Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

It's a Review! ~ Ψεύτικες βλεφαρίδες από τη Lashionista!








Μια φορά και έναν καιρό, ένα αγόρι που ζούσε στο μακρινό και πάντα βροχερό Λονδίνο, ο Τζέιμς, συνάντησε την Ασπασία από την ηλιόλουστη Κρήτη... Ο λόγος; Ένα λάθος δέμα! Το αποτέλεσμα; Ένας έρωτας και ... η Lashionista!

Εάν θέλετε να διαβάσετε την υπόλοιπη ιστορία, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ εδώ. Εμείς, όμως, αφήνοντας τα παιδιά να χαρούν τον έρωτά τους, πάμε να επικεντρωθούμε σε ένα καθαρά γυναικείο θέμα, απόλυτο gadget κάθε σαγηνευτικού θηλυκού για ένα γοητευτικό βλέμμα: τις ψεύτικες βλεφαρίδες από τη Lashionista!


100% χειροποίητες, από φυσική τρίχα και επαναχρησιμοποιήσιμες οι ψεύτικες βλεφαρίδες της Lashinista έρχονται σε κάθε στυλ -από το πιο φυσικό και  διακριτικό έως το πιο έντονο και εντυπωσιακό- για να αλλάξουν όσα ξέρατε για τον κόσμο των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Έρχονται σε μια ιδιαίτερα όμορφη, μοντέρνα και προσεγμένη συσκευασία, με μια ειδική κόλλα, τη Lashionista Fusion, μακράς διάρκειας, χωρίς λάτεξ, η οποία σας δίνει άψογο αποτέλεσμα.

Ας περάσουμε στα ζευγάρια βλεφαρίδων που δοκίμασα εγώ και πλέον δε λείπουν από σχεδόν κανένα μακιγιάζ μου:




Sparrow Petite






Βλεφαρίδες για φυσικό, αλλά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με όγκο, σε ένα ζεστό καφέ χρώμα. Παρότι εντυπωσιακές, είναι πολύ ελαφριές και δείχνουν το βλέμμα έντονο, χωρίς υπερβολή. Ιδανική επιλογή για ένα γήινο μακιγιάζ, ή για έντονο βλέμμα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά με έμφαση στις βλεφαρίδες.

Τιμή: 9,99 ευρώ







Winter Solstice






Μισές βλεφαρίδες, σε μαύρο χρώμα, κατάλληλες για να δώσετε ένα διακριτικό μεν, απόλυτα θηλυκό αποτέλεσμα δε. Γατίσιο εφέ, χωρίς να δείχνει σε καμιά περίπτωση ψεύτικο. Οι γύρω σας, δε θα καταλάβουν καν ότι χρησιμοποιείτε ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά θα πρέπει να ... ανεχτείτε ότι όλοι θα σας ρωτάνε ποια μάσκαρα χρησιμοποιείτε!

Τιμή: 9.99 ευρώ






Wildflower Dew







Ανεξάρτητα τουφάκια για τις κάτω βλεφαρίδες σε μαύρο χρώμα. Συμπληρώνουν με απόλυτα διακριτικό τρόπο το αποτέλεσμα, εάν χρησιμοποιείτε ψεύτικες βλεφαρίδες στο άνω βλέφαρο. Το αποτέλεσμα δείχνει ισορροπημένο και το κάθε μακιγιάζ σας απογειώνεται. Πολύ ιδιαίτερο προϊόν, που δύσκολα θα βρείτε στην αγορά και αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία!

Τιμή: 7,99 ευρώ




Είναι πολύ ελαφριές, με ιδιαίτερα απαλή φυσική τρίχα, ενώ η τρέσα τους είναι διάφανη, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζει από τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σας. Η εφαρμογή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη, ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένες με τη χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων. Η κόλλα με την οποία έρχονται λειτουργεί άψογα, καθώς είναι ρευστή, χρειάζεστε πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση, το απλικατέρ της κάνει ευκολότερη την όλη διαδικασία, ενώ λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή γίνεται διάφανη, στεγνώνει και κρατάει τις βλεφαρίδες στη θέση τους μέχρι να έρθει η ώρα να τις αφαιρέσετε εσείς.


Στο www.lashionista.gr, στο οποίο λειτουργεί και e-shop, θα βρείτε όλη την γκάμα από βλεφαρίδες της εταιρίας, σε μαύρο και καφέ χρώμα, με πολύ βοηθητικές πληροφορίες για το μήκος, την καμπυλότητα και το μάκρος του κάθε ζευγαριού, προϊόντα και αξεσουάρ για επαγγελματίες αισθητικούς, πληροφορίες για εφαρμογή από αρχάριες  και πολλά άλλα ενδιαφέροντα! Επιπλέον, όλα τα ζευγάρια έρχονται σε τιμές κάτω των 10 ευρώ και  σε κάθε παραγγελία 3 ζευγαριών έχετε 1 ακόμη ζευγάρι εντελώς δωρεάν!



Χρήσιμα links:





Εσείς έχετε γνωρίσει τον κόσμο των Lashionistas; Εάν ναι, θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας, αλλά και τις εντυπώσεις σας.

Σας φιλώ!



*Ευχαριστώ τη "Lashionista" για την αποστολή των προϊόντων.




4 σχόλια:

  1. δεν εχω βαλει ποτε ψευτικες βλεφαριδες..μια φορα επιχειρησα αλλα δεν...αυτες φαινονται τελειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμηθώ και εγώ τις πρώτες μου απόπειρες, κάπως έτσι σκεφτόμουν :) Είναι καθαρά θέμα εξοικείωσης, όμως, κάτι σαν το eyeliner... αν το μάθεις, δεν το αποχωρίζεσαι! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν πάντως :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Φαινονται υπεροχες, δεν εχω δοκιμασει ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είναι υπέροχες :) Η ιδανικότερη επιλογή από όσες εταιρίες έχω δοκιμάσει!

      xx

      Διαγραφή