Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Mini Review Of the Day: TARGET PHARMA Hydrovit ~ Anti-Acne line




Η Target Pharma είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, περιλαμβάνοντας σειρές με προϊόντα για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά.  Η εταιρία μου απέστειλε σε μορφή δειγμάτων αρκετά φακελάκια από προϊόντα της, ώστε να τα δοκιμάσω. Ξεχώρισα τη σειρά Anti-Acne της Hydrovit, η οποία απευθύνεται σε ακνεϊκά δέρματα με τάση λιπαρότητας. Έχοντας, λοιπόν, τέτοιο τύπο δέρματος και μετά από πολλές θετικές κριτικές που είχα ακούσει για αυτή, θέλησα αμέσως να τη δοκιμάσω. Ας περάσουμε στις εντυπώσεις που μου άφησε:




HYDROVIT Anti-Acne Wash





Ένα προϊόν για τον καθημερινό καθαρισμό που δρα ενάντια σε λιπαρότητα, μαύρα στίγματα και έκκριση σμήγματος. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση και καθαρίζει ικανοποιητικότατα το δέρμα, ακόμα και μετά το ντεμακιγιάζ. Δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα και έχει ήπια μενθώδη μυρωδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές πέραν του προσώπου, όπως ο θώρακας και η πλάτη. Έρχεται σε πρακτική συσκευασία με αντλία και περιέχει 150 ml.



HYDROVIT Anti-Acne Lotion



Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο μετά τον καθαρισμό, χωρίς να ξεβγάζεται. Ολοκληρώνει τη διαδικασία καθαρισμού και προετοιμάζει το δέρμα για την ενυδάτωση που πρέπει να ακολουθήσει. Έχει και αυτό το προϊόν ήπια μενθώδη οσμή, δεν αφυδατώνει καθόλου την επιδερμίδα (όπως συχνά κάνουν τέτοιου τύπου προϊόντα) και μπορεί και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε όποιο σημείο του σώματος εμφανίζει ατέλειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές ημερησίως.  Τέλος, έρχεται σε συσκευασία των 200 ml.



HYDROVIT Anti-Acne Cream



Η καλύτερη κρέμα προσώπου για ακνεϊκά δέρματα που έχω δοκιμάσει ποτέ! Ρυθμίζει τη λιπαρότητα, μειώνει τους πόρους, καταπολεμά την ακμή και όλα αυτά, ενυδατώνοντας εκπληκτικά το δέρμα, χωρίς να το βαραίνει ούτε στο ελάχιστο. Λειτουργεί ως primer κάτω από το μακιγιάζ (και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα) και είναι η επόμενη ενυδατική προσώπου που θα αγοράσω. Τέλος, σε περιπτώσεις ήπιας μορφής, η εταιρία αναφέρει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία. Έρχεται σε συσκευασία με αντλία, στα 50 ml. 




Χρήσιμα links: 




Πώς σας φαίνεται η σειρά; Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρία;

Σας φιλώ!



2 σχόλια: