Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

It's a Review! ~ GEROVITAL Plant - Stop Acnee









Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σας εύχομαι μέσα από ένα κυριακάτικο post review, στο οποίο θα σας μιλήσω για προϊόντα κατάλληλα για ακνεϊκά δέρματα ή δέρματα με τάσεις ακμής. 



Η εταιρία, με την οποία θα ασχοληθούμε στη συγκεκριμένη ανάρτηση είναι η  G2D, μια ελληνική εταιρία που από το 2012 δραστηριοποιείται στον χώρο της κοσμετολογίας,  εδρεύοντας στη Θεσσαλονίκη και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά της Farmec που είναι δημιουργός της σειράς κρεμών και γαλακτωμάτων Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan. Αρχικά η εταιρία ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης σε ηλικίες άνω των 40 ετών, τομέας στον οποίο εξειδικεύεται ακόμη και σήμερα με τη διαφορά πως πλέον έχουν ενταχθεί νέες σειρές με προϊόντα που καλύπτουν κάθε είδους δερματική ανάγκη και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. 





Η ιστορία ξεκινά από το 1957 ακόμα, όταν η Dr. Ana Aslan, διακεκριμένη γεροντολόγος με βραβευμένη ερευνητική δράση παρουσιάζει σε ένα Διεθνές Συνέδριο Γεροντολογίας στην Ιταλία την αντιγηραντική σειρά Gerovital H3, τα αποτελέσματα της οποίας τεστάρονται και πιστοποιούνται από πλήθος επιστημόνων σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία. Έκτοτε τα προϊόντα εμπλουτίζονται, φτάνοντας σήμερα τα 400, πιστοποιημένα από το Διεθνές Πιστοποιητικό
Ποιότητας ISO.



Ως βάση τους τα προϊόντα περιέχουν βιταμινες φρούτων, ιαματικά φυτά και άργιλο. Η Dr. Aslan πρέσβευε πως μια ισορροπημένη διατροφή, με άσκηση και χρήση εξειδικευμένων προϊόντων για τις ανάγκες του δέρματός μας είναι το μυστικό για  να νικήσουμε τον χρόνο!







Η σειρά με την οποία, λοιπόν, θα ασχοληθούμε σήμερα είναι η "Gerovital Plant - Stop Acnee". Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων που απευθύνεται σε δέρματα με ατέλειες και ακμή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ηλικίες των 16 ετών και άνω. Οι ειδικοί της εταιρίες συνιστούν ισορροπημένη διατροφή, καθημερινή περιποίηση του δέρματος, μάσκες αργίλου, αλλά και τη χρήση των ειδικών προϊόντων ως τη λύση που μέσα σε 4 εβδομάδες θα μας απαλλάξει από την ακμή.

Τα προϊόντα που δοκίμασα και η γνώμη μου για αυτά:



Antimicrobial Foaming Gel 



Αφρώδες αντιμικροβιακό τζελ καθαρισμού προσώπου, που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, απομακρύνει το σμήγμα, ενώ διαθέτει και αντισηπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε βρεγμένο πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ και ξεπλένεται με ζεστό νερό. Αφήνει το δέρμα ματ, ενώ δίνει την αίσθηση πως απομακρύνει κάθε τυχόν υπόλειμμα του μακιγιάζ, αλλά και ρύπους. Έχει ήπια μυρωδιά που θυμίζει μέντα και χρειάζεται πραγματική πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση. Εξαιρετικό προϊόν που σίγουρα θα αναζητήσω ξανά. 

Τιμή: 8,60 ευρώ / 200 ml 



Purifyning Sebum Control Cream




Καθαριστική κρέμα ελέγχου του σμήγματος. Είναι μια κρέμα συντήρησης για το ακνεϊκό δέρμα, η οποία ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, ενώ έχει και καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες που οφείλονται στο έλαιο marigold και το εκχύλισμα boswellia serrata. Τη χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ μετά το τζελ καθαρισμού, αντικαθιστώντας ουσιαστικά με αυτή την ενυδατική μου. Έχει λεπτή υφή, είναι αρκετά ρευστή και η μυρωδιά της είναι ήπια και ουδέτερη. Απλώνεται εύκολα, αφήνει εντελώς ματ αποτέλεσμα και λειτουργεί πολύ καλά ως βάση για το μακιγιάζ σας. 

Τιμή: 8,60 ευρώ / 50 ml



Ultra Active Cream



Κρέμα αντιμικροβιακής προστασίας, η οποία στοχεύει στην εξομάλυνση των τοπικών ατελειών. Περιέχει γαλακτικό οξύ που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει τους πόρους και δημιουργεί  τις κατάλληλες συνθήκες για να δράσουν τα συστατικά που περιέχει (αντιακνεϊκό εκχύλισμα, θείο, αντιμικροβιακό/αντιβακτηριδιακό συστατικό irgasan). Χρησιμοποιείται τοπικά κάθε βράδυ, μετά τον καθαρισμό με το τζελ. Απλώνετε μια στρώση 2-3 χιλιοστών και την αφήνετε να δράσει όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 60 λεπτά. Τη χρησιμοποίησα σε σημεία που είχα ενεργή ακμή και παρατήρησα πως μετά τη δεύτερη χρήση το πρόβλημα υποχωρούσε σημαντικά, χωρίς να παρουσιάζεται ιδιαίτερη ξηρότητα στην περιοχή, όπως συνήθως προκαλείται από τέτοιου είδους προϊόντα. Η οσμή του δεν είναι ευχάριστη, αλλά εξαφανίζεται μετά από λίγα λεπτά, όταν το προϊόν στεγνώσει. Το μόνο μείον είναι πως όσο μένει στη δέρμα, έχει την αίσθηση πως έχετε κάτι στο δέρμα σας, ενώ έχει έντονο άσπρο χρώμα στο σημείο που χρησιμοποιήθηκε, αλλά η ομορφιά θέλει θυσίες, σωστά;

Τιμή: 6,40 ευρώ / 15ml



Συνολικά η σειρά μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και για το διάστημα των 3 περίπου εβδομάδων που τη χρησιμοποίησα παρατήρησα εξισορρόπηση της επιδερμίδας μου, ενώ η ακμή μου είχε καταπρϋνθεί αρκετά. Σ'αυτό το σημείο να πω πως έχω μικτό δέρμα με τάση ακμής και εμφανίζω ενεργά σπυράκια λίγες φορές τον μήνα, αλλά στο πρόσωπό μου υπάρχουν σημάδια, αλλά και κοκκινίλες από παλιά ακμή. Τέλος, βρίσκω τη σειρά, η οποία συμπληρώνεται από άλλα δύο προϊόντα (μια λοσιόν και ένα καλυπτικό στικ) αρκετά οικονομική, μιας και όσες αντιμετωπίζουμε ακμή, γνωρίζουμε πως τα προϊόντα που την καταπολεμούν συνήθως έχουν σχεδόν τη διπλάσια τιμή από τα συγκεκριμένα. Σε κάθε περίπτωση, μια δοκιμή θα σας πείσει! 
Δείτε όλη τη σειρά εδώ.

Τέλος, τα προϊόντα της G2D τα βρίσκετε σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα που μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ για όσες προτιμούν τις on-line αγορές, μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του site www.g2d.gr, στο οποίο λειτουργεί και e-shop. 


Χρήσιμα links: 


Θα χαρώ, όπως πάντα να μου πείτε τις εντυπώσεις για τη σειρά, αλλά και να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας με αυτή, εάν την έχετε δοκιμάσει. 

Σας φιλώ!

*Ευχαριστώ τη σελίδα www.facebook.com/G2DGerovital της εταιρίας για την αποστολή των προϊόντων.
**Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται είναι αυτές που αναφέρονται και στο επίσημο site της εταιρίας. 


2 σχόλια: