Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

It's a Review! ~ Power Health - Size One Premium Formula






Το Size One Premium Formula από την εταιρία Power Health είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Πρόκειται για μια φόρμουλα βασισμένη στο αφρικανικό μάνγκο, ένα εξωτικό φρούτο  με θετικές στην υγεία του ανθρώπου επιδράσεις εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Σύγχρονες μελέτες, όμως, έρχονται να προσθέσουν στις ιδιότητές του και την ιδιότητα να συμβάλει στον έλεγχο του σωματικού βάρους.  

Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή μέθοδο, γεγονός επιβεβαιωμένο από κλινικές μελέτες και υπόσχεται εμφανή αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα χρήσης. Η συσκευασία περιλαμβάνει 60 κάψουλες, ώστε να αποτελούν αγωγή ενός μήνα, μιας και ενδείκνυται η λήψη μίας (1) κάψουλας πριν το μεσημεριανό και μιας (1) πριν το βραδινό γεύμα.

Συστατικά σκευάσματος:
Εκχύλισμα αφρικανικού μάνγκο, ζελατίνη, φωσφορικό ασβέστιο, στεαρικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, διοξείδιο του τιτανίου. 

Δεν περιέχει:
Ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά και αρώματα. 

Μέσω internet, λοιπόν, είχα διαβάσει αρκετές κριτικές για το συγκεκριμένο συμπλήρωμα και κατόπιν μιας μικρής έρευνας, διαπίστωσα πως δεν αναφέρονταν παρενέργειες από τη χρήση του. Επιπλέον, είχα δοκιμάσει και άλλα βιταμινούχα συμπληρώματα από την ίδια εταιρία με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Έτσι, λοιπόν, μπήκα στη διαδικασία να το δοκιμάσω. 

Σ'αυτό το σημείο, θα ήθελα να αναφέρω πως έχω φυσιολογικό βάρος, μιας και συνήθως ζυγίζω γύρω στα 54 κιλά και έχω ύψος 1,65. Επίσης, είμαι 23 ετών και με τη γυμναστική μάλλον έχουμε μαλώσει... Τους τελευταίους μήνες έχω πάρει 2 κιλά, καθώς είχα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην προσέχω όσο πριν τη διατροφή μου, να τρώω συχνά έξω και εντελώς ακατάλληλες ώρες. Έτσι, λοιπόν, δεδομένα ότι ποτέ δεν ήμουν τύπος της γυμναστικής, σκέφτηκα πως είναι μια καλή λύση για να με βοηθήσει να μπω σε ένα πρόγραμμα, αλλά και να κάνω τον μεταβολισμό μου να δουλέψει καλύτερα.

Μετά το πέρας της αγωγής, λοιπόν, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι με βελτίωση της διατροφής μου, στην οποία συνέβαλλε και η ιδέα της τήρησης του προγράμματος που απαιτούσε η αγωγή, το σώμα μου βελτιώθηκε, από την άποψη πως ένιωσα να "στεγνώνει" το λίπος σε σημεία με υψηλότερη συγκέντρωση όπως κοιλιά και γλουτοί. Δε μιλάω για θεαματικά αποτελέσματα, αλλά για μια αλλαγή που όντως παρατήρησα πάνω μου. Θεωρώ, λοιπόν, πως για μια περίπτωση ατόμου με περισσότερο περιττό βάρος, η συνέχιση της αγωγής και για διάστημα μεγαλύτερο του 1 μήνα, θα επέφερε όντως ουσιαστικά αποτελέσματα.

Προσοχή!
Θα ήθελα να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δε σας συνιστώ τη λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων, εγκεκριμένων ή μη, που υπόσχονται απώλεια κιλών χωρίς τη συμβουλή ειδικού. Το συγκεκριμένα συμπλήρωμα είναι φυτικό, ελεγμένο από ειδικούς και κυκλοφορεί από μια αξιόπιστη εταιρία

Τέλος, το προμηθεύτηκα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο PharmacyOnClick. H τιμή του μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ήταν γύρω στα 20 ευρώ και μου ήρθε σε συσκευασία με δώρο τις κάψουλες Green Coffe από την Power Health, με εκχύλισμα πράσινου καφέ, που επίσης συμβάλλουν στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Το πακέτο μου έφτασε 2 μέρες μετά, πολύ καλά συσκευασμένο και περιείχε αρκετά δειγματάκια.


Χρήσιμα links:




Εσείς έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα ή κάτι παρόμοιο; Θα χαρώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.
Σας φιλώ!



5 σχόλια:

  1. πολύ ωραιο ποστ!!! ενδιαφερον προιον φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Δέσποινα :) Χαίρομαι που σου άρεσε. Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Τελεια αναρτηση και εψαχνα κατι τετοιο...θα το δοκιμασω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σε βοήθησα! Εάν το δοκιμάσεις, θα ήταν πολύ χρήσιμο να επανέλθεις με ένα σχόλιο και να μας πεις τις δικές σου εντυπώσεις :)

      xx

      Διαγραφή
  3. Απαλλαγείτε άμεσα απο την ανεπιθύμητη τριχοφυία με αποτρίχωση λειζερ Αλεξανδρίτη στο Laserclub. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτη προσφέροντας μόνιμο αποτέλεσμα γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες λεπτομέρειες.αποτρίχωση λειζερ αλεξανδρίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή