Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

It's a Review! Αρώματα τύπου από το e-shop thebeautysecrets.gr






Το e-shop www.thebeautysecrets.gr το γνώρισα πριν από μισό περίπου χρόνο, όταν δοκίμασα 2 από τα προϊόντα του που μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Σ'αυτό μπορείτε βρείτε μεγάλη ποικιλία από  αρώματα τύπου, είδη μακιγιάζ, αλλά και προϊόντα περιποίησης. Έχει πολύ οικονομικά μεταφορικά, πολύ καλή εξυπηρέτηση και γι'αυτό, όταν θέλησα να δοκιμάσω ένα ακόμα άρωμα τύπου το προτίμησα ξανά. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το e-shop, αλλά και τη γνώμη μου για τα προηγούμενα δύο προϊόντα που δοκίμασα εδώ



Το πρώτο άρωμα που δοκίμασα και ήταν και η αφορμή για την παραγγελία μου είναι το θρυλικό Eden από τον οίκο Cacharel. Ένα αρκετά έντονο και βαρύ άρωμα, που θα έλεγα πως είναι καταλληλότερο για βραδινές ώρες. Στις νότες του ανήκει το περγαμόντο, το λεμόνι, το σανδαλόξυλο, το γιασεμί και αρκετά ακόμη λουλουδένια και φρουτώδη στοιχεία. Όσο για τη διάρκειά του;  Ό,τι πιο έντονο έχω ίσως συναντήσει σε άρωμα τύπου. Ένα μόνο ψέκασμα αρκεί για να μοσχοβολάτε ολόκληρη, ενώ το μυρίζετε πάνω σας για πάνω 10-12 ώρες.






Το επόμενο άρωμα ήταν μια προσφορά της υπεύθυνης του e-shop, ώστε να σας κάνω review, για να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου και είναι το Sensuous της Estee Lauder. Για τα δικά μου γούστα είναι κάτι ανάμεσα σε ελαφρύ και βαρύ άρωμα. Έχει ξυλώδεις νότες, αλλά και κεχριμπάρι, μέλι και νότες λουλουδιών. Έχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν την αυθεντική εκδοχή του, βρίσκω πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή! Η διάρκειά του είναι γύρω στις 3-4 ώρες, ενώ στην περίπτωση που το ανανεώσετε η μυρωδιά μένει πάνω σας για πάνω από 10 ώρες.




Στοιχεία επικοινωνίας:

~ E-shop: www.thebeautysecrets.gr
~ Facebook: www.facebook.com/pages/The-Beautysecretsgr
~ Twitter: twitter.com/ellikost



Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας, αλλά και τη γνώμη σας για τα αρώματα τύπου.
Σας φιλώ!




2 σχόλια:

  1. έχω και τα δύο αρώματα όχι σε τύπου, και επειδή είναι στα τελειώματα, μιας και δεν αντέχει η τσέπη μου να τα πάρω πάλι, σκέφτομαι τα τύπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια καλή λύση! Και τα συγκεκριμένα μου βγήκαν πραγματικά πετυχημένα :)

      xx

      Διαγραφή