάριστη μυρωδιά που περαπέμπει σε κάτι ενδιάμεσο από βανίλια και σοκολάτα.

~Oriflame - Gloss Berries (in "blueberry crush")
Παρότι δε συμπαθώ ιδιαίτερα τα lip gloss, το συγκεκριμένο αντικατέστησε πολλές φορές τα αγαπημένα μου ροζ κραγιόν τα πρωινά. Έχει μια όμορφη berry απόχρωση, δεν κολλάει ιδιαίτερα, η διάρκειά του είναι μέτρια, αλλά αυτό που με κερδίζει σ'αυτό είναι πως μυρίζει πολύ έντονα βατόμουρο.





Νύχια



~ Max & More - Κιτ νυχιών
Ένα κιτ, στο οποίο περιέχονται μια ροδέλα με στρασάκια, μπιλίτσες για caviar nail art και σχεδιάκια με φίμο για τα νύχια, κόλλα νυχιών, ξυλάκι μανικιούρ για τοποθέτηση και ένα mini top coat για σταθεροποίηση. Με λίγη εξάσκηση δουλεύονται εύκολα και δίνουν μια πιο "παιχνιδιάρικη" και χαριτωμένη νότα στο μανικιούρ μας.


Πρόκειται για την απόχρωση που φαίνεται στο πλάγιο
γαλλικό.


~ Beauty Line Cosmetics - Nail Polish No 361
Ένα ροζ παστέλ χρώμα που χρειάζεται 2-3 στρώσεις  για να  έχει οπάκ αποτέλεσμα. Είναι πολύ όμορφο και ως βασικό χρώμα, αλλά και ως καμβάς για ανοιξιάτικα σχέδια nail art. Το φόρεσα ξανά και ξανά και θα συνεχίσω να το τιμώ και το καλοκαίρι.






~ Evelyn - Nail Polish No 39
Ένα top coat με στρόγγυλα glitter που θυμίζουν μικρά κομμάτια κομφετί. Κάθε φορά που βουτάτε το πινελάκι στη συσκευασία πιάνονται αρκετά glitter, οπότε εύκολα γεμίζει το νύχι χωρίς να απαιτούνται πολλά περάσματα. Δυστυχώς, καθυστερεί να στεγνώσει, αλλά με αποζημιώνει μιας και έχει απίστευτη διάρκεια. Τέλος, όπως όλα τα τέτοιου τύπου βερνίκια, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να αφαιρεθεί.

~ Δυναμωτικό νυχιών, Gel αλόης
Eνα ημιδιάφανο gel με καρύδα (που δε διακρίνεται στη μυρωδιά του) και αλόη που ισχυρίζεται πως ενδυναμώνει τα νύχια και απομακρύνει πετσάκια κ.λπ. Δε θα έλεγα πως παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο ως προς τη δράση που υπόσχεται, αλλά σίγουρα δίνει μια καλή ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα και διαθέτει μια πρακτική μικρή σπάτουλα στη συσκευασία του για την εφαρμογή. Είναι αρκετά οικονομικό και βρίσκετε στα Jumbo.





Αρώματα




~Priorities - Musk Eau de toilette
Ένα άρωμα που χρησιμοποίησα αρκετά τα πρωινά ή όποτε ήθελα μια ελαφριά μυρωδιά πάνω μου. Μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα, διαρκεί γύρω στις 2-3 ώρες, οπότε χρειάζεται συχνά ανανέωση και θα έλεγα πως θυμίζει περισσότερο body mist. Τέλος, μόνο μείον είναι η τιμή του, μιας και είναι γύρω στα 14-15 ευρώ και περιέχει 150 ml προϊόντος.

~Άρωμα τύπου Sensuous, Estee Lauder
Ένα άρωμα από το e-shop www.thebeautysecrets.gr, το οποίο χρησιμοποιούσα από το απόγευμα και μετά. Η μυρωδιά του είναι βαριά και κλασικά γυναικεία και μυρίζοντάς το σε παραπέμπει σε μια σικάτη και θηλυκή γυναίκα. Μυρίζει ακριβώς όπως το αυθεντικό, το οποίο είχα στο παρελθόν, και διαρκεί αρκετές ώρες. Είναι το τρίτο άρωμα τύπου που δοκιμάζω από το συγκεκριμένο e-shop και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλα.






Προϊόντα ντεμακιγιάζ





~ Demak Up - Duo + Δίσκοι ντεμακιγιάζ
Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στην κατηγορία του! Ένα προϊόν που βοηθάει πολύ στο ντεμακιγιάζ, μιας και η επιφάνειά του είναι σχεδόν διπλάσια σε μέγεθος από τους κλασικούς δίσκους και έχει ένα οβάλ σχήμα που το κάνει πολύ εύχρηστο. Η μία του επιφάνεια είναι λεία και άλλη πιο τραχιά, ώστε να αφαιρεί με ευκολία το μακιγιάζ. Δεν σχίζονται και έρχονται σε συσκευασία 80 τεμαχίων, η οποία δεδομένου πως ένας δίσκος είναι αρκετός και για τα δύο μάτια και ένας δεύτερος για όλο το πρόσωπο, θα σας κρατήσει αρκετό καιρό.

~ Garnier - Ντεμακιγιάζ ματιών Express 2 σε 1


Ένα διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών που υπόσχεται εύκολη αφαίρεση ακόμα και του αδιάβροχου  μακιγιάζ. Είναι εντελώς άοσμο, εύχρηστο και αρκετά οικονομικό, μιας και βρίσκεται γύρω στα 3-4 ευρώ, περιέχοντας 150 ml προϊόντος.

Όσον αφορά το αποτέλεσμά του τώρα, το βρήκα ικανοποιητικό για το καθημερινό ντεμακιγιάζ, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, μιας και χωρίς καν να χρησιμοποιώ κανένα αδιάβροχο μακιγιάζ, χρειαζόταν σχετικά αρκετό τρίψιμο, ώστε να αφαιρεθούν όλα τα προϊόντα.






Προϊόντα Skincare 





~ Παυλίδης - Αλκοολούχος λοσιόν
Ένα προϊόν που μπορεί να αντικαταστήσει σε πολλές χρήσεις το κλασικό ή και το καθαρό οινόπνευμα, μιας και μυρίζει πιο όμορφα, έχει πιο ήπια δράση, είναι πολύ πιο οικονομική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο συχνά. Με βοηθά στον καθαρισμό πινέλων, στην απολύμανση των χεριών και στην αποστείρωση εργαλείων μανικιούρ και πεντικιούρ. Από όσες αλκοολούχες λοσιόν έχω δοκιμάσει, προτιμώ αυτή, μιας και περιέχει γλυκερίνη, οπότε δεν προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα μου και όμορφα άρωμα λουλουδιών. Τη βρίσκετε στα Lidl, περιέχει 400 ml και κοστίζει περίπου 1,5 ευρώ.

~ Παπουτσάνης - Olivia Fusion Body Lotion, Κουμ κουάτ
Μια ελαφριά ενυδατική λοσιόν σώματος από την αγαπημένη σειρά Olivia Fusion (δείτε review για ολόκληρη τη σειρά   εδώ). Είναι ελαφριά, απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει πολύ όμορφα και αφήνει ένα δροσερό άρωμα που θυμίζει εσπεριδοειδή. Ιδανικό προϊόν για καλοκαίρι, μιας και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει το δέρμα ή να αφήνει λιπαρότητα.

~ Frezyderm - Intim Aid Liquid
Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, που καταπολεμά ερεθισμούς. Είναι ιδανικό για ήπιες ενοχλήσεις, όπως ελαφριά φαγούρα. Μου το συνέστησε ο δερματολόγος μου και δεν το χρησιμοποιώ  καθημερινά, αλλά όποτε νιώθω πως το χρειάζομαι. Ανακουφίζει αποτελεσματικά από δυσάρεστα συμπτώματα, δεν προκαλεί καμία ενόχληση, είναι άοσμο και αν και κάπως ακριβό καθώς κοστίζει γύρω στα 26 ευρώ,  αξίζει τα λεφτά του, ενώ παράλληλα περιέχει 200 ml, ποσότητα που θα σας κρατήσει πραγματικά πάρα πολύ. Είναι ιδανική λύση για τους καλοκαιρινούς μήνες, που μας ταλαιπωρούν συχνότερα μικροενοχλήσεις και, επίσης, κυκλοφορεί σε μια πιο απλή εκδοχή, που είναι ιδανική και για καθημερινή χρήση. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο ή τον φαρμακοποιό σας, ώστε να σας προτείνει το κατάλληλο προϊόν για τις δικές σας ανάγκες.

~ Oriflame - Silk Hand Cream
Μια πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών. Θρέφει, μυρίζει όμορφα (μου θυμίζει την κλασική μυρωδιά των κρεμών της Johnson's για κάποιον λόγο), αλλά αργεί κάπως να απορροφηθεί. Συν της είναι πως χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα, για να κάνει δουλειά.

~ Mastic Spa - Olive Day Cream
Μια ενυδατική προσώπου που ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν η επιδερμίδα μου, η οποία μέσα στην άνοιξη έγινε αρκετά ξηρή αρκετές φορές και λιπαρή κάποιες άλλες. Η συγκεκριμένη κρέμα με εξυπηρετούσε σε κάθε φάση που περνούσε το δέρμα μου, μιας και μου δίνει όση ενυδάτωση χρειάζεται το δέρμα μου, χωρίς να το βαραίνει. Επίσης, στέκεται πολύ όμορφα κάτω από το μακιγιάζ. 

~Dove - Original Deodorant
Το κλασικό αποσμητικό της Dove με τη γνωστή και αγαπημένη για πολλές από εμάς μυρωδιά, το οποίο σε μορφή σπρέι τιμάω εδώ και χρόνια και είναι σταθερή αξία για μένα. Το συγκεκριμένο είναι σε κρεμώδη μορφή και έρχεται σε μια ενδιαφέρουσα συσκευασία, το κάτω μέρος της οποίας περιστρέφεται και βγάζει το προϊόν, Είναι πολύ ενυδατικό και μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα, αλλά σε μένα δε διαρκεί όσο το αντίστοιχο σπρέι. Το προτίμησα μετά το μπάνιο, καθώς είναι ιδανικό για χρήση μετά το ξύρισμα.



Random Faves...


  • Αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός:  Kiss Fm - 92,6  
Ξένη μουσική, παλαιότερα και πιο σύγχρονα κομμάτια σε ποπ και ροκ ύφος κυρίως. Με χαλαρώνει κάθε στιγμή της μέρας και είναι από τις καλύτερες παρέες μου!







Χαρούμενο, καλοκαιρινό και κατάλληλο να σου φτιάξει τη διάθεση οποιαδήποτε στιγμή, μιας και έχει πολύ γλυκό και ευχάριστο στίχο και άκρως ανεβαστική μελωδία!



  • Αγαπημένος καφές: Freddo Cappuccino Caramel (από τα χεράκια μου, παρακαλώ!)
Λατρεύω την καραμέλα και πλέον μετά από πολύ εξάσκηση, οι μετοχές μου στον τομέα του καφέ έχουν ανεβεί κατά πολύ! (και τα κιλά μου επίσης :p )




Πώς σας φαίνονται τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο και αγάπησα; Εσείς ποια προϊόντα ξεχωρίσατε τον τελευταίο καιρό;

Σας φιλώ!



15 σχόλια:

  1. Μου αρεσει κ μενα πολυ η ΒΒ της garnier,την χρησιμοποιω συνεχεια!
    Οπως επισης και το τραγουδι του Σχοινα!μου φτιαχνει τη διαθεση!!
    Καλε πως φτιαχνεις τετοιο καφε μονη σου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κλασική αξίας για πολλές από εμάς η bb της Garnier! Χαίρομαι πολύ που αρέσει κ σε σένα το κομμάτι! 'Οσο για τον καφέ, μετά από πολλά πειράματα (αρκετά πλήρως αποτυχημένα :p ) μου βγήκε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κ δηλώνω περήφανη χιχι Βέβαια πολύς χρόνος και πολλές θερμίδες, αλλά το αξίζει ;) Αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να σου πω αναλυτικά τη συνταγή :)

      Διαγραφή
  2. Εχω κι εγώ ένα ψαλιδάκι για μπούκλες απο τα Jumbo και είναι τέλειο!! :)
    Συμφωνώ με πολλά απ'όσα είπες γι'αυτά που μας έδειξες!! :)
    Φιλια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ψαλίδι αξίζει τρομερά για την τιμή του! Χαίρομαι που έχουμε κοινό γούστο :) Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. και εγω εχω το ψαλιδάκι και ειναι πολυ καλο. Οσο για το τραγουδι του Σχοινα εχω τρελαθει να το ακουω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που άρεσε κ σε σένα το ψαλίδι :) Κ επίσης, χαίρομαι πολύ που τελικά το κομμάτι αρέσει σε πολλές από εμάς, γιατί νόμιζα πως μόνο εγώ έχω τρελαθεί!

      xx

      Διαγραφή
  4. Όμορφο post! Η BB Cream της Garnier από τις καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ντεμακιγιάζ ματιών της Garnier το χρησιμοποιώ αυτήν την περίοδο και έχει γίνει και δικό μου αγαπημένο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία προϊόντα όλα! Και το μανικούρ υπέροχο! Το κιτ για τα νύχια πού το βρίσκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Εγώ το βρήκα σε eurostore της περιοχής μου, αλλά απ'όσο ξέρω υπάρχουν προϊόντα νυχιών αυτής της εταιρίας και στο ebay, εάν είσαι των on-line αγορών :) Ελπίζω να σε βοήθησα!

      xx

      Διαγραφή
  7. χμμμμμ με έβαλες σε σκέψη για το ψαλιδάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια χαρά λύση, εάν δεν το χρησιμοποιείς καθημερινά βέβαια, γιατί οι πλάκες του δε θα είναι κ ό,τι ποιοτικότερο. Έχω ακούσει τα καλύτερα από όσες το δοκίμασαν κ είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει.

      xx

      Διαγραφή
  8. Βρείτε σε μας τα καλύτερα προϊόντα μανικιούρ της αγοράς στις καλύτερες τιμές!!
    https://www.creativegroup.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή