Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Yves Rocher Sebo Vegetal: Purifying Cleansing Gel & Mattifying Gel Cream ~ Review + Giveway!







Καθαρισμός του προσώπου και σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας αποτελούν τα κλειδιά για ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα. Βρείτε τον τύπο της επιδερμίδας σας, εντοπίστε τις ανάγκες σας και επιλέξτε προϊόντα που θα ταιριάξουν σε εσάς. Μην ξεχνάτε πως ένα περιποιημένο δέρμα δεν μπορεί να αντικατασταθεί από καμιά τεχνική μακιγιάζ, όσο προσεγμένη και αν είναι, οπότε αγαπήστε τον εαυτό σας και δώστε του ό,τι του ταιριάζει!



Η Yves Rocher αποτελεί την τελευταία μου επιλογή για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου, καθώς δύο προϊόντα της σειράς Sebo Vegetal έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμά μου και δεν κάνω χωρίς αυτά! Απευθύνονται σε δέρματα με τάση λιπαρότητας και ατέλειες και περιέχουν Baikal Powder.




Αρχικά, λοιπόν, χρησιμοποιώ το καθαριστικό προσώπου Purifying Cleansing Gel. Πρόκειται για ένα gel καθαρισμού που έρχεται σε μια χαριτωμένη και πρακτική συσκευασία των 125 ml από ανακυκλώσιμο πλαστικό. To προϊόν είναι παχύρρευστο και η ελάχιστη ποσότητά του αρκεί για να κάνετε πλούσιο αφρό για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Η μυρωδιά του θυμίζει φρεσκάδα και καθαριότητα και λειτουργεί πολύ καλά και την αφαίρεση του μακιγιάζ σας.




Στη συνέχεια, η Mattifying Gel Cream έρχεται να συμπληρώσει την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Είναι αρκετά λεπτόρρευστη και υφή της όντως παραπέμπει σε gel. Απορροφάται άμεσα από το δέρμα, αφήνει απόλυτα ματ αποτέλεσμα και λειτουργεί άψογα ως face primer. Δε βγάζει καθόλου λιπαρότητα μέσα στη μέρα, έχει το ίδιο φρέσκο άρωμα με το gel και, τέλος, έρχεται σε συσκευασία των 50 ml. 








Το καλύτερο όλων; Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα τέτοιο σετ 2 προϊόντων! 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε κλικ εδώ και δηλώστε συμμετοχή έως και τις 30/11/2015.

Ο διαγωνισμός είναι μια προσφορά του Yves Rocher Δίκτυο Filia.



Καλή σας επιτυχία!


3 σχόλια:

  1. σπεσιαλ διαγωνισμος @@@@@@@@@
    facebook Lefteris Hamalidis
    gfc Lefteris Hamalidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Λευτέρη,

      Ο διαγωνισμός έληξε στις 30/11, όπως αναγράφεται στο τέλος του post. Θα χαρούμε να σας δούμε σε μελλοντικούς διαγωνισμούς!

      xx

      Διαγραφή
  2. πολυ καλο http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2015/11/yves-rocher-sebo-vegetal-purifying.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή