Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Frezyderm: Self Tan Body Shape + Super προσφορά στο Inatural.gr






Ποια από εμάς δεν αγαπά το μαυρισμένο δέρμα, που φωνάζει ήλιο και θάλασσα, αλλά και ποια δε λατρεύει το δέρμα της τόσο, ώστε να μην το υποβάλει στη διαδικασία της πολύωρης ηλιοθεραπείας, ώστε να αποκτήσει το πολυπόθητο χρυσαφένιο μαύρισμα που ονειρεύεται;

Ευτυχώς για εμάς η κοσμετολογία τα τελευταία χρόνια έχει φροντίσει να μας παρέχει ειδικά αυτομαυριστικά προϊόντα, που πολλές γυναίκες ορκίζονται στο όνομά τους κάθε καλοκαίρι -και γιατί όχι- ίσως και όλο τον χρόνο! 

Η Frezyderm, λοιπόν, έρχεται να βοηθήσει ακόμα και την πιο ανοιχτόχρωμη κοπέλα να βγει περήφανη στην παραλία, έχοντας ήδη ένα ήπιο μαύρισμα, όμορφο και πιο σφριγηλό δέρμα, αλλά και τη δυνατότητα να αυξήσει φυσικά την ένταση του χρώματός της με λιγότερες ώρες ηλιοθεραπείας.

Το Self Tan Body Shape είναι ένα προϊόν που υπόσχεται σταδιακό μαύρισμα της επιδερμίδας, αλλά και σύσφιξη, συνδυάζοντας τα δύο πράγματα που έχουμε περισσότερο ανάγκη κάθε καλοκαίρι. Φυτικά συστατικά, καφεΐνη, πολυφαινόλες και καρνιτίνη εμπεριέχονται στη σύνθεσή του και έρχονται να χαρίσουν ομοιόμορφο μαύρισμα, λιποδιάλυση, επιτάχυνση του μαυρίσματος με τον ήλιο και διατήρηση του αποτελέσματος. Είναι, επίσης, δερματολογικά ελεγμένο προϊόν και δεν περιέχει DHA.



Η εφαρμογή του συνίσταται να γίνεται σε καθαρό δέρμα -και ιδανικά μετά από απολέπιση- 2 φορές την ημέρα. Μετά τις πρώτες 2 ημέρες έχετε ορατό αποτέλεσμα, που φτάνει στο pick του στο τέλος της πρώτης εβδομάδας. Ό,τι ακριβώς υπόσχεται, διαπίστωσα και προσωπικά με τη χρήση του να επιβεβαιώνεται. Δίνει ένα ήπιο μαύρισμα, θα έλεγα περίπου μισό τόνο ανά δύο ημέρες, το οποίο χτίζεται τόσο σταδιακά, ώστε δείχνει απόλυτα φυσικό. 



Το ξεχώρισα, διότι η εφαρμογή του γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, καθώς έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία με αντλία, απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως, οπότε σας επιτρέπει να ντυθείτε κατευθείαν. Είναι λεπτόρρευστο και έχει ένα ήπιο χρώμα που θυμίζει αυτό της μέντας, κάτι που εξασφαλίζει πως η απόχρώση που θα δώσει στο δέρμα σας δε θα πορτοκαλίζει ούτε στο ελάχιστο. Η μυρωδιά του είναι ουδέτερη και δε θυμίζει σε τίποτα την έντονα δυσάρεστη οσμή των self tanners. Το χρώμα δε μαζεύει καθόλου σε γόνατα, κλειδώσεις, αστραγάλους κ.λπ. και παρατήρησα πως όντως ενισχύσει το χρώμα που παίρνετε, όταν εκτεθείτε στον ήλιο. Φεύγει αρκετά ομαλά από το δέρμα, χωρίς να αφήνει περίεργα κατά τόπους σημάδια ή χρώμα, κάτι που δεν κάνει ούτε κατά την εφαρμογή του. Ακόμη, παρατήρησα πως ενυδατώνει, ακριβώς όπως μια body lotion το σώμα, κάτι που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για την περιποίηση του δέρματός σας. 

Τέλος, ως αρκετά ανοιχτόχρωμη, γνωρίζοντας πως για εμάς η αναζήτηση του τέλειου self tanner είναι και πιο απαραίτητη γενικά ως διαδικασία, αλλά και πιο δύσκολη, θα ήθελα να σας εγγυηθώ πως το αποτέλεσμά του είναι τόσο ήπιο, ώστε να δείχνει απόλυτα φυσικό και τόσο έντονο, όσο χρειάζεται για να διακρίνει κάποιος πως όντως έχετε πάρει χρώμα.




Το καλύτερο όλων; Μπορείτε να το βρείτε, όπως και όλα τα προϊόντα της Frezyderm, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Inatural με έκπτωση έως και 40% για τις αγορές σας έως και στις 28 Ιουνίου. Bonus: Θα το λάβετε σε πακέτο, στο οποίο θα εμπεριέχεται ένα full size προϊόν στα 150 ml και ένα δεύτερο στα 80 ml θα σας έρθει ως δωράκι. Η καλύτερη ευκαιρία, για να ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις! 


Χρήσιμα links:

  • 10μερο προσφοράς Frezyderm στο Inatural.gr
  • Η σελίδα του Inatural στο facebook
  • Το επίσημο site της Frezyderm

Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;
Σας φιλώ!


*Ευχαριστώ το Inatural.gr για την αποστολή του προϊόντος.


4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό review :)
    Η αλήθεια είναι ότι τα φοβάμαι λίγο αυτά τα προϊόντα αλλά αφού λες ότι δεν μαζεύει σε κλειδώσεις κτλ, θα το τσεκάρω!!
    http://notebookofclaire.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ :) Η αλήθεια είναι πως πριν κάποιο καιρό και εγώ φοβόμουν τα self tanners και δε σου κρύβω πως την έχω πατήσει με κάποια! Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει βελτιωθεί κατά πολύ η σύνθεσή τους και το αποτέλεσμα που προσφέρουν. Το δε συγκεκριμένο είναι εγγύηση! Έχω ακούσει τα καλύτερα από όσες το δοκίμασαν! :)


      xx

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review :) Φαίνεται πολύ καλό προϊόν!

    Φιλάκια,
    Αγγελική από www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή