Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Mini Reviews! Samples & Travel size προϊόντα





Ποια από εμάς δε λατρεύει να δοκιμάζει νέα προϊόντα; Τα δείγματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος, ώστε να μπορεί η κάθε κοπέλα χωρίς κανένα κόστος να δοκιμάζει νέα (ή και όχι) προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και να αποφασίζει εάν αξίζει να τα αγοράσει, κρίνοντας από το πόσο καλύπτουν τις ανάγκες της

Ας περάσουμε σε όσα δοκίμασα εγώ το τελευταίο διάστημα και στις εντυπώσεις που μου άφησαν:



~Murad, Waterproof Sunblock
Μια αδιάβροχη αντηλιακή κρέμα προσώπου με spf 30. Ένα αρκετά μεγάλο travel size των 30ml, που δεν κατάφερα να τελειώσω, μιας και προϊόν έχει υπερβολικά λιπαρή υφή, δεν απορροφάται, ενώ εάν μακιγιαριστείτε μετά, τα προϊόντα θα στρώσουν πολύ δύσκολα και το αποτέλεσμα θα αλλοιωθεί πολύ γρήγορα. Fail για μένα.

~Phyto, Phytobaume Volume
Ένα conditioner για λεπτή τρίχα. Έχει όμορφα άρωμα, ελαφριά υφή και προσφέρει ήπια ενυδάτωση. Αρκετά ικανοποιητικό προϊόν.

~Lierac, Hydra-Body Lait
Μια λοσιόν σώματος με υπέροχο άρωμα λουλουδιών και μεταξένια υφή. Ενυδάτωνε άψογα το δέρμα, απορροφόταν κατευθείαν και το άρωμα της έμενε για ώρες. Το full size έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία με αντλία και είναι και αρκετά οικονομικό. Θα γίνει δικό μου σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία!

~Marrakesh, Original Conditioner
Το χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με το αντίστοιχο σαμπουάν της εταιρίας και το λάτρεψα απλώς και μόνο για το άρωμά του. Μυρίζει λιωμένη ζάχαρη και καραμέλα! Το άρωμα μένει στα μαλλιά, εάν συνδυάσετε τα προϊόντα και προσφέρει ικανοποιητική ενυδάτωση.

~Biolife, Hydro-natural
Υδατική κρέμα ημέρας. Πλούσια υφή, όμορφα άρωμα πούδρας και θα έλεγα πως ταιριάζει καλύτερα σε κανονικά/ξηρά δέρματα. Εγώ που έχω μικτή επιδερμίδα τη χρησιμοποίησα βράδυ και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

~Lancome, Vissionnaire
Ο θρυλικός ορός της Lancome που απαλύνει ατέλειες, μικραίνει τους πόρους και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Η υφή του θύμιζε λεπτόρρευστη κρέμα και προσωπικά το χρησιμοποιούσα χωρίς ενυδατική από πάνω. Πολύ καλή λύση για εφαρμογή πριν το μακιγιάζ. Το δείγμα των 7 ml μου διήρκησε άπειρο διάστημα!

~LR, Eau de Toillete: Eau de Glamour, Lovingly by Bruce Willis, Beauty Queen,Valencia
Έντονο άρωμα, με καλή διάρκεια. Τα αγάπησα όλα και ξεχώρισα τη μυρωδια Valencia. Έχει μπει στη wish list μου.

~Vichy, Idealia Life Serum & Liftactiv Serum10
Δύο serum με πολλά κοινά: ελαφριά υφή, όμορφο άρωμα, άμεση απορρόφηση. Το Idealia Life Serum είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ το Liftacitv Serum 10 απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίας, καθώς παρέχει και αντιγηραντική προστασία, ενώ είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα δέρματα.

~Hydrovit, Base D-Panthenol
Ενυδατική κρέμα για πρόσωπο και σώμα με πανθενόλη και αλαντοΐνη. Καταπραΰνει και αναπλάθει το δέρμα, δεν έχει άρωμα και κάνει πολύ καλή δουλειά σε ερεθισμένο δέρμα από ήλιο, αποτρίχωση κ.λπ.

~Hydrovit, Eye & Lip Care Cream
Κρέμα με αντιγηραντική δράση για μάτια και χείλη. Τη χρησιμοποίησα μόνο στα μάτια και άρεσε πολύ. Ενυδατώνει αρκετά, αλλά χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και είναι ιδανική βάση για concealer. Τέλος,μυρίζει αρκετά όμορφα.

~Sanotint, Light restructuring Oil
Ένα λαδάκι για τα μαλλιά που χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά και δεν ξεβγάζεται. Όμορφα άρωμα, αλλά αρκετά ελαφριά ενυδάτωση, που δεν κάλυπτε τις δικές μου αναγκες.

~Sanotint, Balsamo
Το αρκετά γνωστό βάλσαμο μαλλιών που έχει την ίδια λύση με το λαδάκι της εταιρίας. Έχει πιο κρεμώδη σύσταση, πιο έντονο άρωμα και προσφέρει πιο ισχυρή ενυδάτωση. Μου άρεσε αρκετά και θα δοκίμαζα άνετα το full size.

~Apivita, Queen Bee
Συσφιγκτική και επανορθωτική κρέμα ημέρας με μέλι και βασιλικό πολτό. Πλούσια υφή, πολύ καλή ενυδάτωση σε ένα πολύ ικανοποιητικό προϊόν που θα ταίριαζε σε πιο ξηρά δέρματα, μιας και έχει πιο "βαριά" υφή.

~Locherber, DNA cream
Μια κρέμα ημέρα και νύχτας από την σουηδική εταιρία Locherber. Μυρίζει απλώς θεϊκά και είναι τόσο ελαφριά, ώστε να εφαρμοσθεί μέρα, αλλά και τόσο ενυδατική, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της βραδινής ενυδάτωσης που όλες ζητάμε.

 ~Locherber, Gel Dermo-Purificante
Ένα τζελ καθαρισμού για δέρματα με ατέλειες. Μυρίζει, επίσης, υπέροχα και κάνει πολύ καλό καθαρισμός. Επίσης, είναι πολύ παχύρρευστο και χρειάζεται η απειροελάχιστη ποσότητα για κάθε χρήση.

~Yves Rocher, Eau de toillette: Flower Party (for women) & Nature (for men)
Δείγματα αρωμάτων που έρχονται σε πρακτική συσκευασία με εμποστισμένα μαντηλάκια, κλεισμένα σε ατομικό φάκελο. Όμορφα αρώματα που θα ταίριαζαν εύκολα στα περισσότερα γούστα, αλλά με μικρή διάρκεια.

~ Yves Rocher, Soothing decongesting eye care
Κρέμα ματιών, κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Σχεδόν άοσμη και αρκετά παχύρρευστη. Καταλληλότερη για βραδινή χρήση, μιας και χρειάζεται ώρα για να απορροφηθεί.

~Yves Rocher, Pure System - Stop Blemish Lotion
Μια λοσιόν προσώπου για ακνεϊκά δέρματα. Κάνει πολύ καλή δουλειά που είναι εμφανής άμεσα, μιας και καταπραΰνει κατευθείαν το δέρμα και μετά από 1-2 χρήσεις κάνει τα ενεργά σπυράκια να υποχωρούν. Θα αγοράσω σίγουρα κάποια στιγμή το full size.





Εσείς τι δοκιμάσατε το τελευταίο διάστημα;

Σας φιλώ!





4 σχόλια:

  1. Αχχχ μ'αρέσει να δοκιμάζω συνέχεια νέα προιόντα!!
    Από αυτά έχω μόνο τον ορό vichy!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τα δείγματα δεν πωλούνται, δίνονται από τις εταιρίες ή τα καταστήματα προωθητικά. Μπορείς να ζητήσεις από τον υπάλληλο που θα σε εξυπηρετήσει δείγμα όποιου προϊόντος σε ενδιαφέρει. Μπορείς, όμως, να αγοράσεις προϊόντα travel size, δηλαδή σε mini συσκευασίες που πωλούνται είτε μεμονωμένα είτε σε πακέτα, που είναι οικονομικά σε γενικές γραμμές και σε βοηθάνε να δοκιμάσεις προϊόντα πριν αποφασίσεις να επενδύσεις στο full size. Ελπίζω να σε κάλυψα :)

      Διαγραφή