Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

It's a Review: Cleansing Foam, by Apivita + Super Προσφορά στο Inatural.gr!





Αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα. Ένα προϊόν, στο οποίο ορκίζονται πολλές beauty gurus σε blogs και You Tube και πλέον, έχοντας δοκιμάσει τη δράση του, καταλαβαίνω απόλυτα το γιατί. 

Η πολυαγαπημένη μας Apivita, λοιπόν, μας προσφέρει ένα προϊόν καθαρισμού-ντεμακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί για βράδυ, καθαρίζοντας το δέρμα απόλυτα από ίχνη προϊόντων make up και ρύπους. Με ένα μόνο πάτημα της αντλίας, εύκολα και γρήγορα χάρη στην εύχρηστη συσκευασία του, το εφαρμόζετε σε βρεγμένο δέρμα κάνοντας ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Μέσα σε 1-2 λεπτά, το πρόσωπό σας έχει καθαρίζει πλήρως, χωρίς κόπο ή κάποιο έξτρα προϊόν για τα μάτια, καθώς δρα εκπληκτικά καλά, αφαιρώντας εύκολα ακόμα και την πιο αδιάβροχη μάσκαρα. Να σημειώσουμε εδώ πως δεν προκαλεί καμία απολύτως ενόχληση στα μάτια, καθώς είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. 

Αφού το ξεβγάλετε, θα νιώσετε το δέρμα σας εντελώς καθαρό, και θα διαπιστώσετε χρησιμοποιώντας την τονωτική σας λοσιόν πως δεν έχει αφήσει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. Το δέρμα σας θα είναι απαλό και ενυδατωμένο, εξαιτίας της ελιάς και της λεβάντας που εμπεριέχει, και έτοιμο για να εφαρμόσετε της ενυδατική σας κρέμα.

Πρόκειται για ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, με 92% φυσικά συστατικά, που σέβεται το φυσιολογικό pH το δέρματος. Αντί για νερό, στα συστατικά του περιέχεται εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, είναι απαλλαγμένο από parabens, sls, σιλικόνες, mineral oils και άλλα βλαβερά συστατικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ η συσκευασία του κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμο πλαστικό. Τέλος, έρχεται στην ποσότητα των 200 ml.

Έως και τις 13/5 μπορείτε να βρείτε και το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά και ολόκληρη την γκάμα προϊόντων της Apivita στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Inatural.gr με έκπτωση 25% και δωρεάν μεταφορικά!

Νομίζω, πως έχετε ήδη ένα πολύ καλό κίνητρο, ώστε να δοκιμάσετε όσα προϊόντα της Apivita έχετε βάλει στο μάτι εδώ καιρό και να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας για αυτά! 

Σας φιλώ!

*Ευχαριστώ το Inatural.gr για την αποστολή του προϊόντος.


2 σχόλια:

  1. Τον έχω κι εγώ και τον λατρεύω! Έχει κάνει το ντεμακιγιάζ μου να διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και δεν χρειάζομαι και μεγάλη ποσότητα κατά την εφαρμογή του. Υπέροχο προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η τελευταία μου αγάπη, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα ;)

      xx

      Διαγραφή