Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

It's a Review! ~ Elvive Fibralogy - Σειρά Ενίσχυσης Πυκνότητας Μαλλιών








Τα προϊόντα μαλλιών της Elvive τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσουν πάντα ευχάριστα, μιας και έχει βελτιωθεί κατά πολύ η σύνθεσή τους και λανσάρουν διαρκώς νέες σειρές που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών. Είναι προϊόντα drugstore, τα βρίσκουμε παντού, είναι οικονομικά και, το κυριότερο, έχουν πολύ καλή ποιότητα; Τι άλλο να ζητήσουμε; 

Έχοντας μαλλιά με λεπτή τρίχα, αμέσως που κέντρισε το ενδιαφέρον η νέα σειρά Fibralogy που υποσχόταν ενίσχυση της πυκνότητας και αύξηση του όγκου από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Έτσι, λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη και το πολύ θετικά reviews που διάβαζα, ειδικά για το σαμπουάν, αποφάσισα να δοκιμάσω τη  σειρά και σας παρουσιάζω τη γνώμη μου γι'αυτά:






Σαμπουάν Πυκνότητας - Elvive Fibralogy



Ναι, τελικά, αξίζει και με το παραπάνω τις τόσες θετικές κριτικές! Χρειάζεται η απειροελάχιστη ποσότητα για να κάνετε ακόμα και το πρώτο πέρασμα - και έχω αρκετά μακριά μαλλιά - καθαρίζει από το πρώτο λούσιμο τα μαλλιά, ενώ με το δεύτερο σας αφήνει την αίσθηση πως τα μαλλιά σας είναι καθαρότερα από ποτέ, χωρίς ίχνος υπολείμματος από προϊόντα styling. Αφήνει αρκετά μαλακά τα μαλλιά και έχει ένα πολύ όμορφο άρωμα που μένει στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Το αγαπημένο μου προϊόν από τη σειρά, που έχω ήδη αγοράσει 3 φορές!










Conditioner Πυκνότητας - Elvive Fibralogy




Ένα conditioner ελαφριάς σύνθεσης, που ενυδατώνει την τρίχα, χωρίς να τη βαραίνει. Είναι ικανοποιητικό για χρήση σε συχνό λούσιμο και μου άρεσε το γεγονός πως έχει ακριβώς την ίδια όμορφη μυρωδιά του σαμπουάν, βοηθώντας τη να μείνει στα μαλλιά.








Μάσκα Πυκνότητας - Elvive Fibralogy



Εάν έχετε λεπτή τρίχα ή άτονα μαλλιά, θα λατρέψετε αυτό το προϊόν. Ο λόγος είναι πως προσφέρει την ενυδάτωση που έχουν ανάγκη μαλλιά που ταλαιπωρούνται από θερμότητα, styling κ.λπ., αλλά χωρίς να τα βαραίνει καθόλου. Είναι αρκετά λεπτόρρευστη και στην υφή θυμίζει περισσότερο conditioner. Μυρίζει το ίδιο όμορφα, όπως όλη η σειρά, ενώ είναι ιδιαίτερα πρακτικό το γεγονός πως χρειάζεται πολύ λίγα λεπτά για να δράσει. Ένα προϊόν που άνετα θα αγόραζα ξανά.




Τέλος, η σειρά περιλαμβάνει και ένα τέταρτο προϊόν, ένα serum ενίσχυσης της πυκνότητας που χρησιμοποιείται είτε μόνο του μετά το λούσιμο, είτε αναμυγνείοντάς το με τη μάσκα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά είναι στη wish list μου.

Όσον αφορά το γενικό συμπέρασμά μου από τη σειρά, μιας χρησιμοποιούσα συνδυαστικά τα προϊόντα, ώστε να αποκτήσω άποψη για το πως λειτουργούν, έχω να πω ότι δεν παρατήρησα κάποια αύξηση της πυκνότητας, αλλά είδα τα μαλλιά μου πιο ανάλαφρα, με περισσότερο όγκο και λάμψη.

Πώς σας φαίνεται η σειρά Elvive Fibralogy; Την έχετε δοκιμάσει; Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για αυτή!



* Μην ξεχνάτε να λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει στο blog και στη σελίδα μου στο facebook, για να κερδίσετε 3 πακέτα με προϊόντα περιποίησης ποδιών της γαλλικής εταιρίας "Menthogel" - foot-care pads & cosmetics. Βρείτε τον διαγωνισμό εδώ΄. *


Σας φιλώ!




8 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο πόστ !!! εχω πάρει το σαμπουάν αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Δέσποινα! Όταν το δοκιμάσεις να μας πεις εντυπώσεις :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Ωραίο review!!!Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα elvive!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω δοκιμασει το σαμπουαν και τη μαλακτικη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη..παντως ολες λετε οτι εχει πολυ ωραιο αρωμα..εμενα να σου πω την αληθεια δε με ενθουσιασε το αρωμα του, γιαυτο δεν ξερω αν θα το ξαναπαρω..αλλα γενικα σαν σειρα ειναι πολυ καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Κ μένα θέλω να μου αρέσει η μυρωδιά των προϊόντων που χρησιμοποιώ για τα μαλλιά, ειδικά αν μένει κιόλας. Είναι πολύ υποκειμενικό το ωραίο άρωμα τελικά :) Πάντως, χαίρομαι που σου άρεσε η σειρά!

      Διαγραφή
  4. Έχω γράψει κι εγώ γι'αυτή τη σειρά. Σου βάζω και link αν θέλεις να το τσεκάρεις http://melina7makeup.blogspot.gr/2014/07/loreal-elvive-fibralogy.html
    Είναι όντως πολύ ωραία σειρά και με πραγματικά αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Μελίνα! Φυσικά και τσεκάρω το post σου :) Χαίρομαι που σου άρεσε και σένα η σειρά!

      xx

      Διαγραφή