Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

~ It's a Review! - Βούρτσα για ξεμπέρδεμα μαλλιών Michel Mercier









Ένα κλασικό πρόβλημα ιδιαίτερα των γυναικών με μακριά μαλλιά -αλλά και όχι μόνο- είναι τα μπερδεμένα μαλλιά που συχνά μετά το λούσιμο γίνονται μια μάζα χωρίς αρχή και τέλος που μένουμε να κοιτάμε απορημένες με τη βούρτσα ανά χείρας, μην ξέροντας από που να ξεκινήσουμε για να συμμαζέψουμε το χάος! Ως γυναίκα με αρκετά μακριά μαλλιά και πολύ λεπτή τρίχα, έρχομαι αντιμέτωπη με ένα τέτοιο σκηνικό μετά από κάθε λούσιμο. Το αποτέλεσμα είναι το χτένισμα να γίνεται επίπονο, η διαδικασία να απαιτεί αρκετά λεπτά, πολλές τρίχες να σπάνε και άλλες να με εγκαταλείπουν μια για πάντα...


Όλα αυτά τα προβλήματα υπόσχεται να επιλύσει η βούρτσα για εύκολο ξεμπέρδεμα από την εταιρία Michel Mercier. Ένα καινοτόμο προϊόν που μετατρέπει το βούρτσισμα των μαλλιών σε μια εύκολη διαδικασία, χάρις τα 428 δόντια της, κατασκευασμένα από εύκαμπτο υλικό που δεν ταλαιπωρεί το δέρμα της κεφαλής, τα οποία είναι τοποθετημένα σε διαφορετικά ύψη, ώστε η πίεση που ασκείται να είναι τέτοια, ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να προκαλείται πόνος ή σπάσιμο της τρίχας.



Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε βρεγμένα μαλλιά, ακόμη και μετά το μπάνιο στη θάλασσα, ενώ χρησιμοποιείται άφοβα και σε τρέσες ή extensions. Είναι ιδανική επιλογή για το χτένισμα των παιδιών, ενώ μπορεί και να αντικαταστήσει τη χτένα κρεπαρίσματος. Πολλές χρήσεις, λοιπόν, και το ακόμη καλύτερο είναι πως έρχεται σε τρεις τύπους, κατάλληλη για κάθε είδος τρίχας: λεπτή, κανονική και χοντρή. 




Λεπτή τρίχα




Κανονική τρίχα


Χοντρή τρίχα


Δική μου επιλογή ήταν η βούρτσα για λεπτή τρίχα που έρχεται σε ένα υπέροχο ροζ χρώμα. Η λαβή της είναι πολύ πρακτική, ενώ η μεγάλη επιφάνειά της, διευκολύνει πολύ το χτένισμα σε μακριά μαλλιά, όπως τα δικά μου. Έχει γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια μετά το λούσιμο, μιας και το βούρτσισμα μου παίρνει τον μισό χρόνο από ότι με τις συμβατικές βούρτσες, χωρίς καθόλου πόνο (ιδιαίτερο σημαντικό για μένα, γιατί πραγματικά υπέφερα ως τώρα), ενώ έχουν ελαχιστοποιηθεί οι τρίχες που μένουν στη βούρτσα στο τέλος της διαδικασίας. 






Όλες τις βούρτσες της Michel Mercier μπορείτε να τις βρείτε στο e-shop του επίσημου site www.michelmercier.gr στα 16,90 ευρώ. Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει ακόμη και τηλεφωνικά, ενώ το καλύτερο από όλα είναι πως τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι εντελώς δωρεάν!




Χρήσιμα links: 



Ποιες είναι εντυπώσεις σας; Θα δοκιμάζατε ένα τέτοιο προϊόν; Φυσικά, θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας, εάν έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια βούρτσα Michel Mercier!

Σας φιλώ!



Ευχαριστώ την εταιρία Michel Mercier για την αποστολή.


6 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ καλή βούρτσα, ειδικά για ταλαιπωρημένα μαλλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Ό,τι καλύτερο για να δυναμώσουμε τα μαλλιά μας :)

      xx

      Διαγραφή
  2. νομιζω πρεπει να τη δοκιμασω..και μαλλον θα παρω και γω αυτη για τα λεπτα μαλλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου τη συνιστώ ανεπιφύλακτα κ θα χαρούμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου, όταν τη δοκιμάσεις!

      xx

      Διαγραφή
  3. Μήπως ξέρουμε τον εισαγωγέα στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Η διακίνηση γίνεται μέσω του "Lessance-Salon & Spa Supplies".
      Για όποιο θέμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους στο 2104210149.
      Διεύθυνση: Φαλήρου 5, Πειραιάς.
      E-mail: info@michelmercier.gr

      Επίσης, στο post υπάρχουν links για το site και τη σελίδα της Michel Mercier.
      Ελπίζω να βοήθησα!

      Διαγραφή