Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Mini Haul: The Body Shop






Καλησπέρα, Beauties!

Ποια από εμάς δεν αγαπά τα Body Shop; Λατρεμένο brand, με φιλοσοφία φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και μια υπέροχη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης, κατάλληλη για να καλύψει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Τον τελευταίο καιρό, λοιπόν, κάτι οι αυξημένες ανάγκες του δέρματός μας τον χειμώνα λόγω κρύου, κάτι οι πολλές γιορτές που προηγήθηκαν, με έκαναν να επισκεφθώ  συχνά το κατάστημα και πάμε να σας παρουσιάσω σε τι δεν αντιστάθηκα:










  • Soap Bar - Moringa, 100 gr
  • Bath Gloves 
  • Ψαλιδάκι Βλεφαρίδων
  • Body Mist - White Musk, 100 ml
  • Body Butter - Vanilla, 50 ml  



Το Body Butter ήταν δώρο του καταστήματος, καθώς οι αγορές μου ξεπέρασαν τα 17 ευρώ. Υπήρχε η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορα αρώματα, αλλά επέλεξα τη βανίλια που είναι κλασική αξία για μένα. Ήρθε σε ικανοποιητικότατη travel size συσκευασία. Well done, Body Shop!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω; Ποιο είναι το αγαπημένο σας Body Shop προϊόν;



Σας φιλώ!






9 σχόλια:

  1. πηρα δωρακια αφρολουτρα, lipbutter και σαπουνακια! για μενα πηρα butter μηλο και θα παω μαζι με την κορη μου να παρουμε και αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλορίζικα! Να τα χαρείς όλα :) Το μήλο ακούγεται πολύ ενδιαφέρον... Μπαίνει στα υπόψη για μελλοντικές αγορές ;)

      xx

      Διαγραφή
  2. Το White Μusk συνεχίζει να είναι ένα από τ' αγαπημένα μου αρώματα!!!! Λατρεμένη και πολύ ιδιαίτερη η μυρωδιά από το Moringa!! Με γεια σου!! Όλα πολύ όμορφα, να τα χαρείς!!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασική αξία το white! Νομίζω πως οι περισσότερες την αγαπάμε. Στην αρχή μου φαινόταν έντονη η μυρωδιά moringa, αλλά τελικά πάνω στο δέρμα είναι απίστευτη! Σ'ευχαριστώ πολύ, Μαρία! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. το white musk ειναι κ εμας το αγηπημενο μας!!!! να τα χαρεις κουκλιτσα!!!! αν θελεις ελα μια βολτα και απο το δικο μας blog http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
    φιλακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά, κορίτσια :) Εννοείται πως θα τσεκάρω και το δικό σας blog :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Αγαπημένη εταιρία, μυρωδάτα και όμορφα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωωω Κων/να! Είμαι φαν σου :D Είναι η άτιμη! Έτσι μου έρχεται ο επόμενος μισθός μου να κατατεθεί στα Body Shop για όλη τη σειρά του χιχι

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή