Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

It's a Review! ~ Προϊόντα περιποίησης με γάλα γαϊδάρας από την ελληνική εταιρία OKIROI





Γάλα γαϊδούρας: ένα ακόμα δώρο της φύσης στον άνθρωπο, γνωστό από την αρχαιότητα ακόμη για τις άκρως ευεργετικές του ιδιότητες. Η ελληνική εταιρεία OKIROI έρχεται να ενσωματώσει όλες τις αναπλαστικές, θρεπτικές, και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες σε μια σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν κάθε τύπο δέρματος, αλλά και τις ανάγκες κάθε ηλικίας.


Δανείζονται, λοιπόν, το όνομά τους από την πανέμορφη κόρη του σοφού κένταυρου Χείρωνα, τη νύμφη Ωκυρρόη, και έρχονται να μεταφέρουν όλα τα μυστικά της στην κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της. Πανέμορφες συσκευασίες, προσεγμένα συστατικά και υψηλή ποιότητα εγγυάται η OKIROI, λοιπόν, και πάμε να δούμε μαζί, εάν οι εντυπώσεις που αφήνει συναγωνίζονται τις υψηλές προσδοκίες που μας γεννά η όλη φιλοσοφία της εταιρίας:





OKIROI -  Soap Bar with Donkey Milk





Σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και άρωμα βασισμένο σε άνθη πορτοκαλιάς και περγαμόντο. Μόλις βραχεί παράγει πλούσιο, κρεμώδη αφρό και καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς την παράλληλα. Το αποτέλεσμα που αφήνει δε θυμίζει σε τίποτα τα γνωστά στις περισσότερες από εμάς σαπούνια που έχουν την τάση να αφαιρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, αλλά απεναντίας αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε πρόσωπο, αλλά και σώμα, ενώ μετά τη χρήση αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας στην επιδερμίδα. 






OKIROI - Intense Moisturizing Cream



Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης για το πρόσωπο. Ισχυρίζεται πως αφήνει βελούδινο το δέρμα και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία χάρις την καινοτομία Ameliox, που κάνει τα συστατικά της κρέμας να εισχωρήσουν εις βάθος και να δράσουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εφηβικές έως και ώριμες επιδερμίδες, σε πρόσωπο και λαιμό, ως κρέμα ημέρας, αλλά και νύχτας. Παρότι έχει πλούσια υφή και απλώνεται εύκολα, σε πολύ λίγη ώρα απορροφάται πλήρως και αφήνει την αίσθηση πως το δέρμα σας είναι απόλυτα ενυδατωμένο, αλλά φρέσκο και ανάλαφρο. Είναι πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ σας, εάν έχετε ξηρό/κανονικό/μικτό δέρμα, καθώς δε βγάζει λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της μέρας. Ανάμεσα τα συστατικά του περιέχονται πέρα από το γάλα γαϊδούρας, βούτυρο καριτέ, έλαιο αβοκάντο, αργανέλαιο, αμυγδαλέλαιο, τζελ αλόης και υαλουρονικό οξύ. Τέλος, είναι ένα προϊόν απαλλαγμένο από parabens, σιλικόνες και άλλες επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον χημικές ουσίες.



Τα προϊόντα OKIROI μπορείτε να τα βρείτε εδώ, μέσω του ηλεκτρονικού φαρμακείου Inatural.gr. Άψογη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και συχνές εκπτώσεις είναι μόνο μερικούς από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να προτιμήσετε το Inatural! 


Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που σας ανέφερα στο συγκεκριμένο post μπορείτε να βρείτε εδώ & εδώ. Επίσης, επιπλέον ενημερωτικό υλικό για το Inatural μπορείτε να βρείτε και σε άλλα reviews του Dream_Of_Beauty: It's a Review ~ Προϊόντα Aloe Plus Natural Cosmetics από το inatural.gr & It's a Review! ~ Tinted Cream, Ac-Norm by Frezyderm + Super Προσφορά στο www.inatural.gr


Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα, επικοινωνείστε με τους υπεύθυνους του ηλεκτρονικού φαρμακείου και ενημερωθείτε για όλες τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα ακολουθούν:



Εάν έχετε δοκιμάσει οποιοδήποτε προϊόν OKIROI, έαν έχετε κάνει ήδη την παραγγελία σας από το Inatural ή εάν θέλετε απλώς να μας πείτε τις εντυπώσεις σας, θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλιά σας!




6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όντως :) Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες εταιρίες που έχω δει εδώ και αρκετό καιρό!

      xx

      Διαγραφή
  2. δεν την έχω ακούσει ξανά αυτή την εταιρία, ξέρω όμως ότι το γάλα γαϊδαρας έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η OKIROI έχει κάνει πρόσφατα την εμφάνισή της στον χώρο της κοσμετολογίας :) Είναι όντως πολύ ωφέλιμο συστατικό και δρα μακροπρόθεσμα στο δέρμα.

      xx

      Διαγραφή
  3. Γεια σας κορίτσια! Ειρήνη φοβερό το άρθρο, θα το δοκιμάσω σίγουρα αυτό με το γάλα γαϊδάρας!!! εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τα πολύ γνωστά επώνυμα προϊόντα γιατί είμαι καχύποπτη σε θέματα ποιότητας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Δήμητρά μου, για τα καλά σου λόγια :) Καλά κάνεις και είσαι προσεκτική με ό,τι χρησιμοποιείς, ειδικά όσον αφορά το πρόσωπό σου! Αν δοκιμάσεις κάποιο από τα προϊόντα, θα χαρώ να μοιραστείς μαζί μας τις εντυπώσεις σου :)

      xx

      Διαγραφή