Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

It's a Review: Truth Or Dare by Madonna - EDP, Shower Gel & Body Lotion











Ως γνήσιο parfume addicted girl, δε χάνω ευκαιρία να δοκιμάζω ένα καινούριο άρωμα! Έτσι, λοιπόν, ένα μεσημέρι πριν από μερικούς μήνες, παρακολουθώντας ένα βίντεο στο You Tube της Μαρίλιας, από το κανάλι MariliasChoice1989 και ακούγοντάς την να μιλάει με πολύ θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο άρωμα, βρέθηκα μετά από λίγα λεπτά να έχω κάνει ήδη την παραγγελία μου από το www.ishoponline.gr





                                                                                                     

Το σετ του αρώματος περιλαμβάνει αρχικά το Eau De Parfum στα 75 ml, αλλά και το shower gel και τη body lotion του αρώματος σε συσκευασίες των 75 ml. Έρχονται σε ένα πολυτελές κουτί, γεγονός που κάνει το σετ άκρως κατάλληλο για δώρο, ενώ με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το λιτό και κομψό γυάλινο μπουκαλάκι του αρώματος στα χρώματα του λευκού και του χρυσού. 







Το συγκεκριμένο άρωμα κυκλοφόρησε το 2012, ενώ στις νότες του εμπεριέχονται γαρδένια, γιασεμί, τουμπερόζα, νερολί, βανίλια, καραμέλα, musk κ.ά. (μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ). Προσωπικά ξεχωρίζω τη γαρδένια και το γιασεμί τις πρώτες ώρες που το φοράω, ενώ, όταν αρχίζει να εξατμίζεται, διακρίνω εντονότερο το άρωμα της βανίλιας. Η διάρκειά του είναι πολύ καλή, μιας και πρόκειται για EDP, ενώ θα το χαρακτήριζα έντονο άρωμα, κατάλληλο για απογευματινές και βραδινές εμφανίσεις και ιδανικό για όσες αγαπούν τις λουλουδάτες και γλυκιές μυρωδιές. 






                                                                           


Το shower gel είναι λεπτόρρευστο και αρκετά αρωματικό, χρειάζεται σχετική μικρή ποσότητα για κάθε χρήση και  αφήνει διακριτική μυρωδιά στο σώμα. Η body lotion έχει ελαφριά υφή, αλλά ενυδατώνει αρκετά καλά το σώμα. Θα συνιστούσα μόνο να αποφεύγετε τη χρήση της σε σημεία που έχετε πρόσφατα αποτριχώσει, καθώς περιέχει οινόπνευμα στα συστατικά της. Μου άρεσε πολύ το ότι αφήνει έντονη τη μυρωδιά του αρώματος, σε σημείο που μπορεί και να το αντικαταστήσει σε περιπτώσεις που θέλετε πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. 



Συστατικά της body lotion


Συστατικά του shower gel


Συνολικά μου κόστισε γύρω στα 30 ευρώ, τιμή αρκετά οικονομική, εάν σκεφτούμε πως πρόκειται για EDP (η πιο ενισχυμένη μορφή αρώματος, με μεγαλύτερη περιεκτικότητα της εσάνς του αρώματος, σε αντίθεση με την πιο συνηθισμένη εκδοχή, eau de toilette) και μάλιστα στα 75 ml, αλλά και πως το άρωμα συνοδευόταν από το αντίστοιχο shower gel και την body lotion. Εάν αναλογιστούμε ότι κατά μέσο όρο στα καταστήματα καλλυντικών τα αρώματα σε συσκευασία των 30 ml και μάλιστα στην EDT εκδοχή κοστίζουν γύρω στα 40-50 ευρώ, πρόκειται για πολύ καλό deal. Μπορείτε να βρείτε το προϊόν εδώ. Τέλος, στην τιμή που σας ανέφερα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής, αλλά και αντικαταβολής, μιας και στο www.ishoponline.gr υπάρχει διαθέσιμη και αυτή η επιλογή με πολύ χαμηλό κόστος.


Η εξυπηρέτηση από το κατάστημα, στο οποίο πρώτη φορά πραγματοποίησα παραγγελία, ήταν ιδιαίτερα καλή, μιας και από την πρώτη στιγμή έλαβα e-mail για την κατάσταση της παραγγελίας μου, αλλά και ειδοποίηση για την ημερομηνία αποστολής. Επίσης, στο συγκεκριμένο e-shop μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων (αλλά και καλλυντικών γενικότερα) σε ιδιαίτερα καλές τιμές και πολύ χαμηλότερες από την αγορά, ενώ μπορείτε να βρείτε και τα πολυσυζητημένα προϊόντα της Victoria's Secret, κάποια από τα οποία σίγουρα θα συμπεριλάβω στην επόμενη παραγγελία μου!



Θα χαρώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας για το σετ Truth Or Dare by Madonna, αλλά και την άποψή σας γι'αυτό, εάν το έχετε δοκιμάσει.

Σας φιλώ!






4 σχόλια:

  1. Πολυ καλη η τιμη του πακετου κι αν μυριζει τοσο ομορφα;τελεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου αρεσει πολυ η συσκευασια..το συγκεκριμενο αρωμα δεν το εχω δει καν..αν το πετυχει σε καποιο καταστημα θα παω να το μυρισω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ όμορφο το πακετάκι του, πραγματικά :) Απ' όσο ξέρω, δεν έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα και μόνο on line μπορούμε να του βρούμε :/

      xx

      Διαγραφή