Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αγαπημένα προϊόντα Ιουνίου + μια fail αγορά








Μιας και βρισκόμαστε πλέον στα μέσα του καλοκαιριού και επισήμως, ήρθε η ώρα για τo post με τα αγαπημένα προϊόντα του Ιουνίου που μόλις πέρασε. Ελπίζω οι περισσότερες να έχετε ήδη κάνει τα μπανάκια σας και για όλες τις υπόλοιπες (βλ. εμένα, καλή ώρα) εύχομαι γρήγορα να έρθει η ώρα που θα απολάυσετε τον ήλιο και τη θάλασσα χαλαρώνοντας. Ας περάσουμε στα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο και ξεχώρισα μέσα στον Ιούνιο:




Bioten - Cellufight κρέμα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Μια κρέμα με θερμαντική δράση που περιέχει guarana, θαλάσσια φύκια και πράσινο πιπέρι. Έχει παχύρρευστη υφή και απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Παρότι ενδείκνυται η χρήση της σε συνδυασμό με μασάζ, προσωπικά απλώς την απλώνω έως ότου απορροφηθεί μετά το πρωινό μου ντουζ. Αυτή η κρέμα σε συνδυασμό με το αντίστοιχο λάδι της ίδιας σειράς (για το οποίο θα σας μιλήσω σε μελλοντικό post) βελτίωσαν αισθητά την υφή του δέρματος, ενυδάτωσαν σε βάθος το δέρμα μου, ενώ παρατήρησα μετά από καθημερινή χρήση ενός μήνα και μια μικρή βελτίωση στην όψη του δέρματος. 


Sephora - Gradual self-tanning body lotion

Λοσιόν σώματος για σταδιακό μαύρισμα. Ιδανική επιλογή για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, καθώς προσφέρει ήπιο μαύρισμα, δίνοντας μια ελαφριά χρυσαφένια απόχρωση που δεν πορτοκαλίζει καθόλου. Ενυδατώνει, μυρίζει όμορφα, ενώ με καθημερινή χρήση προσφέρει ιδανικό αποτέλεσμα, το οποίο φεύγει πολύ ομοιόμορφα. Έρχεται αναλυτικό review πολύ σύντομα.


Menthogel - Κρέμα ποδιών Triple Actions

Μια ελαφριά κρέμα ποδιών με άργιλο, πούδρα, γλυκερίνη και αιθέρια έλαια. Ενυδατώνει, απορροφά τον ιδρώτα και διώχνει την κακοσμία. Τη χρησιμοποιώ κάθε πρωί, μιας και μου αρέσει η ενυδάτωση που προσφέρει χωρίς να αφήνει καμια απολύτως αίσθηση λιπαρότητας. Τέλος, απορροφάται κατευθείαν μετά την εφαρμογή


Menthogel - Κρέμα ποδιών με Ginseng

Μια πολύ ενυδατική κρέμα ποδιών με μια πολύ γλυκιά και ευχάριστη μυρωδιά. Δίνει πλούσια ενυδάτωση με πολύ λίγη ποσότητα. Μετά από μερικά λεπτά απορροφάται και αυτή πλήρως και είναι η αγαπημένη μου επιλογή για βραδινή περιποίηση των ποδιών.


Dove - Original Deodorant Spray

Το αγαπημένο μου αποσμητικό ever. Για μένα η μυρωδιά του είναι απόλυτα ταυτισμένη με την καθαριότητα. Περιέχει βιταμίνη Ε, 1/4 ενυδατικής κρέμας, ενώ δεν περιέχει καθόλου αλκοόλ. Δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα, ενώ βρίσκω πως τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται ανανέωση μια φορά μέσα στη μέρα.


Lancome - Shower Gel & Body Lotion "La vie est belle"

Δύο travel size προϊόντα που λάτρεψα. Έχουν μια γλυκιά και άκρως θηλυκή μυρωδιά με απίστευτη διάρκεια στο σώμα. Το shower gel έχει έντονο άρωμα που μένει στο δέρμα μετά το μπάνιο, ενώ η body lotion ενυδατώνει σε βάθος και αφήνει ένα άρωμα που μένει για ώρες.



Refan - Άρωμα τύπου "La vie est belle" (No 034)

Τα δύο παραπάνω προϊόντα συνδύαζα με το συγκεκριμένο άρωμα από την αγαπημένη εταιρία Refan. Μυρίζει ακριβώς όπως το αυθεντικό άρωμα, έχει πολύ καλή διάρκεια και σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά. Γενικότερα, τα αρώματα της συγκεκριμένης εταιρίας είναι αρκετά καλά και συνιστώ να τα δοκιμάσετε, καθώς είναι μια πολύ καλή οικονομική επιλογή για καθημερινή χρήση.


Avon - Ideal Flawless Pressed Powder (light medium)

Μια ελαφριά πούδρα που με βόλεψε ιδιαίτερα για να σετάρω την bb κρέμα μου σε καθημερινή βάση. Η απόχρωσή της είναι μισό με έναν τόνο σκουρότερη από την επιδερμίδα μου, οπότε ήταν ιδανική για αυτήν την περίοδο που μας βλέπει λίγο παραπάνω ο ήλιος. Δεν είναι καλυπτική, δε βαραίνει το πρόσωπο ενώ κάνει πολύ καλή δουλειά με τη λιπαρότητα. Τέλος έρχεται σε μια πολύ όμορφη συσκευασία με έναν πολύ πρακτικό καθρέφτη.


Jully Rose - Ρουζ (Νο 05)

Ένα ρουζάκι σε peachy pink απόχρωση που έχει ακριβώς το χρώμα της υγείας. Έχει καλή απόδοση, η συσκευασία της είναι πολύ πρακτική, καθώς έρχεται με δικό της καθρέφτη και ένα πρακτικό πινελάκι, ενώ έρχεται με ένα ανάγλυφο τύπωμα τριαντάφυλλου που θυμίζει Lancome.


Lovie - Bronzing Powder (No 012)

Ένα bronzer που έχω λατρέψει, καθώς έχει μια πανέμορφη χρυσο-καφέ απόχρωση με εξαιρετική απόδοση χρώματος. Λειτουργεί τέλεια ως bronzer, ρουζ και ως σκιά, έχει πολύ καλή διάρκεια και είναι από τα λίγα προϊόντα που μπορούν να είναι στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ, ώστε να σας δίνουν ένα όμορφο, ανάλαφρο και εντελώς καλοκαιρινό λουκ.


L'Oreal - Color Riche Serum (Freshly Candy)
Μια ήπια κοραλί απόχρωση σε ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν που αποτελεί την ιδανική επιλογή για πρωινό καλοκαιρινό μακιγιάζ. Η διάρκειά του είναι μέτρια και προτιμώ να το εφαρμόζω σε συνδυασμό με μολύβι χειλιών στους ίδιους τόνους.


Sixteen - Κραγιον (Νο 391)

Ένα babrie pink χρώμα που με το κατάλληλο μακιγιάζ και προσοχή στην εφαρμογή δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Το εφαρμόζω με περίγραμμα χειλιών και το σβήνω ελαφρώς. Βρίσκω πως ταιριάζει εκπληκτικά με γήινα και μπρονζέ λουκ στα μάτια που όλες λίγο πολύ προτιμούμε το καλοκαίρι, ενώ έχω λάβει αρκετά κοπλιμέντα όποτε το τιμώ!


Τα swatches από αριστερά προς δεξιά είναι: κραγιόν Sixteen (No 391, κραγιόν L'Oreal (Freshly Candy), ρουζ Jully Rose (No 05), bronzing powder Lovie (No 012)


Sixteen - Top Coat Fast Dry

Ένα top coat που υπόσχεται γρήγορο στέγνωμα, κάτι δεν κάνει σε καμιά περίπτωση, αλλά το αγαπώ, γιατί δίνει μια πολύ έντονη γυαλάδα στα νύχια που κρατάει για 2-3 μέρες, ενώ παρατείνει και τη διάρκεια του μανικιούρ.


Supreme - Nail Polish (pastel fuchsia, No 101)

Ένα έντονο φούξια μανό (και όχι κόκκινο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία) που με δύο περάσματα δίνει ένα τελείως οπάκ αποτέλεσμα, με γυαλάδα και πολύ διάρκεια. Για μένα μια κλασική επιλογή για όλο τον χρόνο που προτιμώ ειδικά στο πεντικιούρ μου.


Kiss Kiss - Nail Polish

Ζητώ συγνώμη, αλλά δεν αναγράφεται κάπου η απόχρωση στο μπουκαλάκι, οπότε θα περιοριστώ στο να σας αναφέρω πως πρόκειται για την πιο vibrant εκδοχή των κοραλί αποχρώσεων που διαθέτει η εταιρία. Είναι ένα χρώμα που ξεχώρισα από μακριά στο stand και πήγα κατευθείαν πάνω του. Μου αρέσει πολύ σε μανικιούρ και πεντικιούρ, αλλά δυστυχώς χρειάζεται 3 στρώσεις, ώστε να δείξει οπάκ το χρώμα. Στα σύν του το ότι έχει πολύ καλή διάρκεια. 


Professional by Beauty Line Cosmetics - Nail Polish (No 013)

Μια έντονη κοραλί απόχρωση που ίσως είναι η αγαπημένη μου εκδοχή για πεντικιούρ μόλις πάρω λιγάκι χρώμα, μιας και αναδεικνύει το μαύρισμα και, εντάξει, μιλάμε για χρώμα που από μακριά φωνάζει "καλοκαίρι". Το αγαπώ!



Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για το προϊόν που με απογοήτευσε και δεν είναι άλλο από το ψαλιδάκι βλεφαρίδων της Beauty  Line Cosmetics. Πρόκειται για ένα αρκετά όμορφο ψαλιδάκι και μ'αυτό το κριτήριο το αγόρασα, μιας και μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω οτιδήποτε αφορά τις βλεφαρίδες, καθώς οι δικές μου είναι ολόισιες και πάντα αναζητώ προϊόντα, ώστε να τους δώσω την πολυπόθητη "καμπύλη". Το συγκεκριμένο, λοιπόν, δεν έκανε απολύτως τίποτα, μιας και είτε το χρησιμοποιούσα είτε όχι δεν υπήρχε καμια διαφορά στις βλεφαρίδες μου, ενώ το χειρότερο είναι πως κατά τη χρήση οι βλεφαρίδες σαν να "κολλούσαν" στο λαστιχάκι του, με αποτέλεσμα σε κάθε χρήσεις να μένουν και 2-3 βλεφαρίδες πάνω του! Μεγάλο fail για μένα, ενώ το καλό της υπόθεσης είναι πως ήταν αρκετά οικονομικό. Βέβαια, έχω δοκιμάσει και οικονομικότερα ψαλιδάκια (βλ. αυτό τον Jumbo) με πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιο, θα χαρώ πολύ να μάθω!



Εσείς τι αγαπήσατε περισσότερο τον μήνα που μας πέρασε;
Σας φιλώ, beauties!




14 σχόλια:

  1. Tι ωραία τα κραγιονάκια και τα ρουζ!!!!Μεγειάαα!! :)
    Aπαπα σου μάδησε τις βλεφαρίδες??Πέταμα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν :) Μόλις βγήκε η φωτό, κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων!!

      xx

      Διαγραφή
  2. το dove το λατρευω και εγω !!! μυριζει εντελως καθαριοτητα!!! προσφατα δοκιμασα και go fresh με το πρασινο καπακι (cucumber and green tea)και ειναι και αυτο πολυ καλο !!! αληθεια σου εκανε δουλεια αυτη η κρεμα ε?? παρατηρησες καποια διαφορα στην συσφιξη του δερματος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dove, κλασική αξία :) Η κρέμα σε συνδυασμό με το λαδάκι μου έκανε πολύ καλή δουλειά, που την είδα μετά από 20 μερες καθημερινής εφαρμογής. Θα κάνω αναλυτικό post κάποια στιγμή που θα σας αναφέρω πως τα χρησιμοποιούσα ακριβώς. Κατά βάση στη σύσφιξη είδα διαφορά πάντως.

      xx

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα θέλω πολύ να δοκιμάσω τησ bioten την κρέμα φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! Θα χαρώ να μας πεις εντυπώσεις, εάν τη δοκιμάσεις. Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραία πράγματα , με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα!!μ'αρέσει και μένα πολύ το dove!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ομορφα τα αγαπημενα σου!
    Και εγω εχω δοκιμασει αρκετα οικονομικα ψαλιδακια βλεφαριδων και εχω καταληξει στο cosmopolitan, το οποιο εχει και δυο ανταλλακτικα και σου κραταει για πολυ καιρο. Μπορεις να το δεις σε ενα ποστ μου εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Ελευθερία μου! Το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο και μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά μου χάλασε πάρα πολύ γρήγορα. Έσπασε ο μηχανισμός του χωρίς να καταλάβω τον λόγο και γι'αυτό ήμουν διστακτική να το αγοράσω ξανά :/

      xx

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφα όλα τα αγαπημένα σου! Τραγικό να μένουν βλεφαρίδες πάνω στο ψαλιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν :) Όσο για το ψαλιδάκι, άσε, τραγική εμπειρία :P

      xx

      Διαγραφή